Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 190.

• Παράθεση από NasDriver: “” μπορω να βαλω και εγω αυτη στο RN2 που εδειξα πιο πανω ? απ ευθειας με twrp τη ριχνω στο κινητο και τη περναω μετα απο wipe ?

• απ οτι ου ειπε τρωει καποια κωλύματα και γενικα για να ενημερωθει λιγο , αυτη η ρομ πρεπει να ειανι πανω απο 1.5-2 χρονια

• καλησπερα παιδια , ου εφερε μια φιλη ου αυτο το rn2 (ηταν δικο μου παλια και της το ειχα δωσει) με τη ρομ αυτη , τοτε που αλλαζαμε ρομ σταθερες εβδομαδιαίες κλπ . Πλεον τα κινητα μου εχουν την original stable και εχω πολυ πολυ καιρο να ασχοληθω με αλλαγη ρομ κλπ ποια μου προτεινεται να περασω σ αυτο το κινητο (εχει twrp} , θα προτιμουσα τη μαμα stable ωστε να παιρνει και ενημερωσεις ή αν αυτο δεν ειανι εφικτο μια καλη stable Ευχαριστω εκ των προτερων .

• τελειο κινητο , τελειο δωρο

• XAXA σωστο κι αυτο

• πολυ καθυστερηση ρε φιλε ομως , αφου εχουμε τηλεφωνα πανω παρε ενα τηλ και ζητα να στο στειλουν , κοιτα εστειλαν επιστολη 16 μερες μετα την εισαγωγη στο τελωνειο να τη παραλαβει ο αλλος μετα απο 3-4 μερες να στελει μεσα σε 10 μερες να ελεξουν μετα αυτοι ... ουφ κουραστηκα ηδη

• καλημερα φιλος μου απο Χαλκιδικη αγόρασε ενα drone αξιας 39 ευρω που απο 24/8 ειναι στο Τελωνειο ελαβε την επιστολη αυτη απο το αρμοδιο τμημα των ΕΛΤΑ και φυσικα εστειλε αυτα που του ζητανε , αλλα δεν υπαρχει καποια αλλη εξελιξη στο θεμα !!Εχει λαβει καποιος παρομοια σχετικη επιστολη ?

• @NasDriver & @cacau σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !! Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4 αποστολες η καθε μια με το πονο της , η πρωτη φιλου απο banggood με SG που απο λαθος δεν εβαλε priority σε ενα drone αξιας 39 ευρω , πανω αποο μηνα στο τελωνειο , στη δευτερη δικο μου 4 mi band 2 απο gearbest με NL που λυπηθηκα να δωσω 25 ευρω για eu express και τωρα ΟΤΑΝ βγει μαλλον παει για τουλαχιστον 40 , η τριτη ενας φακος usb gerabest με NL που κανονικα κανει 17 ευρω αλλα με κουπονι και μεταφορικα πληρωσα 12.15 τελικα και η τεταρτη μια τσαντα απο Gearbest παλι με NL που στο 17 track λεει…

• καλημερα , 2 φιλοι μου εχουν αυτες τις stable ρομ των φωτο , (εγω τα ειχα φτιαξει και τα 2 κινητα πριν καιρο με twrp , αλλα επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το RN2 αφου εχω το MIX & RN4 με τις official rom και δε τα πειραζω πλεον και εχω ξεχασει , τους κατεβαζω κανονικα τη τελευταια stable RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V8.5.2.0.zip και μεσω twrp αφου κανω wipe αυτα (1. dalvik/art cache /3. data /5. cache) κανω install ? Τα θυμαμαι καλα ? Αν την εχει βαλει καπο…

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

μα εγω αυτος ηταν ο λογος που τοπ πηρα να ειναι ενιαιο το καλωδιο. παρεμπιπτόντως πηγα σημερα στο mi store στο Golden Hall και ολοι με ρωταγαν για το amazfit αλλα και για τα παπουτσια xiaomi που φοραγα Δεν ειχαν και μαλλον δεν θα εχουν απ αυτα συντομα

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

@jobous Φιλε ασε το εστειλε μα Μαλαισια και εκανα 1,5 μηνα . Το μονο που παρατηρησα ενω με το μαμισιο επρεπε να το κουμπωσωσ 2-3 η και περισσοτερες φορες για να ξεκινησει να φορτιζει , αυτο με τη μια που το βαζω πανω φορτιζει !!

• AmazFit bt Xiaomi

homer66 - - Amazfit

Μήνυμα

Μόλις μου ήρθε από ali ο φορτιστής αυτός φορτίζει με τη μια και γενικά μοιάζει καλός Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk abf45fcdcc81a6d164b78e994bc4093e.jpg1b0bbc5813934609aa97579776d7af6b.jpg

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

homer66 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

αρα ειμαι καλα και να μη το ψαχνω παραπανω thx φιλε

Μήνυμα

@RASTAVIPER η 1080 ειναι αλλα οκ μαλλον το ιδιο , καπου διαβασα εδω πριν 2-3 σελιδες που ελεγε ενας φιλος οτι συνδεθηκε στο Yi home αλλα μπορει να μη καταλαβα καλα.. Ευχαριστω παντως

Μήνυμα

παιδια να ρωτησω κατι εχω 2 Original YI Night Vision WiFi 720P IP Camera -$67.99 Online Shopping| GearBest.com συνδεδεμενες με το Yi home camera 2.20.2.12_20170724 , μιλανε και οι καμερες και το app αγγλικα κανονικα . Προχτες πηρα αυτη Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera -$32.79 Online Shopping| GearBest.com , η οποια ναι μεν μιλαει κινεζικα αλλα συνδεεται μονο στο mi home 4.1.41 και οσο και να προσπαθησα δε μπορεσα ουτε αυτη να συνδεσω στο Yi home αλλα ουετ και τις αλλες στο mi home . Ετσι πρεπε…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

homer66 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

το δευτερο σημαινει Τελωνειο 100% το πρωτο διαλεγεις . Καλο θα ειναι να βαλεις και κατι ακομα η με κανα φιλο σου μαζι να μειωθει το κοστος .

• XiaomiΜΑΝΙΑ

homer66 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Geo Z: “Η ζυγαριά είναι η mi scale 2? Από που, αν επιτρέπεται, και με τι μεταφορικά; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω τη πηρα απο gearbest περιπου 40 ευρω Xiaomi Bluetooth 4.0 Smart Weight Scale -$42.99 Online Shopping| GearBest.com και με αλλα μαζι πραγματα με europe express πληρωσα περιπου 7-8 ευρω και ηρθε με dpd αρχικα και acs μετα σπιτι μου , ουτε τελωνεια ουτε αγχος !!

• Παράθεση από homer66: “Καλημερα το εβαλα τελικα στο ΜΑΧ ολα μια χαρα , η μπαταρια μεγαλυτερη μου χαρα γιατι πχ το αποσυνδεσα απο τη φορτιση στις 7 και μεχρι τωρα απο το 100 εχει παει στο 99 !!! το μονο που παρατηρησα που οκ δε με απασχολει και ιδιαιτερα ειναι οτι βαζω πχ widget για τον καιρο , για το cu κλπ , μετα την επανεκιννηση χανονται και δεν υπαρχουν καν στη γραμμη κατω για να ξαναμπουν εκτος και απεγκαταστησεις την οποια εφαρμογη μονο τοτε μπορςι να βαλεις widget !! αυτα για τις πρωτες ωρ…