Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 172.

• Magic WormHole

anavrian - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

εντρόπιασα το νημα σημερα.....να απολογηθω και να παω για μεσημεριανο... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Και άλλο OFF topic : Ξέρετε κάτι για ΑΥΤΟ το μαγαζί. Μου πετάχτηκε σαν διαφήμιση στο FB και μάλιστα έγραφε ότι δίνουν 2 χρόνια εγγύηση.” εχει εδρα Βουλγαρια για τους γνωστους φορολογικους λογους. μοιαζει με Ελληνικο μαγαζι (καλα ελληνικα και οχι google translate) αλλα δεν μας λεει απο που στελνει....ρωτα τους για να μαθουμε. Επειδη δεν εχω μετρο συγκρισης οι τιμες τους πως ειναι? Sent from my MI 3W using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Βασικά δεν ξέρω αν ειναι συμβατή η συσκευή σου με api2. Δεν ειναι απλά θέμα ενεργοποίησης. Αν πάλι είναι συμβατή με api2, ακολούθα τον οδηγό της υπογραφής μου. Αλλά ειναι καθαρά για τοπία και "ακίνητα" κάδρα.” ενα λινκ απο τον οδηγο σου? ειμαι με tapatalk και δεν φαινεται τιποτα. που θα καταλαβω αν ειναι api2 συμβατη? Sent from my MI 3W using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

@fog snap....??? για εξηγηστε λιγο...υπαρχει δυνατοτητα και για μας με τα αρχαια Xiaomi ? οκ @Antretng, θα διαβασω τον οδηγο και θα το προσπαθησω.

• WormHole

Μήνυμα

αααα @fog...μη μου λετε τετοια για τις φωτο...εμενα δεν ειναι συμβατος ο επεξεργαστης....σνιφ...σνιφ...

• WormHole

Μήνυμα

το mi3 ξεκλειδωμενο ειναι απο τη μαμα του ( απ οτι ξερω). με την Rom που εχω μια χαρα ειμαι, πρεπει να περασω αναγκαστικα ελληνικη για το TWRP? οδηγος για dummies για εγκατασταση TWRP? (κατι καταλαβαινω ) μεταξυ των δυο προγραμματων Root ποιο προτεινεις? τι να πω...ευχαριστω για την υπομονη σου. da4d7d6a24d7e66944caab1a76b91e45.jpg

• και παλι ευχαριστω @Antretng Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

ευχαριστω για την απαντηση @Antretng να ασχοληθω να κανω root, χρειαζεται γενικα? κανα οδηγο? ας ειναι κι αγγλικα Sent from my MI 3W using Tapatalk

• ψαχνω κουπονι η προσφορα για Leeco η note 4x, η μητερα των παιδιων μου αποφασισε οτι θελει χρυσο, κι εγω ακουω και υπακουω !! παρακαλω βοηθηστε, προτιμω απο Ιταλια, Ισπανια μηπως κι ερθει "αβαδιστα" αλλα ολες οι προτασεις δεκτες. εκει γυρω στα 140-150 ευρουδακια γιατι εχουμε και παιδια να θρεψουμε!! χαχαχαχα! αντε καλο ΣΚ σε ολους μας. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

δεν εχω root στο mi3, τι πλεονεκτηματα εχει να το κανω? ισχυει οτι το δικο μου δεν παιρνει το πολυδιαφημισμενο Gphotos του @demakhs ? Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα στους Κυριους, στην Κυρια και στα καλα παιδια.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα !!! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• original battery xiaomi

anavrian - - Tips & Tricks

Μήνυμα

δεν αμφισβητω οτι το συνολικο βαρος της μπαταριας μπορει να ειναι μια ενδειξη της καλης ποιοτητας....αλλα σιγουρα δεν μπορει να αποτελει "μπουσουλα" για την αγορα της αλφα η της βητα μπαταριας. σιγουρα θα υπαρχουν καποιες μετρησεις που θα μπορουν να μας δωσουν καποια ποιο αντικειμενικη εικονα. δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να εμπιστευθουμε καποιο καταστημα με γνωμωνα το βαρος....αγορασα BM31 μπαταρια απο ελληνικο καταστημα (online παραγγελια), ιδια εξωτερικα με την πρωτοτυπη και την πληρωσα 12-13 …

