Διαφήμιση

[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android file transfer, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging αλλά δεν βρίσκει ο υπολογιστής το κινητό. Τι μπορώ να κάνω;
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

δηλαδη τι μονο με το supersu?για εξηγησε το καλυτερα γιατρε γιατι ειμαι και απο υπνο και δεν το πολυκαταλαβα.εγω δεν εχω το supersu λεω για την μαμα εφαρμογη απο το κεντρο ασφαλειας που δινεις το root αυτο με καθε επανεκινηση σε οτι εφαρομγες εχω δωσει δικαιωμα root χανετε και πρεπει να το ξαναβαλω
    Έτσι δεν χάνεις τίποτα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H pit13 έγραψε:

ρε παιδιά ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να παω απο stable σε developer; αξίζει να γυρίσω; το κάνω, μόνο και μόνο για να έχω marshmallow
    Μπορεις (αν το επιλέξεις βεβαια) να κάνεις μια καινούργια αρχή για το Mi3w σου φλασάροντας την MM fastboot που έχουμε διαθεσιμη. Ξερω ότι είναι παραπάνω κόπος και φασαρία για σενα αλλά θα του δώσεις ζωή...

Ο/H Gk0ur0u έγραψε:

Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android file transfer, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging αλλά δεν βρίσκει ο υπολογιστής το κινητό. Τι μπορώ να κάνω;
    Μήπως παίζει ρόλο ο τύπος της usb στο mac?? Εννοώ 2 ή 3??
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H pit13 έγραψε:

ρε παιδιά ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να παω απο stable σε developer; αξίζει να γυρίσω; το κάνω, μόνο και μόνο για να έχω marshmallow
    Μπορεις (αν το επιλέξεις βεβαια) να κάνεις μια καινούργια αρχή για το Mi3w σου φλασάροντας την MM fastboot που έχουμε διαθεσιμη. Ξερω ότι είναι παραπάνω κόπος και φασαρία για σενα αλλά θα του δώσεις ζωή...

Ο/H Gk0ur0u έγραψε:

Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android file transfer, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging αλλά δεν βρίσκει ο υπολογιστής το κινητό. Τι μπορώ να κάνω;
    Μήπως παίζει ρόλο ο τύπος της usb στο mac?? Εννοώ 2 ή 3??
    δεν νομίζω. USB 2 είναι πάντως. πιο παλια μου το εβρισκε
  • Ο/H Gk0ur0u έγραψε:

Είναι και δικό μου πρόβλημα, αλλά στο σταθερό. Στο macbook μόλις το συνδέω ανοίγει αμέσως το android file transfer. Στο MacPro όμως πρέπει να το ανοίξω εγώ.
    Και μάλιστα αν το βγάλω και το ξαναβάλω στη USB πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το πρόγραμμα.
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H delpiero10 έγραψε:

Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβλημα,Το ερωτημα ειναι που θα βρω την καταλληλη stable και αν θα επηρεαστει το κινητο μου.Ευχαριστω!
    Κοίτα η Ρομ η τελευταία δεν είναι rooted από μόνη της. Αν την περάσεις απλά και δεν τρέξεις το supersu τότε είσαι με dev και unrooted και δεν θα χρειαστείς τίποτα απολύτως

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H delpiero10 έγραψε:

Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβλημα,Το ερωτημα ειναι που θα βρω την καταλληλη stable και αν θα επηρεαστει το κινητο μου.Ευχαριστω!
    Κοίτα η Ρομ η τελευταία δεν είναι rooted από μόνη της. Αν την περάσεις απλά και δεν τρέξεις το supersu τότε είσαι με dev και unrooted και δεν θα χρειαστείς τίποτα απολύτως
    Στο mi3 που δεν ετρεξα το supersu δεν παιζει το nova go. Μου γραφει: rooted ή jailbroken συσκευες δεν υποστηριζονται
  • Διαφήμιση
  • Ο/H apo.stam έγραψε:

Στο mi3 που δεν ετρεξα το supersu δεν παιζει το nova go. Μου γραφει: rooted ή jailbroken συσκευες δεν υποστηριζονται
    Ανεξάρτητα αν δεν έτρεξες το supersu, υπάρχει το su & busybox στο xbin του system, και φυσικά το βρήσκει η εφαρμογή και σου απαγορεύει την χρήση της.

