Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 190.

• Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα και εγω σήμερα το νεο ,ου τερατακι 3/64 αλλα δεν είχα χρόνο για να δω το bootloader και φοράει τη ρομ MIUI GLOBAL 7.3 Stable 7.3.14.0.0 (MBDCN DE) ειναι οκ η πρεπει να δω αν ειναι κλειδωμενος και να βαλω την αγγλοκινεζικη και μετα την ελληνικη οπως γραφουν τα παιδια εδω? Επισης με τα sms 160 χαρακτηρες υπαρχει κατι ? Ευχαριστω ωχ τωρα ειδα οτι εδω ειναι για το Hydrogen λαθος ποσταρα??

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από homer66: “για δοκιμη εβγαλα την 2.1.7 και εβαλα την 2.1.6 και βλεπω την οθονη που ποσταρες πλεον κανονικα ... ” Μπορεί να είναι κάποιο bug του προγράμματος. Αφού έχεις και τα δύο, βάλε από πάνω την 17, και δοκίμασε. Εάν κρασάρει, κάνε καθαρισμό cache από τις ρυθμίσεις, της εφαρμογής και δοκίμασε. Εάν εξακολουθεί το ίδιο ή είναι bug πραγματικά της εφαρμογής ή κάτι δεν δουλεύει σωστά με την stable που έχεις. ” λοιπον εβαλα την 2.1.6 εβγαλα το κλειδωμα απο τις …

• για δοκιμη εβγαλα την 2.1.7 και εβαλα την 2.1.6 και βλεπω την οθονη που ποσταρες πλεον κανονικα ...

• σωστα , χτες με την 2.1.6 ηταν μια χαρα το ρυθμισα και τωρα ειναι ανοιχτο και μολις παταω βγαζει την εικονα που ποσταρα πριν 4da2d5e2ef004af2ce1426a274174494.jpg

• οχι τη stable 7.2.1 sto ΡΝ2 , κοιτα ξεκλειδωνει κανονικα απλα αν πας μεσα στην εφαρμογη mifit /ρυθμισεις /ξεκλειδωμα οθονης (το εχω ενεργο) μολις παταω εκει για να αδω πχ τι αλλες επιλογες υπαρχουν εκει κρασαρει !!

• σεμ μενα στο 2 οσες φορες πατησα για το ξεκλειδωμα κρασαρε η εφαρμογη , ειναι ετσι η ειναι τυχαιο γεγονος σε μενα ? e0852f0c1bd7bc990f8f319adfe8e3b9.jpg

• Παράθεση από maddoctor: “Όχι τι θέμα να έχεις!?” Τιποτα ετσι ρωτησα οντως το βρηκε αμεσως μια χαρα thx πληροφοριακα στο banggood με κουπονι το 2 βγαινει γυρω στα 34 Sent from my iPhone using Tapatalk

• Αυριο παραλαμβανω το miband 2 λογικα δε θαχουμε θεμα με τη 2.1.6 σωστα ; Sent from my iPad using Tapatalk

• Παιδια αυτο που δινει το Geekbuying σε προσφορα International Version Xiaomi Mi Max 3GB 64GB Smartphone - Silver και λεει international version (στα χαρακτηριστικα του δε γραφει οτι εχει Ελληνικα) τι διαφορα εχει απ αυτο Xiaomi Mi Max 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Smartphone - Gold και πιο να προτιμησω ? Ευχαριστω

• Παράθεση από maddoctor: “Αν δεν συνδεθεί το mi band 2 με κινητό για 10 ημέρες, χάνει ότι κρατάει. ” και αν συνδεθει νωριτερα? δεν υπαρχει τροπος να τα σβησουμε τα δεδομενα που εχει μεσα? edit. λοιπον το αποσυνδεσα απο το xiaomi , εκανα λεο mi λογαριασμο και το συνδεσα στο iphone και οκ το βρηκε και δεν ειχε μεσα κανενα δεδομενο , αρα αν εχω καταλαβει καλα τα κραταει τα στελνει στο mi λογαριασμο και αν συνδεθει αλλου δε παει τα δεδομενα εκει.

