Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 933.

• ποιό ΜΙ 8 ?

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άσχετο γενικα, αλλά σκεφτόμουν το πρωί τι αλλο θα μας προσθέσουν σαν λειτουργία σε επόμενες εκδόσεις. Θα μπορούσε να είναι πχ ενς μίνι προτζεκτορας??? Για πείτε καμιά ιδέα! Πάντως είμαι φουλ για mi8 και εγώ, αλλά λίγο με τρόμαξε αυτό το 600 που είδα για την international.. για να δούμε Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Μόνο το εργαλείο να ήταν πειραγμένο! Αναμένω τι συσκευή θα πάρει, να ακολουθήσω μόνο για τα γέλια! Επίσης θεωρώ ότι πάει το πράγμα να ξεφύγει, οι τεχνητές ανάγκες που μας δημιουργούν δεν θα μας βγουν σε καλό. Οκ τα κινητά μας δουλεύουν κ είναι σε ένα καλό επίπεδο, ότι εμφανίζονται συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη, με 16gb ram, με κάμερες με 56 φακούς, αποτύπωμα κάτω από την οθόνη, δονητη αποσπώμενο πίσω από την μπαταρία κτλ με κουράζει και το βρίσκω ως ένα βαθμό ανούσιο Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Επίσης έχω να πω ότι το άφησα σχεδόν 2 μήνες σε dev χωρίς να το πειράζω. Το σοτ πλησιάζει ξανά στις 5 ώρες! Μόνη αλλαγή τι γύρισμα σε fb lite όπως πρότειναν οι περισσότεροι fc517e17c3849504a19673e5de50a156.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Μουγκα εδώ μέσα, τα capricorn αποδεικνύεται περίτρανα ότι δουλεύουν απροβληματιστα!! Ή όλοι σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενο! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Είναι γεγονός πάντως στο πόντιουμ οτι εκτός του Μεξικανού που ήταν λογικά στον κόσμο του κ το ζούσε, οι 2 πρώτοι ήταν φουλ ξενερωμενοι. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Φςςςςς ένα μέιλ από τους μάγειρες ήταν, τύπου Τζακ Ποτ εξελίχθηκε! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάποτε σχολιαζαμε και f1 εδώ μέσα .. τσ τσ τσ Αντιπαρερχομαι και ερωτώ. Πώς γίνεται με τέτοια σύζυγο ο Ραϊκόνεν να είναι τόσο ξυνιαρης????? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλημέρα!! Συνεχίζω να έχω πολύ καλή άποψη για την αρομα 8.3.29 σχετικά με την διαχείριση μπαταρίας. Την πάλεψα κ εβγαλα κ το αππ του φμπ (!), μπαίνω από φαιρφοξ και είδα διαφορά. Τώρα μένει να το κόψω κ τελείως. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Υπερβολή οι 6 ώρες, οριακά οι 5 αν την στραγγίσεις. Από εκεί και πέρα κλασικά όπως λέμε πάντα η χρήση κ το σοτ είναι υποκειμενική. Πχ στην επιστροφή είδα στο αεροπλάνο 3 ώρες σειρές, ήμουν όμως σε air και φωτεινότητα μέτρια. Όταν έφτασα μετα από 11 ώρες έξω είχα 40% και 5,5 ώρες σοτ. Όλα σχετικά. Μπορεί με χαμηλή χρήση χαζοεφαρμογων να δίνει καλά αποτελέσματα Επίσης όπως μου είχαν πει οι μάγειρες, η συγκεκριμένη όντως έχει διαστήματα που ρίχνει το κινητό σε deep sleep Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλημέρα!! Είμαι με την αρομα 3.29 και είπα να την αφήσω λίγο καιρό. Συμπεράσματα καλά, η μπαταρία σαν να ξανανιώσε, ήμουν κάποιες μέρες ταξίδι, συνέχεια έξω με σήμα μεταβλητό, όλη την ώρα δεδομένα και google maps , ασταμάτητα, οθόνη φωτεινή γιατί αλλιώς δεν έβλεπα την τύφλα. Συν πολλές φωτογραφίες! Το κινητό δεν με κρέμασε ούτε στιγμή, έφευγα 10 το πρωί με 10 το βράδυ σε συνεχή χρήση κ γύριζα με 25% μπαταρία. Τελικά την μεγάλη ζημιά την κάνουν τα σοσιαλ τύπου fb. Αν κάποιοςβεχει εικόνα από τις …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ινδός καλόγερος τράβηξε φορτηγό με το πέos του σε θρησκευτική γιορτή στην Ινδία - NewSide.gr | NewSide.gr Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” @@ριες εδώ έχουμε καράβια που σέρνονται από τ'αλλα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε το αρχείο που προσφέρει ο @gkalen για να απεγκατασταση. [XTRV-8.3.29 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 30/03/18 22:55)​” Ωωωω δεν είχα ιδέα, ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Σαφέστατη διαφορά στην καινούρια ρομ σε θέματα μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη. Το μόνο που εντόπισα προς το παρόν, στις επαφές κρασαρει κάτι σε σχέση με yellow pages (,δεν έχω ιδέα!) Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Ο vonstall είδε ψωμί και συνεχίζει τα μειλς! Όσοι δεν προλάβατε ορμάτε!! Έμειναν μόνο redmi 5 και redmi note 5a.. τα άλλα τα ρουφηξατε παναθεμα σας! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• WormHole

Μήνυμα

@demakhs οκ υπερβολή ότι είναι όλοι Έλληνες αλλά εγώ κ εσύ μαζί στα ίδια τα κιτάπια! Έριξα μια πιο προσεκτική ματιά στην λίστα 0ef9a4fd1375430847c18f9bc5fc9d01.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πω πω boyzzzz μου και δεν είχαμε με τπτ να ασχοληθούμε αυτό το διάστημα!! Ντουανγκ αλάνι είσαι σαν τα χελιδόνια, έρχεσαι κάθε άνοιξη. Μέσα σ'ολα σε μου απαντήσει κάποιος! Τα email μας από πού να διερευσαν? Αυτό που πήρα εγώ είχε μόνο Έλληνες μέσα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Βάλε την σημερινή ROM να δεις αν από το ξενύχτι θα το ρίξει στον ύπνο. :D” Φόρτωσα ήδη Αναμένω το πρωινό ξύπνημα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Γιααααα πείτε καμιά ιδέα! Με την 3.22, τα είπαμε ότι κάτι τρέχει με την μπαταρία αλλά σήμερα είδα ότι το κινητό δεν κοιμάται! Χωρίς όμως να έχω ένδειξη τι το ξυπνάει καθώς το wakelock δεν δείχνει τπτ παράξενο. Τι μπορεί να παίζει?? ced8c5a45e9b96435becd95793f26f55.jpga6fef9cc16cdc5721730d5c4a76654dd.jpgd2ddb90b746cd04f5c160a31a7001903.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάτι για 80-90k κυβικά το 24ωρο διάβασα! Η απορία μου είναι τι χωράει σε τέτοιο Φ? Στάλθηκε από το MI 5s μου