Δηλαδή η εφαρμογή τελικά ψάχνει στα ενδότερα του συστήματος. ;)
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • παιδια καλησπερα , εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα τικ τιποτα ,..νεκρο ..καμμια βοηθεια??
    :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
  • Ο/H homer66 έγραψε:

παιδια καλησπερα
    εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα τικ τιποτα ,..νεκρο ..καμμια βοηθεια??
    Καλησπέρα = καλός + εσπερινός
    η ώρα ήταν 01:30.
    Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί όλο το 24ωρο :) .
    Θέση 139 ονομάζομαι Χρήστος πως μπορώ να βοηθήσω.... μια στιγμή σας συνδέω με το ανάλογο τμήμα.....ντουν νταν ντουν νταν ντουν νταν ντιρι ντιρι του παπ παπ. :)
    Χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε:
    1. ΠΡΩΤΑ απο όλα δες αν στις επαφές της μπαταρίας υπάρχει μεμβράνη που εχει λιώσει
    2. Ποια ROM φορούσες πριν βάλεις τη νέα ROM;
    3. Έχεις κάνει ''καθαρή εγκατάσταση από όταν παρέλαβες το κινητό σου;
    Αν δεν απαντήσεις και στις 3 ερωτήσεις θα στείλω τον Φοξ Μόλντερ και την Σκαλη απο το FBI
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H homer66 έγραψε:

παιδια καλησπερα
    εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα τικ τιποτα ,..νεκρο ..καμμια βοηθεια??
    Καλησπέρα = καλός + εσπερινόςη ώρα ήταν 01:30.
    Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί όλο το 24ωρο :) .
    Θέση 139 ονομάζομαι Χρήστος πως μπορώ να βοηθήσω.... μια στιγμή σας συνδέω με το ανάλογο τμήμα.....ντουν νταν ντουν νταν ντουν νταν ντιρι ντιρι του παπ παπ. :)
    Χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε:
    1. ΠΡΩΤΑ απο όλα δες αν στις επαφές της μπαταρίας υπάρχει μεμβράνη που εχει λιώσει
    2. Ποια ROM φορούσες πριν βάλεις τη νέα ROM;
    3. Έχεις κάνει ''καθαρή εγκατάσταση από όταν παρέλαβες το κινητό σου;
    Αν δεν απαντήσεις και στις 3 ερωτήσεις θα στείλω τον Φοξ Μόλντερ και την Σκαλη απο το FBI
    καλημερα πλεον , το τηλεφωνο το εχω 3 μηνες ναι εχω κανει καθαρη εγκατασταση συμφωνα με τους οδηγους μολις το παρελεβα και χρησιμοποιουσα τις dev, μεχρι χτες το απογευμα ειχα την 6.1.29 και δεν υπαρχει καμμια μεβρανη στη μπαταρια, την ειχα βγαλει μολις ειχε ερθει :) στη διαθεση σας για οτι αλλο να πω , χτες μολις ειχα ερθειο απο γηπεδο ειχα τα νευρα μου οποτε ξεχασα καποια πραγματα να πω !!! Σημερα το πρωι το εβαλα να φορτισει και αναψε το κοκκινο λαμπακι, πηγα να ανοιξω το κινητο και δεν ανοιγε και μετα εσβησε και το κοκκινο λαμπακι. Σε καμμια ωρα θα ειμαι στη δουλεια μου και εκει εχει φιλος το ιδιο κινητο οποτε θα δοκιμασω τη μπαταρια εκεινου σε μενα και τη δικια μου σ αυτον !!!
    :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
  • Διαφήμιση
  • Μερικα ακόμα θέματα που διαπιστωσα με την τελευταία rom...δεν μου κρατάει τις εφαρμογές που κλειδωνω να τρέχουν στο παρασκήνιο όπως 17track, viber, gravity screen.