Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Συμφωνώ απόλυτα με τον pechr και το σχόλιο του 2-3 σελίδες πιο πριν για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά της Xiaomi. Με έχει ενοχλήσει πολύ, σε βαθμό που από τα νεύρα μου ίσως αδίκησα κάποιους φίλους, από τη στιγμή που όλοι εδώ μέσα προσπαθούμε να αλληλοβοηθηθούμε. Πάντως όσο για τα παράπονα πει καθυστέρησης, θα πω ότι μετά τη διόρθωση του build prop και έχοντας την 9.5.4.0, το κινητό φυσάει και δεν κολλάει πουθενά.
    • Ο/H pechr έγραψε:

@BanditGR το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να υποθέσει κανείς για εμάς είναι ότι υπερασπιζόμαστε την Xiaomi. Ξέρεις πολύ καλά ότι λίγο η πολύ όλοι μας έχουμε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο στα κινητά μας αλλά και στων άλλων για επίλυση προβλημάτων.
      Θα το εθετα πιο σωστά ότι υπερασπιζόμαστε την λειτουργικότητα μας ως χρήστες του συγκεκριμενου κινητού. Δεν πιστεύω ότι κάποιος από εμάς θα μας επαιρνε με στραβό μάτι σε αυτή τη συζήτηση. Είμαστε πολύ καιρο εδώ με δυνατή παρουσία ώστε πλέον μας ξέρουν και οι πέτρες.
      Μπορεί να κατακεραύνωσω την Xiaomi, άλλωστε η ίδια προκαλεί αυτήν την αγανάκτηση. Όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αντιμαχομαι τους συμφορητες μου η την κοινότητα στο σύνολο. Αυτή η εισαγωγή για να διευκρινίσω ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. :) είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Όλα με καλό κλίμα.
      Και ξέρεις ότι πλέον εγώ ως Έλληνας του εξωτερικού ακούγοντας στο ραδιόφωνο όλη μέρα γερμανικά, βλέποντας όλη μέρα γερμανική TV. Η μόνη διέξοδος μου είναι να διαβάσω καμία είδηση στο κινητό μου και να επικοινωνήσω με φίλους. Όταν και αυτό δεν δουλεύει σωστά τότε σε πιάνει το παραπονο, σου κόβει τα πόδια
      Χρήστο εννοείται ότι συζήτηση κάνουμε χωρίς να έχουμε κανένα συμφέρον ο ένας από τον άλλο και χαίρομαι ειλικρινά (βασικά είναι τιμή και δική μου και των υπολοίπων παιδιών) να μας βλέπεις και εσύ ως φίλους. Κατανοώ πλήρως την αγωνία σου και νομίζω ότι και στο δικό μου post, αυτό προσπαθώ να υπογραμμίσω, ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Μακάρι να βρεθούν. Εμείς από τη μεριά μας έχουμε την καλή πρόθεση.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα με τις εφαρμογές και την φυσική εξέλιξη της τεχνολογίας. Κάποτε τα 3-4GB στις συσκευές μας φαίνονταν πολυτέλεια και σιγά σιγά έχουν καταντήσει να μη μας φτάνουν. Σίγουρα το οικονομικό είναι ένα μεγάλο και ακανθώδες θέμα αλλά ο καθένας κάνει ότι μπορεί.

Σε ότι αφορά την μειωμένη απόδοση του AnTutu σε consequent runs, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, ειδικά σε MTK συσκευές που δυστυχώς είναι...φουρνάκια από ενεργειακής άποψης. Υπάρχει λοιπόν στις περισσότερες MTK συσκευές ένα service στο σύστημα που λέγεται thermald και το οποίο ανάλογα με τη θερμοκρασία της CPU, κάνει αυτό ακριβώς που φαντάζεστε κάποιοι, δηλαδή thermal throttling, ρίχνει τις συχνότητες του επεξεργαστή προκειμένου να αποφεύγεται ο κίνδυνος υπερθέρμανσης και μόνιμης βλάβης.

Ειδικά ο @psolord ξέρει από αυτά. Έτσι δεν είναι....Λευτέρη ? ;)
      Κώστα μου που χάθηκες (από το άλλο φορουμ). Στον ουρανό σε έψαχνα, στη γη σε βρήκα! Νόμιζα ότι έπαθες τίποτα. Οτι παντρεύτηκες ξέρω γω! :P Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά να έχεις. Χάρηκα που σε βρήκα εδώ! :thumbsup:

Εγώ από throttling δεν ξέρω, γιατί έχω ψύκτρες καλές! :D
    • Διαφήμιση
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

@BanditGR και @psolord μήπως ξέρετε αν σβήσω τις 2 γραμμές από το build.prop, μετά από τα updates που έγιναν στο play store και στις προβληματικές εφαρμογές της Google, θα χτυπήσει κάπου το σύστημα;

Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
    • Ο/H psolord έγραψε:

Κώστα μου που χάθηκες (από το άλλο φορουμ). Στον ουρανό σε έψαχνα, στη γη σε βρήκα! Νόμιζα ότι έπαθες τίποτα. Οτι παντρεύτηκες ξέρω γω! :P Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά να έχεις. Χάρηκα που σε βρήκα εδώ! :thumbsup:
      Εγώ από throttling δεν ξέρω, γιατί έχω ψύκτρες καλές! :D
      Ευχαριστώ για τις ευχές και αντεύχομαι και εγώ να έχουμε ένα καλό και δημιουργικό 2019.

Ο/H chrdes έγραψε:

@BanditGR και @psolord μήπως ξέρετε αν σβήσω τις 2 γραμμές από το build.prop, μετά από τα updates που έγιναν στο play store και στις προβληματικές εφαρμογές της Google, θα χτυπήσει κάπου το σύστημα;

Η λογική λέει ότι δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ρώτησα για όσους έχουν πρόβλημα. Αν είναι ρουτ είναι απλή διαδικασία να το επαναφέρουν, μέχρι να εμφανιστούν τα επόμενα updates της Google. Ημίμετρα μέχρι να (αν) βρούμε οριστική λύση.

• Ο/H chrdes έγραψε:

Είμαι και εγώ της άποψης ότι λογικά δεν υπάρχει θέμα.

Είναι καινούρια κόλπα όμως αυτά, ποτέ δεν ξέρεις. Κάνε ένα twrp backup πριν. Better safe than sorry.
    • Διαφήμιση
    • από που την ανεβάζουνε? :huh:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

από που την ανεβάζουνε? :huh:
      @demakhs εννοεί την διορθωμένη, αυτή που έχει ο @NasDriver έως τώρα επειδή δοκιμάζεται.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • καλησπερα παιδια , ου εφερε μια φιλη ου αυτο το rn2 (ηταν δικο μου παλια και της το ειχα δωσει) με τη ρομ αυτη , τοτε που αλλαζαμε ρομ σταθερες εβδομαδιαίες κλπ .
      Πλεον τα κινητα μου εχουν την original stable και εχω πολυ πολυ καιρο να ασχοληθω με αλλαγη ρομ κλπ ποια μου προτεινεται να περασω σ αυτο το κινητο (εχει twrp} ,
      θα προτιμουσα τη μαμα stable ωστε να παιρνει και ενημερωσεις ή αν αυτο δεν ειανι εφικτο μια καλη stable
      Ευχαριστω εκ των προτερων .
      Images
      • rn2.jpg

102,49 kB, 720×1.280, viewed 105 times
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Διαφήμιση