• Παράθεση από maddoctor: “Την βάζεις από πάνω. Τα δεδομένα του κινητού, αποθηκεύονται στον mi λογαριασμό σου. Το mi band κρατάει δεδομένα για 10 ημέρες μόνο. ” καλησπερα να ρωτησω θελω να δωσω σε ενα φιλο μου το 1s που εχω , οταν το αποσυνδεσω απο την εφαρμογη τα δεδομενα που εχει μεσα πως θα τα σβησω ? η θα το συνδεσει καιι θα τα βλεπει και αυτος ?

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

homer66 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

εχω μια κινεζουλα λιγοτερο απο μηνα και δουλευει με το test και γι αυτο δε κανω update για να μη μπλεξω , επειδη λενε καποια παιδια εδω οτι τις θελουν γυρω στα 30 αν ενδιαφερεται καποιος ασ μου πει για να βαλω τα υπολοιπα και να παρω ευρωπαικη !!

• YI Home 2.10.2.3_20160606 GR

Μήνυμα

Παιδια επειδη δε το χω πολυ εγω κανω το update και η καμερα παει παλι στα κινεζικα και ξανακανουμε το patch οπως αρχικα ; Sent from my iPhone using Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από homer66: “παρελαβα προχτες μια απο το banggood και δεν ειχα ιδεα οτι ηταν china only και με τον οδηγο σας παιδια και μιλαει αγγλικα και δουλευει κανονικα σαν νεος χρηστης και επειδη ειναι 19 σελιδες παρακληση αν μπορειτε να μου πειτε αυτες τις αποριες που εχω 1. μπορω πλεον αν το συνδεσω και με iphone και με πιο προγραμμα ( το εχω σε RN2) για την ωρα και θα πρεπει να το αφαιρω απο το ενα για να συνδεεται στο αλλο? 2. μπορω να βλεπω εικονα απ οπου ειμαι απλα …

Μήνυμα

παρελαβα προχτες μια απο το banggood και δεν ειχα ιδεα οτι ηταν china only και με τον οδηγο σας παιδια και μιλαει αγγλικα και δουλευει κανονικα σαν νεος χρηστης και επειδη ειναι 19 σελιδες παρακληση αν μπορειτε να μου πειτε αυτες τις αποριες που εχω 1. μπορω πλεον αν το συνδεσω και με iphone και με πιο προγραμμα ( το εχω σε RN2) για την ωρα και θα πρεπει να το αφαιρω απο το ενα για να συνδεεται στο αλλο? 2. μπορω να βλεπω εικονα απ οπου ειμαι απλα θα πρεπει να συνδεομαι στο mi account σωστα? 3 μ…

• Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone καλη επιτυχια

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από homer66: “παιδια στο xiaomi redmi note 2 με την ελληνικη stable 7.2.1 εχει μεσα το mifit 1.8 και μ αυτο εχω συνδεσει το 1s που εχω , αν κατεβασω το 2.1.1 εδω πρεπει να σβησω την αλλη ? ” Οχι δεν χρειαζεται!!! ” το κατεβασα απο το κινητο το λινκ και μου ειπε να το κανει αντικατασταση και το εκανε ελπιζω να εκανα καλα

• παιδια στο xiaomi redmi note 2 με την ελληνικη stable 7.2.1 εχει μεσα το mifit 1.8 και μ αυτο εχω συνδεσει το 1s που εχω , αν κατεβασω το 2.1.1 εδω πρεπει να σβησω την αλλη ?

• παιδια εχω stable 7.2.1 (που παρεπιμπτοντος δε τη βλεπω πουθενα στις προτεινομενες ρομ για εγκατασταση) και μια φιλη μου την 7.0.8 και την ειχαμε κανει clean install και οι 2, αυριο μεθαυριο που θα βγει και για το δικο μας η 7.3 τη περναω απλα χωρις factory reset , σωστα? απλα απο την αναβαθμιση και τη βρισκω μεσα και install ?

• δε ξερω εμενα μου κανει πολυ ψευτικο το βιντεο αυτο .. τι να πω , αλλα οπως και να χει στη κωλοσεπη και να κατσεις πανω δε λεει σε καμμια συσκευη !!!