Αυτό ανέφερα πιο πάνω στον gkalen. Δεν υπάρχουν καθόλου τα ελληνικά εκεί για να τα επιλέξω. Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρεις πως ή με ποια εφαρμογή βάζω το μικρόφωνο στο viber, sms κλπ που του μιλάω και γράγει?
Αυτό ανέφερα πιο πάνω στον gkalen. Δεν υπάρχουν καθόλου τα ελληνικά εκεί για να τα επιλέξω. Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρεις πως ή με ποια εφαρμογή βάζω το μικρόφωνο στο viber, sms κλπ που του μιλάω και γράγει?
Αλλαξε και την γλώσσα αναζήτησης σε Ελληνικά. Σίγουρα κοιτάς στο σωστό σημείο? Μπορείς να ανεβάσει screenshot που ψάχνεις? Κάνε και μία αλλαγή της γλώσσας του τηλεφώνου και μετά επανεκκίνηση.
Για το μικρόφωνο αν χρησιμοποιείς το google πληκτρολόγιο πατά παρατεταμένα πάνω στο πλήκτρο με την υδρόγειο μετά Ρυθμίσεις μεθόδων εισαγωγείς και ενεργοποιησε το Φωνητική πληκτρολόγηση google.
@gkalen Κατεβαζω και εγω... Στην stable GTV δεν ειχα θεμα με συγχρονισμο, γι αυτο σου το ανεφερα αν μπορεις να το δεις. Καλα αν εβρισκες το λογο που κανουν random restart νομιζω ολοι οι Mi4ακιδες και εγω θα σε καναμε αγαλμα!!
εδώ στο languages κοιτάω αλλά τα ελληνικά δεν υπάρχουν. Επίσης έχω βάλει και σαν γλώσσα αναζήτησης τα ελληνικά και δοκίμασα να αλλάξω και τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά (αν και με βολεύουν τα αγγλικά γιατί τα έχω συνηθίσει) αλλά πάλι τίποτα.
@ntel0s
Μπορείς να δοκιμάσεις να φλασαρεις το sms mod για το Mi4 και να τσεκαρεις το συγχρονισμό..
Τα random reboots δεν διορθώνονται από κανέναν , πλην της εταιρείας ...
EDIT
Ασ'το sms mod , το ίδιο είναι τελικά , δεν θα κάνει κάτι ..
@gkalen σε hennessy στο voice input δε μου έχει τα ελληνικά σαν γλώσσα επιλογής οπότε και στο google search widget όταν του μιλάω ελληνικά δε γράφει. Μόνο αγγλικά γράφει και απαντάει. Επίσης αν ξέρεις πως ή με ποια εφαρμογή μπορώ να προσθέσω το speech to text σε viber, sms κλπ
Υ.Γ. Στο κινητό μου έχω τα αγγλικά ως γλώσσα διότι με βολεύει, αλλά και στα ελληνικά να το γυρίσω η γλώσσα δεν υπάρχει στο voice input
Εχεις κατεβάσει απο τό store την εφαρμογή Google? Χωρίς αυτή δέν δουλεύει
Μετά πάς ρύθμιση πληκτρολόγιο καί θα το βρεις
Θα εμφανιστεί το μικρόφωνο στο πληκτρολόγιο πάνω δεξιά και μπορείς να του μιλάς ελληνικά καί να γράφει σέ όλες τίς εφαρμογές
εδώ στο languages κοιτάω αλλά τα ελληνικά δεν υπάρχουν. Επίσης έχω βάλει και σαν γλώσσα αναζήτησης τα ελληνικά και δοκίμασα να αλλάξω και τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά (αν και με βολεύουν τα αγγλικά γιατί τα έχω συνηθίσει) αλλά πάλι τίποτα.
Τα Ελληνικά για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν σε μένα. Κοίταξα μία μία τις γλώσσες σε αυτό το μενού. Υπάρχουν στο search language και τα έχω επιλέξει, αλλά όχι στο voice. Τι να πω... Μήπως υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσω?