Λιγο αργα το θυμηθηκα αφου το εχω ηδη παραγγειλει το κινητο.. Τι αποψη εχετε για την οθονη του? Ενας απο τους βασικους λογους που κατεληξα στο θεριο αυτο, ειναι γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την οθονη του. Συγκεκριμενα με νοιαζει πιο πολυ η αποδοση της οθονης μεσα σε μια VR μασκα.
Σε VR μάσκα να ξέρεις όσο καλύτερη ανάλυση έχει η οθόνη τόσο καθαρότερα βλέπεις.Επρεπε να προτιμήσεις κάποιο μοντέλο κινητού μέ 2k ανάλυση οθόνης
Καλημερα σε ολους.
Οντας χρηστης του LG G4 Dual τον τελευταιο χρονο, δεν ειμαι ιδιαιτερα ικανοποιημενος με το κινητο μου.
Μετα απο εκτενη αναζητηση βρηκα πως το Xiaomi Redmi Note 3 Pro υπερκαλυπτει τις αναγκες μου.
Παρ' ολα αυτα εχω καποιους ενδοιασμους.
Δε βρισκω το κινητο σε μεγαλα καταστηματα ωστε να το δοκιμασω με τα ιδια μου τα χερια και δε ξερω ποια ειναι η επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα σε περιπτωση service.
Αφηστε που τα μαγαζια που βρισκω στο skroutz το τσιμπανε στα 211 ευρω αρχικη τιμη.
Μηπως μπορειτε να ριξετε τα φωτα σας; Ευχαριστω
Τα κινητά Χιαομι δεν έχουν έρθει επίσημα στην Ελλάδα! Εννοώ δηλαδή ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία. Οπότε δεν υπάρχει και επίσημο service. Αν συμβεί κάτι το στέλνεις πίσω Κίνα. Έχουν 1 χρόνο εγγύηση από την εταιρία. Αν τα πάρεις από Ελληνικό μαγαζί έχει την ευθύνη το μαγαζί και σου δίνει 2 χρόνια εγγύηση δική του. Να το βρεις για δοκιμή αρκετά δύσκολο μιας και τα μεγάλα μαγαζιά όπως λες δεν το φέρνουν. Μόνο τα e-shop που δεν έχουν έκθεση. Ελπίζω να σε κάλυψα!
Αξιζει ομως αυτη η επιλογη;
Το γουσταρω το κινητο αλλα αμα παθει κατι, δεν υπαρχει η procordia οπως πχ στην LG για να ξερω οτι ειναι σε καλα χερια, οποτε θα ειμαι με το φοβο.
Κακες ερωτησεις σε αυτο το post αλλα ψαχνω εδω και μερες να δω αν τελικα αξιζει η μεταβαση.
Είναι καθαρά δική σου επιλογή! Αν δεν θες να ασχολείσαι καθόλου με το κινητό για να το φτιάξεις/σετάρεις κλπ δεν είναι καλή επιλογή! Αν γουστάρεις να μάθεις και δυο πράγματα παραπάνω και να πάρεις ένα τούμπανο κινητό στα λεφτά αυτά το παίρνεις με τα χίλια! Καλό είναι να ξεκινήσεις να διαβάσεις κάποια πράγματα για τα Xiaomi και το τι θα χρειαστεί να κάνεις όταν αγοράσεις ένα Xiaomi για να αποκτήσεις καλύτερη εικόνα και να ξες αν αξίζει για εσένα προσωπικά! Πήγαινε στους γενικούς οδηγούς και διάβασε μερικά πράγματα εκεί! Διάβασε και αυτό που έχω στην υπογραφή μου για να δεις!
Δεν καιγομαι ιδιαιτερα το developing, απλα ειδα τη φοβερη και τρομερη μπαταρια που διαθετει γιατι χρησιμοποιω αρκετα το κινητο.
Οκ θα διαβασω τους οδηγους.
Ευχαριστω πολυ!