Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 123.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από gab: “Ειχα ενεργοποιημένο στην ασφάλεια της κάρτας το location based security και μολις το απενεργοποίησα εγινε η αγορά κανονικά. ” Επειδή αυτό μάλλον "πατάει" στo γεωγραφικό προσδιορισμό που δίνει η ip σου, μήπως χρησιμοποιησες για κάποιο λόγο Proxy ή VPN?? ” Μηπως το πρόβλημα ήταν τελικά από αυτούς; Πριν λίγο είδα το μήνυμα παρακάτω
-
Παράθεση από osalonikios: “Κοίτα δεν μπορω να ξέρω αν θα απαντήσει άμεσα. Βάλε την revolut στα like σου και ξεκινα συνομιλία. Τώρα αν θα απαντήσει τώρα ή αύριο δεν το ξέρω. Μεσολαβει και ΣΚ πάντως οπότε βιάσου, ” Ευχαριστω.Τελικα ολα καλα δουλεψε Ειχα ενεργοποιημένο στην ασφάλεια της κάρτας το location based security και μολις το απενεργοποίησα εγινε η αγορά κανονικά. Το περίεργο είναι ότι την ασφάλεια τοποθεσίας πάντα το ειχα ενεργο και δεν ειχα προβλημα και οι αγορές γινόταν παντα από το ιδιο …
-
Παράθεση από tsarlam: “.θα χασω TWRP ? θα κλειδωθει ο bootloader? εχει ελληνικα και play?....ενοειται πως θα υπαρξει backup απο twrp...και πως θα γυρισω παλι Gkalen rom με την οποια ειμαι full ευχαριστημενος!!! ” Καλημέρα αν βάλεις πρέπει να βαλειςτην dev οχι την stable γιατι υπάρχει πιθανότητα να έχεις προβληματα επειδή ειναι Android 5 Εννοείται θα χάσεις twrp και θα κλειδώσει
-
Παράθεση από xristina1984: “Με την τελευταία rom 6.10.20 όταν μπαίνω σε μία εφαρμογή παράδειγμα ειδήσεις , viber κλπ με το που κλείνω την εφαρμογή , μου βγάζει μήνυμα προτροπής "μισό λεπτό" δείχνει να φορτώνει λιγάκι οπως όταν αλλάζει κάνεις theme και στη συνέχεια ξανά εμφανίζονται τα κουμπιά της οθόνης αφής και πρέπει να τα "ξανά κατεβασω" για να φύγουν.Υπαρχει κάτι που μπορω να κανω για να διορθωθεί κάπως; Ευχαριστω ” Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και τελικά γύρισα σε παλαιότερη έκδοση
-
Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από alvin1983: “Πως γίνεται να βγάλουμε τα έξτρα κουμπιά από την οθόνη?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ρυθμίσεις Πρόσθετες ρυθμίσεις Πλήκτρα και check την πρώτη επιλογή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμενα πάντως ακόμα δεν λενε να φύγουν με check την επιλογή "τα πλήκτρα οθόνης μπορούν να κρυφτούν"
-
Καλησπερα παιδιά Εχω περάσει την σημερινή 6.10.20 στο kenzo και βλεπω εικονικό πληκτρολόγιο στο κατω μερος τις οθόνης Ωραίο ειναι δε λέω αλλά δεν βρήκα πώς μπορώ νά το βγάλω.
