Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android file transfer, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging αλλά δεν βρίσκει ο υπολογιστής το κινητό. Τι μπορώ να κάνω;
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
δηλαδη απλα την περναω και ειμαι οκ?
-
Ο/H pit13 έγραψε:
ρε παιδιά ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να παω απο stable σε developer; αξίζει να γυρίσω; το κάνω, μόνο και μόνο για να έχω marshmallow
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android file transfer, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging αλλά δεν βρίσκει ο υπολογιστής το κινητό. Τι μπορώ να κάνω;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H pit13 έγραψε:
ρε παιδιά ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να παω απο stable σε developer; αξίζει να γυρίσω; το κάνω, μόνο και μόνο για να έχω marshmallow
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
-
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Και μάλιστα αν το βγάλω και το ξαναβάλω στη USB πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το πρόγραμμα. -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H delpiero10 έγραψε:
Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβλημα,Το ερωτημα ειναι που θα βρω την καταλληλη stable και αν θα επηρεαστει το κινητο μου.Ευχαριστω!
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H delpiero10 έγραψε:
Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβλημα,Το ερωτημα ειναι που θα βρω την καταλληλη stable και αν θα επηρεαστει το κινητο μου.Ευχαριστω!
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Δηλαδή η εφαρμογή τελικά ψάχνει στα ενδότερα του συστήματος. -
παιδια καλησπερα , εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα τικ τιποτα ,..νεκρο ..καμμια βοηθεια??
POCO X3 PRO (8/128)
-
Ο/H homer66 έγραψε:
παιδια καλησπερα
εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα τικ τιποτα ,..νεκρο ..καμμια βοηθεια??
η ώρα ήταν 01:30.
Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Θέση 139 ονομάζομαι Χρήστος πως μπορώ να βοηθήσω.... μια στιγμή σας συνδέω με το ανάλογο τμήμα.....ντουν νταν ντουν νταν ντουν νταν ντιρι ντιρι του παπ παπ.
Χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε:
- ΠΡΩΤΑ απο όλα δες αν στις επαφές της μπαταρίας υπάρχει μεμβράνη που εχει λιώσει
- Ποια ROM φορούσες πριν βάλεις τη νέα ROM;
- Έχεις κάνει ''καθαρή εγκατάσταση από όταν παρέλαβες το κινητό σου;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - ΠΡΩΤΑ απο όλα δες αν στις επαφές της μπαταρίας υπάρχει μεμβράνη που εχει λιώσει
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H homer66 έγραψε:
παιδια καλησπερα
εχω το redmi note 2 prime , περασα τη νεα ρομ σημερα , κατα την ωρα της εγκαταστασης το ενοιωσα καπως να ζεσταινετε πισω , αλλα δεν εδωσα σημασια , περασε οκ εβαλα και το αλλο για τους 160 χαρακτηρες και ολα οκ , εφυγα και καποια στιγμη ειδα ηταν κλειστο , λεω θα εκλεισε απο μπαταρια (αν και ηταν 55 % περιπου μετα την εγκατασταση ) τωρα το εχω στο φορτιστη μιση ωρα και καμμια αντιδραση , ουτε ενα φωτακι ουτε ενα τικ τιποτα ,..νεκρο ..καμμια βοηθεια??
Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Θέση 139 ονομάζομαι Χρήστος πως μπορώ να βοηθήσω.... μια στιγμή σας συνδέω με το ανάλογο τμήμα.....ντουν νταν ντουν νταν ντουν νταν ντιρι ντιρι του παπ παπ.
Χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε:
- ΠΡΩΤΑ απο όλα δες αν στις επαφές της μπαταρίας υπάρχει μεμβράνη που εχει λιώσει
- Ποια ROM φορούσες πριν βάλεις τη νέα ROM;
- Έχεις κάνει ''καθαρή εγκατάσταση από όταν παρέλαβες το κινητό σου;
στη διαθεση σας για οτι αλλο να πω , χτες μολις ειχα ερθειο απο γηπεδο ειχα τα νευρα μου οποτε ξεχασα καποια πραγματα να πω !!! Σημερα το πρωι το εβαλα να φορτισει και αναψε το κοκκινο λαμπακι, πηγα να ανοιξω το κινητο και δεν ανοιγε και μετα εσβησε και το κοκκινο λαμπακι. Σε καμμια ωρα θα ειμαι στη δουλεια μου και εκει εχει φιλος το ιδιο κινητο οποτε θα δοκιμασω τη μπαταρια εκεινου σε μενα και τη δικια μου σ αυτον !!!
POCO X3 PRO (8/128)
-
Μερικα ακόμα θέματα που διαπιστωσα με την τελευταία rom...δεν μου κρατάει τις εφαρμογές που κλειδωνω να τρέχουν στο παρασκήνιο όπως 17track, viber, gravity screen.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα