Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 190.
-
Εγω θυμαμαι οτι οι πρωτοι μου παροχοι στο ιντερνετ acropolis net ου Μιλτου Μακριδη και Compulink . με κατι δωρεαν καρτες απο το pc magazine η το ram δε θυμαμαι φυσικα dial up !!!!
-
XIAOMI MI 4I 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 615 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch FHD IPS OGS Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλη τυχη
-
Τελικα τιποτα ο ασθενης δεν ανταποκρινεται και ετοιμαστηκε για αποστολη στα βαθη της Κινας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “@homer66 ασχετα αν δεν το δειχνει σύνδεσε το στον φορτιστή τοίχου για κανα 2ωρο τουλάχιστον και τα λέμε .. ” ναι ετσι το αφησα θα ξαναγραψω μετα τις 10 να σας πω !!
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Μήπως το κινητό είναι μαϊμού και δεν είναι γνήσιο Xiaomi.. Λέω εγώ.... Από που το πήρες;;; ” vickmall, και μεχρι χτες με σχεδον ολες τις dev λειτουργουσε κανονιακ , μπορει να ετυχε και μολις εβαλα αυτη να εγινε κατι , απλα δε γινεται τιποτα Μολις το βαζω για φορτιση αναβει λιγο το κοκκινο λεντακι και μετα σβηνει και τελος νεκρο. κανενας συνδιασμος κουμπιων δε το ανοιγει !!! Παράθεση από Bodai: “@homer66 recovery έχεις? Μπαίνει στο recovery? ” δυστυχως δε μπαινει πο…
-
Παράθεση από pechr: “κανε υπομονη μεχρι να απαντησει καποιος expert γιατί το πρόβλημα που αναφερεις μαλλον θα χρειαστεις δυνατούς παιχτες. Υ.Γ. πήρες και κομμάτι απο την απάντηση μου βλέπω.....έδωσες έναν τόνο humor ” Προσπαθησα να το παρω ολα αλλα με το ipad ειναι λιγο προβλημα τα φορουμ , μα γιατι μια χαρα τα ειπες Με βλεπω να το στελνω στη σελινα
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από homer66: “παιδια για να μη χαθει ανοιγω ενα θεμα καινουργιο με το προβλημα και αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του θα ειμαι υποχρεος ” δώσε μας και το link του θέματος που ανοιξες ” Νεκρο xiaomi redmi note 2 prime μετα την αναβαθμιση νεας dev ρομ
-
Παράθεση από Thracia: “Δοκίμασε να του περάσεις τη fastboot rom με το SP Flashtool ” δε το βλεπει καν ο ο υπολογιστης !!! Ακουω πανθιμες καμπανες
-
Το εβαλα και στο θεμα με τις ρομ αλλα επειδη χανοταν το ανοιξα νεο εδω δε φαινονται καλα ολα τα quote αλλα σε γενικες γραμμες ετσι εχουν τα πραγματα παιδια καλησπερα εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) …
-
Παράθεση από homer66: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από homer66: “παιδια καλησπερα εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα …
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από homer66: “παιδια καλησπερα εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα τικ τιποτα ,..νεκρο ..κ…
-
παιδια καλησπερα , εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα τικ τιποτα ,..νεκρο ..καμμια βοηθεια??
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από homer66: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από homer66: “να ρωτησω κατι παιδια , εγω εχω στο δικο μου redmi note 2 prime τη dev 5.12.31 και λειτουργει κανονικα το viber (κλησεις , notification κλπ σε κλειστη οθονη η με οχι ενεργο ) , εβαλα σε μια φιλη μου που δε γνωριζει πολλα πολλα στο ιδιο κινητο τη stable 7.0.8. και αν δεν εχει το viber ανοιχτο δε της ερχεται καμμια ειδοποιηση και καμμια κληση , ειναι θεμα rom η κατι αλλο ? και αν ειναι θεμα ρομ στη 7.1..1 διορθ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από homer66: “να ρωτησω κατι παιδια , εγω εχω στο δικο μου redmi note 2 prime τη dev 5.12.31 και λειτουργει κανονικα το viber (κλησεις , notification κλπ σε κλειστη οθονη η με οχι ενεργο ) , εβαλα σε μια φιλη μου που δε γνωριζει πολλα πολλα στο ιδιο κινητο τη stable 7.0.8. και αν δεν εχει το viber ανοιχτο δε της ερχεται καμμια ειδοποιηση και καμμια κληση , ειναι θεμα rom η κατι αλλο ? και αν ειναι θεμα ρομ στη 7.1..1 διορθωνεται η να τη παω σε dev και αυτη ? ” ακολο…
-
να ρωτησω κατι παιδια , εγω εχω στο δικο μου redmi note 2 prime τη dev 5.12.31 και λειτουργει κανονικα το viber (κλησεις , notification κλπ σε κλειστη οθονη η με οχι ενεργο ) , εβαλα σε μια φιλη μου που δε γνωριζει πολλα πολλα στο ιδιο κινητο τη stable 7.0.8. και αν δεν εχει το viber ανοιχτο δε της ερχεται καμμια ειδοποιηση και καμμια κληση , ειναι θεμα rom η κατι αλλο ? και αν ειναι θεμα ρομ στη 7.1..1 διορθωνεται η να τη παω σε dev και αυτη ?
-
Μολις ψηφισα . H 178 ηταν η δικια μου go MIUI GREECE !!!
-
Παράθεση από caeser: “Ωωωω! Γαμώτο! Πως γίνεται αυτό τώρα? Ίδιες συσκευές, ίδιες roms ...διαφορετικές επιλογές??? ” και σε μενα με την 5.11.5 δε δειχνει .. και να ρωτησω αν θελουμε πχ να τις επαναφερουυμε στο κανονικο μας αλμπουμ τις επιλεγουμε και τι παταμε απο κατω αυτο με ο κλειδακι λεει επιλεξτε φακελο λεει και το αλλο εικονιδιο διαγραφη που τη διαγραφει γενικα ...
-
Παράθεση από flowin_through: “Γιατι δεν πατας απλως το κουμπι DND στο notification center..; ” μα εχει επιλογη να μπαινει μονο του συγκεκριμενη ωρα και προσπαθω να δω πως γινεται , αλλο η χειροκινητη επιλογη , οκ εν δε γινεται η μονιμη με χρονο αυτο θα κανω , αλλα ρωταω μηπως καποιος το εχει καταφερει .