-
Παράθεση από blade_: “ Δεύτερον μπορεί να απενεργοποιηθει τελείως η διόρθωση γλώσσας του κινητού ? Είναι πολύ κουραστικό . . Ευχαριστώ ! ” Αν εννοείς την διόρθωση απο το πληκτρολόγιο Google πας Πρόσθετες ρυθμίσεις,Γλωσσα καί εισαγωγή,Πληκτρολογιο Google,διορθωση κειμένου,και ξετσεκαρεις την αυτοματη διόρθωση
-
Παράθεση από demakhs: “χρησιμοποίησε του μπάνιου σου...δεν έχεις τουλάχιστον έναν εκεί? ” χαχα....και εγώ ψάχνω έναν αλλά δεν τον βρίσκω
-
Παράθεση από fighter: “ενταξει αυτα μονο σε εμενα γινονται δεν εξιγηται αλλιως! εκανα εγκατασταση την ελληνικη ρομ ολα κομπλε δουλευει παταω τωρα να μπω σε twrp παλι να βαλω την ρομ του γκαλεν και μου βγαζει κινεζικο twrp ενω πριν ειχε το κανονικο πως γινεται αυτο? ” Δοκιμασε να αλλάξεις την γλώσσα απο εκεί Τα settings είναι το 2τερο από κάτω δεξιά Μετα πατα στην υδρόγειο και θα σου βγάλει τις γλώσσες
-
@derveni Αυτο στό έκανε επειδή δέν είχες κάρτα σιμ μέσα ή δεν κατάλαβα σωστά?
-
ψαξτο λίγο στις ρυθμίσεις Edit Εγω εχω την 6.9.29 του gkalen...αλλα δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα αυτό.
-
Παράθεση από chief: “@gkalen σε hennessy στο voice input δε μου έχει τα ελληνικά σαν γλώσσα επιλογής οπότε και στο google search widget όταν του μιλάω ελληνικά δε γράφει. Μόνο αγγλικά γράφει και απαντάει. Επίσης αν ξέρεις πως ή με ποια εφαρμογή μπορώ να προσθέσω το speech to text σε viber, sms κλπ Υ.Γ. Στο κινητό μου έχω τα αγγλικά ως γλώσσα διότι με βολεύει, αλλά και στα ελληνικά να το γυρίσω η γλώσσα δεν υπάρχει στο voice input ” Εχεις κατεβάσει απο τό store την εφαρμογή Google? Χωρίς αυτή δέν…
-
Παράθεση από jumaru1122: “οκ παδια πειρα τηλ την wind το ειχα απενεργοποιημενο το ενεργοποιησανε αλλα θελει και αλαγη η καρτα μου ” Σχετικά με την κάρτα πού λες μέχρι πριν λιγο καιρο την αλλαζανε σε4g δωρεάν...... ρώτησετο Παράθεση από pankobios: “καλημερα.Κ σε εμενα που εχω το Kenzo απο το handfree δε με ακουνε.εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα handsfree.Κ το ξυπνητηρι δουλευει κανονικα κ οταν ειναι κλειστο το κινητο. ” Το συγκεκριμένο πρόβλημα εχω διαβάσει αναφέρεται και για τήν official Δουλεύει το…
-
Παράθεση από gkalen: “EDIT Το δοκιμασα και δεν δουλεύει το ξυπνητήρι με σβηστο τηλέφωνο , έστω και αν το γράφει ότι το τηλ.. θα ενεργοποιηθεί κ.λ.π.... Πρέπει να μάθουμε αν το κάνει και στη GTV ή αν δουλεύει .. ” Καλημερα σε όλους Αστο Γιωργο μην ψάχνεσε Τωρα πού το δοκιμασα δουλεύει κανονικά στην δικιά σου Την πρώτη φορά που την έβαλα ίσως κάτι δεν έκατσε σωστά Νασε καλά και ευχάριστουμε για χρόνο που σπαταλάς για να κάνεις καλύτερες τις συσκευές μας.
-
Παράθεση από gkalen: “@fighter Thanks !!!! Εχεις μήπως θέματα με χαμένες κλήσεις ή sms ?? Και γενικά οι χρήστες με Kenzo , εχετε πρόβλημα με χαμένες κλήσεις ή sms , εχω ακούσει για κάποιους που χάσανε sms αλλα θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα και στις κλήσεις .. Θεωρώ ότι θα φαει λίγο καιρό ή MM μεχρι να δούμε Stable , βλέπω ότι υπάρχουν κάποια θέματα που οφείλονται στη base rom και ελπίζω να τα λύσουν γρήγορα .. ” Γιωργο μου είπε ο @LeonTsi ότι μιλησατε νωρίτερα για το δικό μου kenzo Δεν είχα χ…
-
Κανενας αλλος παιδια Αυτος απο πανω πινει καφε τωρα και δεν ξέρει τι λέει.