Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-190 από 190.

• Παιδια εχω προβλημα με τη νυχτερινη σιγαση οταν το βαζω στ silence all disturbances κια σε προγραμματισμενη ωρα πχ 00.00-08.00 αυτο βγαζει απο τωρα το μισοφεγγαρο πανω και δε χτυπαει , οταν το βαζω στο always allow δε μενει αθορυβο, με λιγα λογια δε μπορω να το κανω να μενει αθορυβο για μερικες ωρες μονο ,αν μπορει να με βοηθησει καποιος ..ευχαριστω

• Παράθεση από flowin_through: “Οχι, στο αλμπουμ. Λεει "φωτογραφιες" και διπλα "τοπικο", "cloud"” α καλα εχω βαλει ενα φοβερο θεμα αλλα σε κεινο το σημειο ειναι ασπρο με ασπρα γραμματα !!! συγνωμη για την ερωτηση αλλα δε το ειχα δει με το κανονικο θεμα !!! Ευχαριστω πολυ

• Παράθεση από flowin_through: “Δεν απανταει η δευτερη SIM οταν μιλας στην πρωτη σχεδον σε κανενα κινητο, δεν ξερω κανενα να το κανει. Στο αλμπουμ φωτογραφιων δειχνει μονο της καμερας, πρεπει να πας διπλα, στο Local.” ετσι ειπε ενα παιδι και σε μενα δεν απανταγε απλα ειπα να ρωτησω μηπως υπηρχε κατι .. το local που λες .. που το βρισκω ? η εννοεις το αρχεια?

• καλημερα, παιδια εχω 3 ερωτησουλες εκανα search αλλα δε βρηκα πολλα Στις κλησεις οταν μιλαμε στη μια σιμ και μας καλουν στην αλλη βαγζει οτι ειναι κλειστο η υπαρχει καποια ρυθμιση να ακουγεται (ετσι ειπε οτι κανει σε ενος φιλου συσκευη) και αν ναι πως γινεται η εναλλαγη ? Σε νεο (αλλου φιλου) που ηρθε σημερα απο vickmail και περασα την 5.10.16 (χτες πριν βγει η 5.10.22 αλλα δε βγαζει το τηλεχειριστηριο, υπαρχει καποιος τροπος να βγει ? και τελος στη καρτα μνημης εχω 1000 + φωτογρφαιες αλλα οταν …

• invalid imei

homer66 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

το εστειλα σε ενα φιλο μου Χαλκιδικη που ασχολειται και ξερει και τις οδηγιες εδω και λεει μαλλον θα το λυσει , θα σας ενημερωσω !!! ευχαριστω πολυ παντως !!!

• invalid imei

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “ Τα Xiaomi έχουν ένα μόνο imei. Και επειδή το έχω αντιμετωπίσει το θέμα με άλλο φίλο και συμφουρομίτη .... θα σου έλεγα φλασάρισε fastboot. Το imei είναι γραμμένο σε μια περιοχή της μνήμης που δεν είναι προσβάσιμη απο τον απλό χρήστη.. αλλά μπορεί να πειραχτεί απο το φλασάρισμα "κουλής" rom.” απλα επειδη ειμαι ασχετος , αυτα υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα η μπορει να με βοηθησει καποιος φιλος πως να κανω κατι απ αυτα που μου λες ? πως γινεται το flasboot πχ η το Nandroi…

• invalid imei

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από homer66: “θες να μου πεις πως να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? οσο για το ιμει το λεω γιατι πχ στα samsung γραφει 2 ιμει..!!” Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & Επαναφορά-->Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων-> Επαναφορά τηλεφώνου” εκανα τιποτα .. το ιδιο μενει.. διαβασα και αυτο που μου εστειλες επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος λεω να μην προσπαθησω να κανω κατι που δε ξερω !! τους εστειλα μαιλ και θα περιμενω να δω τι θα πουν !!

• invalid imei

Μήνυμα

θες να μου πεις πως να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? οσο για το ιμει το λεω γιατι πχ στα samsung γραφει 2 ιμει..!!

• invalid imei

Μήνυμα

ευχαριστω για τις απαντησεις , δοκιμασα με τον τροπο που γραφουν στο μπλογκ τους αλλα επειδη εχω windows 10 δε τρεχουν τα προγραμματατα τους , οποτε λεω να μην ασχοληθω αλλο να κανω dispute στο paypal gia refund. !! κριμα παντως να τα στελνουν πειραγμενα και να τρεχεις εσυ μετα !!!

• invalid imei

Μήνυμα

καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Μολις παρελαβα το xiaomi redmi note 2 απο geekbuing και γραφει invalid imei , διαβασα εναν οδηγο που εχουν αλλα στα windows 10 που εχω βγαζει μηνυματα λαθους. Τσεκαρα και το wifi και το bluetooth συνδεονται κανονικα. Γνωμη σας , να κανω ενεργειες να το στειλω πισω η μπορει με καποιο τροπο να παρει imei ? και αν παρει θα ειναι μονιμο η μνε καποια ρομ μελλοντικα θα ξαναχαθει? Επισης αφου εχει 2 σιμ δε θα επρεπε κατω απο τη μπαταρια αλλα και στο κουτι να γραφει…