Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 933.
-
Γειαααααα Η resurrection remix είναι καλη, αλλά από αυτονομία μάπα το καρπούζι για αυτά που περίμενα. Μετά απο χρήση π μέσος ωρος είναι λίγο κάτω απο τις 4 ώρες σοτ. Σε άλλα νεα, έχει κανείς καμιά θήκη να προτείνει??? Γιατί πλέον η νιλκιν η nature δεν υπάρχει πουθενά! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από gvoi: “....μου έκανε κάτι νερά σήμερα απόγευμα η μπαταρία, να δω πως θα πάει! ” Πώς πάει; Στέγνωσε; Δεν ΜΕ λές, με την 8άρα οι πυρήνες ξύπνησαν όλοι;” Άσχετο λιγο με τα παραπάνω αλλά οκ, λεπον σχετικά με πριξελ εξπιριενς. Η μπαταρία τσίμπησε 20-30 λεπτά σοτ, άρα Κλάιν Μάιν. Η ταχύτητα του κινητού πάει καλά, ειδικά turn on turn off γίνονται σφαίρα. Η κάμερα που είχε παπαριά, με την gcmod5 arnova πάμε καλά. Με greenify πλέον πέφτουμε συχνά πυκνά σε ύπνο κ δεν …
-
Εγώ έχω το twrp 3.2.1 Κατά τα άλλα μόνο το notify&fitness μου βγάζει ένα μήνυμα το σύστημα ότι κάνει battery drain, χωρίς να είναι εμφανές. Όλα τα άλλα κομπλέ από χθες βράδυ Για σοτ δεν θα μιλήσω, περιμένω λίγο ακόμα για να σκάσω το σκριιιιιν σοτ!!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Sokin_v: “Αξιζει η pixel experience 8.1 σε σχεση με την δικια μας ? ” φοβερη ταχυτητα και μπαταρια...καθαρο adroid αλλα δεν θα εχεις στοκ καμερα” Δεν μπορω να κατεβάσω την τελευταία του Αυγούστου, μου κατεβάζει μόνο την έκδοση του Ιουλίου, να την μπουμπουνηξω? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜε format περιποιημένο! Α να βάλω σήμερα την καινούρια που με έστειλαν και λέει Διόρθωση του προβλήματος με το Android System (υψηλές καταναλώσεις) Να αφήνω και δύο εικόνες εδώ πιο κάτω κ πάω να κλάψω παραδίπλα.. Παράθεση από demakhs: “Αλήθεια τώρα? Με Format data ή χωρίς? (Hidden Content)” c72ce35972cd6c1798f0947afc3b011b.jpg0bc41a4c79bcb188b87fe801dd641d74.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕνώ αν ήταν Φ edition, ήδη θα είχαμε τα πρώτα σοτς και ας παγαιναν χαμένα τα 25€ !! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την μικρή υποψία ότι παίζουν ρόλο κ οι διαρκείς επιβαρύνσεις των app. Και έχω αυτή την εντύπωση γιατί έχω εδώ και 4 μήνες σχεδόν την ίδια dev rom, χωρίς σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή χρήση και χωρίς πολλά πείραματα και η συσκευή έχει χάσει σχεδόν μια ώρα σοτ. Είχα κοντά 4:30 ώρες και πλέον παίζω με το ζόρι 4 παρά. Ακόμα το ελέγχω. Στάλθηκε από το MI 5s μου