Στο miui 10 άλλαξε πάλι, το αναφέρω σαν ενημέρωση, θέλει πάτημα συνεχόμενο η εικόνα και εμφανίζονται αριστερά της οι δυνατότητες κλειδώματος, το split screen και οι επιλογές της εφαρμογής.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Σύρε το σιγά σιγά προς τα κάτω και θα φύγει το λουκέτο.
-
-
Την ταχύτητα που ρουφούσε την μπαταρία προφανώς θα εννοείς εεεεεεε???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οντως η πρώτη επαφή με την 9 ερχόμενος από την 8 ήταν θεαματική.
Νομίζω πως στις πρώτες 9αρες δεν είχε τόσο μεγάλο θέμα η μπαταρία. Όταν υπάρχουν στοιχεία για την 10 πολύ θα ήθελα να τα ακούσω. Πρώτες εντυπώσεις κλπ. -
-
Ο/H mike έγραψε:
official global τι λέει από μπαταρία παιδιά; Σε σχέση με τις δικές μας xtrv.
Οι τιμές είναι για 1 και κάτι ψιλά ημέρα χρήσης.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H gvoi έγραψε:
Έχω την μικρή υποψία ότι παίζουν ρόλο κ οι διαρκείς επιβαρύνσεις των app.
Και έχω αυτή την εντύπωση γιατί έχω εδώ και 4 μήνες σχεδόν την ίδια dev rom, χωρίς σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή χρήση και χωρίς πολλά πείραματα και η συσκευή έχει χάσει σχεδόν μια ώρα σοτ.
Είχα κοντά 4:30 ώρες και πλέον παίζω με το ζόρι 4 παρά.
Ακόμα το ελέγχω.
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Οι εφαρμογές του PlayStore έχουν έναν και μοναδικό σκοπό : να μαζέψουν πελατεία για να βάλουν διαφημίσεις. Με τις ευλογίες της Google φυσικά.
Όταν σε μια εφαρμογή αρχίσουν οι διαφημίσεις.... ή κατανάλωση ειναι υπερδιπλάσια.
Αυτός είναι και ένας λόγος, που καλό είναι να αγοράζουμε μια εφαρμογή και όχι να την έχουμε "δωρεάν". Μπορεί να είναι νΤζάΜπα αλλά τα τρώει σε μπαταρία και δεδομένα. Όλα έχουν το αντίτιμο τους.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
WTF????????
Ξέρουμε κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό;
Xiaomi: Αυτές είναι 28 συσκευές που η εταιρεία θα αναβαθμίσει επίσημα σε MIUI 10 | TechmaniacsAnyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Ο/H ronin13 έγραψε:
WTF????????
Ξέρουμε κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Λοιπόν εχθές αφού παρέλαβα το mix 2s για μένα ετοίμασα το mi5s για τη σύζυγο.
Το είχα άχτι πολύ καιρό να ρίξω ένα format data να δω αν η εμμονή-βίτσιο του φίλου @demakhs ΄έχει βάση.
Το έπιασα μετά να το στήσω (πέρασα εφαρμογές, μετέφερα αρχεία φωτογραφίες κλπ με το mi drop κλπ κλπ). Ε λοιπόν η αίσθηση μου είναι ότι η μπαταρία του έχει σαφώς καλύτερη συμπεριφορά. Μιλάμε για αισθητή διαφορά.
Το άφησα χωρίς sim, με κλειστό wifi χθες το βράδυ (κατά τις 11) στο 68% και σήμερα στις 1,30 μμ έγραφε 66%.
Στα χέρια μου 2% έπεφτε όταν φτερνιζόμουν κοντά του.
Τώρα θα το παρακολουθήσω να δω πως πάει. Αν υποψιαστώ πως συμπεριφέρεται καλύτερα θα ζητήσω αποζημίωση για ψυχική οδύνη από την xiaomi και θα την αποδώσω όλη στον @demakhs που τόσο καιρό το φωνάζει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0