Απαπαπαπαπαα γεμίσαμε αντριλα και τεστοστερόνη εδώ μέσα... Καλά κάνω κ παρακολουθώ από απόσταση! Αλήθεια τα πινγκου απο κατασκευή έχουν τεστοστερόνη??? Στάλθηκε από το MI 5s μου
9d02a3ed9f71cb1c7e609ad4e8a9872c.jpg Δεν πιστεύω να εχουν τπτ πινγκου σχέση με αυτό. Είμαστε κατά της βίας και ας μας τα χώνει ο τελώνης εδώ κ κάτι μήνες... Σκληκια είμαστε κ βρίσκουμε άλλες εναλλακτικές! Στάλθηκε από το MI 5s μου
Εγώ με το συγχωρεμενο το topone δεν παίζει να βγάλω άκρη οπότε μένω με την κάμερα όπως έχει.. Ερώτηση.. για το back up απλά παίρνεις backup και σώζει κάποιο αρχείο στην συσκευή? Και μετά απλά κανεις επαναφορά? Στάλθηκε από το MI 5s μου
Πω πω πω για πωλητές κάνετε!!! Μέχρι κ εγώ που δεν θέλω να πολυαλλαζω έβαλα να κατεβαίνει η 7.2.16... Με έχετε κάνει τζανκι των Ρομς. ps.Για την καμερα και το νεταρισμα της είχαμε κανένα νέο?? @linuxilakis Στάλθηκε από το MI 5s μου
@@ γιατί δεν ξέρω αν το έχω κλείσει σωστά αχαχαχα e96a731a4ee1ddbff63e5077b1da0a59.jpg Εκεί που λέει προσθήκη δακτυλικό.αποτ τα έχω σβήσει όλα. Πρέπει να κάνω τπτ άλλο? Στάλθηκε από το MI 5s μου
@spiderman3 Πρώτα απολα βγάλε το 3 Έπειτα θεωρώ φουλ προκλητικό σε σκουληκοθρεντ τέτοια ανάρτηση. Στην επόμενη κάνω ρεπορτ :p Στάλθηκε από το MI 5s μου
Έστειλα και πμ, αλλά καλύτερα τα noobιστικα μου να τα ρωτησω εδώ μπας κ φωτιστεί κ κανένας άλλος. Αν συσκευή rootαριστει, ξερουταρετε? Το super su βάζουμε?? (Ποια έκδοση προτείνετε?) Το greenify κάνει δουλειά? Στάλθηκε από το MI 5s μου
Πάντως οι αμαρτωλές αποστολές του Νοεμβρίου φαίνεται να έχουν φτάσει έτσι?? Μπαμ μπαμ 2,5 μηνακια κ όλα μία χαρά! Το γελοίο είναι ότι την μέρα που αποφάσισε το refund μου το paypal (3,51€ από 24/11 geekbuyimg) το μεσημέρι είχα πακέτο στο γραμματοκιβωτιο! Στάλθηκε από το MI 5s μου
@linuxilakis λεεεποοοον... Σχετικά με την κάμερα και την θολούρα. Έβαλα freedcam και opencam και βλέπω σαφέστατα βελτιώση. Όχι ότι λύθηκε το θέμα αλλά είναι πολύ καλύτερα. Τείνω να θεωρήσω ότι είναι πρόβλημα λειτουργικού κ όχι hardware με τα μπιλακια που λέγαμε. Πάντως ότι κ να είναι σπάει @@!!!! Υγ. Το fp πως απενεργοποιείται?? Υγ2. Να το κάνω root για να βάλω wakelock ή όχι?? Και αν ναι πως?? Στάλθηκε από το MI 5s μου
@linuxilakis για το θέμα του φοκους πάντως μην νιώθεις παράξενα ότι βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Τι είχα αναφέρει κ εγώ πριν λίγο καιρό. Μου κάνει ακριβώς τα ίδια!! Άλλαξα Ρομ, έβαλα 7.1.12 αλλά πάλι τα ίδια. Μετα βαρέθηκα και δεν ξανασχοληθηκα, μέχρι να ξανασχοληθω! Είναι απόλυτα εκνευριστικο! Τώρα μέσα στα μαύρα τα σκοτάδια σκεφτηκα ότι μάλλον έχω βάλει προστατευτικό τζαμακι πάνω στον φακό της κάμερας που ήταν πακέτο με το τζάμι νιλκιν.. λες να παίζει ρόλο??? Αύριο με το φως η αποκαθήλωσ…
dad765e86dc795dd6c3a3fdb7810306f.jpg Απο ebay μεμβράνη πακέτο 3τμχ. Εφαρμογή πολύ καλή με μικρό κενό στο πλάι (ούτε mm). Είδα κ αποειδα με τα τζάμια οπότε ba k to base. Αν βρούμε το καλύτερο εδώ είμαστε να το δοκιμάσουμε Στάλθηκε από το MI 5s μου
Από geekbuying έχω ανοικτή υπόθεση στο paypal για παραγγελία από 24/11. Απελπιστικά χαμηλή παραγγελία 3.5€. Το έχω ξαναγράψει. Μου ζήτησαν για να μου κάνουν refund βεβαίωση από το ταχυδρομείο ότι δεν παρέλαβα και τους είπα ότι δεν έχει τρακινγκ και δεν μου δίνουν τπτ. Τα ίδια είπα και στο paypal όταν το έκανα escalate. ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑ ΣΤΟ Paypal!! 1039d79269d79747b2bfcc387f5a70d3.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου