Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Ελλάδα
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Νόμιζα ότι εννοούσες ότι κάποιοι δεν έχουν δυνατότητα επιλογής και έχουν location. Κίνα και παραξενεύτηκα.
Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 -
Ο/H chrdes έγραψε:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Νόμιζα ότι εννοούσες ότι κάποιοι δεν έχουν δυνατότητα επιλογής και έχουν location. Κίνα και παραξενεύτηκα.
Ο/H agmg έγραψε:
@themakos66 Όχι φίλε μόνο Κίνα. Αν πάω να αλλάξω δεν κάνει τίποτα. Δε φαίνεται όμως να επηρεάζει σε κάτι...
Στη δική μου περίπτωση έγινε εγκατάσταση της Global Stable 9.6.3.0 από TWRP όχι μέσω fastboot.
Και σαν περιοχή έχω μόνο Κίνα... Πρέπει να είναι "feature" της rom -
Ο/H agmg έγραψε:
Στη δική μου περίπτωση έγινε εγκατάσταση της Global Stable 9.6.3.0 από TWRP όχι μέσω fastboot.
Και σαν περιοχή έχω μόνο Κίνα... Πρέπει να είναι "feature" της rom
-
Εγώ φλάσαρα την 9.6.3 από twrp πάνω από την 6.5.5 μετά από καθαρό Install μέσω fastboot από τον οδηγό του caeser και όντως έχει μόνο China στις περιοχές.
Επίσης να πω ότι δεν βλέπω καθυστερήσεις όπως διαμαρτύρονται άλλοι φίλοι.
Τέλος να πω ότι μόλις πήρα το Redmi Note 6 Pro καθώς σε σύγκριση με άλλες είναι εξαιρετικά value for money.
Η xiaomi έχει τα αρνητικά της όντως, και θεωρώ ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσει σε συνεργασία με τη google (?) να αποκαταστήσει τα προβλήματα του RN2 καθώς διαφορετικά θα είναι απαράδεκτη. -
9.6.3.0 XTRV έχω βάλει και έχει όλες τις περιοχές σαν επιλογή στο region...προσωπικά έχω βάλει Ελλάδα και πάει καλά
-
Ο/H agmg έγραψε:
Να σου πω δε με απασχολεί, τα Note 2 τα χρησιμοποιούν οι γιοι μου οπότε καταλαβαίνεις είναι παιχνίδια, viber, instagram, παιχνίδια, youtube, παιχνίδια και τούμπαλιν
-
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Έτρεξα από περιέργεια κι εγώ το antutu.
44000 έβγαλε.
έχουμε χάσει 20-30% συνολική απόδοση.
Άσχημα τα πράγματα...
Λατρεύω το miui για αυτό και σε άλλα κινητα, όχι xiaomi έχω βάλει miui. Αλλά η Xiaomi έχει κάνει μεγάλο φάουλ εδω.
Αν νομίζουν ότι έτσι θα μας αναγκάσουν να αγοράζουμε καινούργια κινητά από την ίδια μάλλον είναι γελασμενη. Μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιησει ότι για να αγοράσει κάποιος ίδιο brand θα πρέπει να έχει μείνει ευχαριστημένος. Στην προκειμένη περίπτωση προσπαθούν να μας οδηγήσουν σε τεχνικά αδιέξοδα για να σκεφτούμε την αγορά ενός καινούργιου xiaomi. Προσωπικά δεν με διακατέχει τέτοιος καταναλωτισμός.
Ο/H Sof έγραψε:
τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι το κινητο παει αργα! και του εκανα τοσα fr, delete delvin κτλ. αργει στις εναλλαγες των εφαρμογων, πολλες φορες δεν ανταποκρινεται και μου βγαζει μηνυμα σφαλματος, στο chrome κολλαει στην αλλαγη καρτελων. πολλες φορες οταν γραφω ενα μηνυμα τα γραμματα εμφανιζονται μετα απο ωρα πολλη κτλ. το συγκρινα με ενα λενοβο 5 χρονων 4πυρηνο και το λενοβο συμπεριφεροταν πιο ομαλα...
Ευχαριστώ για τις μετρήσεις παίδες.
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι και συγγνώμη που δεν το διευρκίνησα.
1) Πρέπει η εκδοση του Antutu να είναι 7.1.Χ. Οι 6.Χ.Χ είναι παλαιές και δεν έχουν τα ίδια τεστ
2) Δεύτερο και σημαντικότερο, πρέπει το Antutu να έχει εγκατασταθεί ή να έχει γίνει update, ΑΦΟΥ έγινε η αλλαγή με το build prop, ώστε να έχει γίνει compile η εφαρμογή με τα νέα δεδομένα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα