Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 123.
-
Τα wipe πρέπει να τα κάνεις και αν τοιχών δεν σου δουλεύει σωστά μετά αναγκαστικά ξαναφλασαρεις μέ factory reset Καλύτερα βέβαια μην το κάνεις γιατί νομίζω η προηγούμενη είναι android 5 και μπορεί να μπλέξεις
-
Δεν είναι στην ασφάλεια-εργαλεια?
-
Παράθεση από geo_k: “Καλησπέρα σας, υπάρχει τρόπος να φλασάρουμε τη ρομ χωρίς superuser; Βεβαίως μπορεί να αφαιρεθεί μετά μέσα από το μενού της εφαρμογής, αλλά υπάρχει η δυνατότητα αυτή; Ευχαριστώ. ” Πρεπει να ανοίξεις την ρομ πριν το φλασαρισμα και να διαγράψεις τον φάκελο supersu
-
Xiaomi Ελλάδα
gab - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι αυτό εδώ μουφα λέτε να είναι? Η XIAOMI ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ είσοδό της στην ελληνική αγορά
-
Παράθεση από oYoshis_oMitsos: “Λιγο αργα το θυμηθηκα αφου το εχω ηδη παραγγειλει το κινητο.. Τι αποψη εχετε για την οθονη του? Ενας απο τους βασικους λογους που κατεληξα στο θεριο αυτο, ειναι γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την οθονη του. Συγκεκριμενα με νοιαζει πιο πολυ η αποδοση της οθονης μεσα σε μια VR μασκα. ” Σε VR μάσκα να ξέρεις όσο καλύτερη ανάλυση έχει η οθόνη τόσο καθαρότερα βλέπεις.Επρεπε να προτιμήσεις κάποιο μοντέλο κινητού μέ 2k ανάλυση οθόνης
-
Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από Antonis Kontitsis: “Να ξερουταρω...εχει ενα με επανεγκαταστααη απο google play και πληρη καταργηση root...,ποιο απο τα 2?? ” αν θες unroot η πληρης κατάργηση root ειναι η επιλογή που ψάχνεις.Ας στο επιβεβαιώσει και ο @takisfrag γιατι με έμπλεξε με αυτό που έγραψε ” Αν θες να ξερουταρεις άνοιξε την εφαρμογή superSU πήγαινε ρυθμίσεις και υπάρχει επιλογή για πλήρη κατάργηση πρόσβασης root
-
Παράθεση από mixalisxaral: “Καλησπέρα, φλασαρα την XTRV/GTV_6.11.17 & την 6.11.24 σε redmi note 3 pro αλλά έχω και με τις δύο το ίδιο πρόβλημα που φαίνεται στη παρακάτω φώτο... 20161125_162431.jpg ” Αν βάζεις το νούμερο τηλεφώνου μετά το +48 που γράφει φυσικά και δεν πρόκειται να συνδεθείς Πατά πάνω στο +48 και διάλεξε Ελλαδα και μετά βάλε το νούμερο.θα σε ξαναρωτησει τον κωδικό για ακόμη 1 φορά και μετά θα μπεί
-
Παράθεση από Oleg: “Добрый день! Как и где можно скачать последнюю xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRVbeta1-6.11.24.zip? ” xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.11.24.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other
-
Παράθεση από GioNiko: “Αν είναι εύκολο να κοιτάξει κάποιος αν του βγάζει το messenger στους συγχρονισμενους λογαριασμούς θα με βοηθούσε ” Καλημερα...Θα πας επιλογες για προγραμματιστές(θα το ενεργοποιήσεις αν δεν το βλεπεις πατοντας πολλες φορές την εκδοση MIUI στο Σχετικά με το τηλέφωνο) και θα ξετσεκαρεις το ενεργοποίηση βελτιστοποίηση MIUI .Θα ζητήσει επανεκκίνηση συσκευης θα το κάνεις και έπειτα θα στο εμφάνιση κανονικά μετά στούς λογαριασμούς
-
Σαν πρώτη εντύπωση κι από εμένα στό kenzo είναι ότι είναι πολύ καλή καί ή κατανάλωση μπαταρίας γύρισε επιτέλους στα παλιά καλά επίπεδα
-
Παράθεση από gkalen: “@soulg Όχι αυτή , αυτή λέει 18/11 .. Ή σημερινή θα είναι 907mb και θα έχει ημερομηνία 19/11 .. @gab Δεν το ξέρω αυτό , αλλά δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα , κάτσε να δείτε και τη σημερινή και τα λέμε πάλι.. ” Ενταξει μόλις μου ήρθε στο μαϊλ Κατέβαζω και περναω σε λίγο
-
Παράθεση από gkalen: “@soulg Ναι , αυτή με τη σημερινή ημερομηνία ... ” Μηπως υπάρχει γενικότερο θέμα @gkalen γιατί τις έχουν βγάλει και από εδώ en.miui.com/extra.php?mod=rom/…01&mobile=2&mobile=no#439
-
Παράθεση από gkalen: “@gab Το οτι έχει πρόβλημα το radon kernel δεν είναι πρόβλημα της ρομ .. Έχω πει και παλιότερα ότι ίσως δημιουργήσει πρόβλημα το radon kernel .. ” Γιωργο δεν το ενοούσα σαν πρόβλημα τις ρομ.Απλως το αναφερα για να μην το δοκιμάσει ο @zefs που ρώτησε
-
Παράθεση από zefs: “Ο radon kernel παίζει κανονικά σε αυτή την ρομ και αν ναι αξίζει; ” Δοκιμασα σε 6.11.10 xtrv την 3.0.0 και την 3.0.1 έκδοση του radon και δεν δουλεύει το δακτυλικό.με goodix αισθητήρα. Τωρα σε παλιότερη ρομ(6.9.29 gkalen)με 2.9.5 radon που το δουλεύω τις τελευταίες 3 μέρες παει σφαίρα καί χωρίς να εχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα
-
Εχω περάσει και εγώ εδώ και 2μερες την XTRV 6-11-3 καί βλέπω οτι το πάντρεμα τελικά που έγινε άξιζε τον κόπο Έχει την ταχύτητα και την πολύ καλή διαχείριση μνήμης που μας είχε προσφέρει μέχρι τωρα ο @gkalen με τις δικές του ρομ και την ομαλότητα και τα καλουδια τις gtv Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά έχετε κάνει με τίς XTRV καί το βασικότερο μάς έχετε απαλλάξει από το δίλημμα πιά ρομ να διαλεγουμε για να περάσουμε κάθε εβδομάδα.
-
Πρίν μερικές μέρες βρήκα τις οδηγίες για την εγκατάσταση τις κάμερας από το en.miui.com και το βάζω εδώ για όποιους θέλουν να τη δοκιμάσουν [Port] Oppo F1s Camera Mod For Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Kenzo) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Το apk το κατεβάζετε απο εδώ Oppo Camera v2.67.apk - Google Drive Το fix zip από εδω Fix Add on untuk Oppo Camera.zip - Google Drive Γιά αρχή κάνουμε εγκατάσταση το apk αλλά προσοχή μετά δέν ανοίγουμε την εφαρμογή Μετα γυρνάνε το τηλέφωνο σε recovery κα…
-
Παράθεση από nickkon: “Wow!!! Με stable lollipop @gkalen αντιστοιχα και 3G ανοιχτο οχι 4G, οχι gps, wifi και data ναι, χωρις συγχρονισμοδεν εχω δει πάνω από 6ωρο. Τι έχω κάνει λάθος; ” Ναι αλλά δεν γράφεις στίς πόσες ώρες λειτουργίας βλέπεις τις 6 ώρες Αν είναι στο 24ωρο ειναι λίγο Αν ειναι στις 2μερες είσαι καλά