• Tapatalk

anavrian - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

ευχαριστω @gvoi, κατεβασα μια 6.4 και δουλευει καλα τωρα, τι μανια κι αυτη...να δουλευει κατι καλα και οι επομενες εκδισεις αντι να το κανουν καλυτερο...το χαλανε Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα σε ολους αφου το mi3 χρειαστηκε ακομα μια μπαταρια....τσ..τσ...τσ...πως τις τρωει ετσι το κινητο της συζυγου (ZTE Blade L3) απο χθες δειχνει μονο μια ασπρη οθονη, δεν κλεινει δεν ανοιγει, το volume κανει μπιπ οταν το παταω, οταν συνδεω σε υπολογιστη το βλεπει αλλα οταν το κλικαρω ν ανοιξει (σαν σκληρος) δεν εχει τιποτα μεσα. δειχνει να φορτιζει....προσπαθησα με τα κουμπια να το βαλω σε reset mode η κατι τετοιο αλλα δεν τα καταφερα. μπορει καποιος να με φωτισει? μπρικιασε? τι μπορω να κα…

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

anavrian - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

καλημεριζω το νημα μας και ευχομαι σε ολους μια καλη χρονια. ο μικρος καταφερε να μου καψει την μπαταρια (μετα απο πολυ ωρα παιχνιδι και φορτιση μαζι) ....παει η Nohon που κατα τα αλλα πολυ καλη...τωρα βολευομαι με "original" xiaomi μπαταρια απο ελληνικο καταστημα που ηρθε σε δυο μερες με κοστος 13 ευρω. χαμηλης ποιοτητας μπαταρια απο πολλες πλευρες αλλα προς το παρον κανει τη δουλεια της. ευχομαι σε ολα τα μελη να ειναι καλα. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Tapatalk

anavrian - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

δεν ανοιγει κανενα λινκ απο tapatalk, ειτε εξωτερικο ειτε λινκ προς καποιο αλλο θεμα του φορουμ, παταω....τιποτα... μπορει να γινει κατι απο την πλευρα του φορουμ μας γι αυτο? μπορει καποιος να μας ενημερωσει γιατι συμβαινει αυτο? ειναι απο καιρο αυτη η κατασταση... και βλεπω οτι αρκετος κοσμος χρησιμοποιει tapatalk... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• ψαχνω tablet για την κορη, βρηκα το chuwi hi10 pro, εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σ αυτα χρηματα? μηπως εχει καποιο καταστημα καμια καλη προσφορα? δεν βιαζομαι για παραλαβη, οποιαδηποτε συμβουλη για καταστημα, μοντελο...καλοδεχουμενη... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• αν ειμαι offtopic...ζητω συγνωμη ευχαριστω ...θα το ψαξω κι αλλο μηπως μπορεσω και το βοηθησω το παιδι, αν ειναι hard brick...οπως το κοβω...εχει ελπιδες? Sent from my MI 3W using Tapatalk

• με τοσα ανθη εγινε ...ρομαντικο το περιβαλλον!! κουνιαδακι εμπιστευτηκε αλλο κουνιαδακι (γυναικοσοϊ) και διαθετει πλεον ενα ωραιοτατο μπρικαρισμενο zopo 980. κλαιει με μαυρο δακρυ το παιδι αλλα τι να κανει...αν μιλησει θα φαει παντοφλα απο τη γυναικα...οικογενεια γαρ.... εγω ασχετος αλλα υποσχεθηκα να ρωτησω μηπως καποιος ξερει, να διαβασω κατι καπου μπας και τον βοηθησω. το πηγε σε δυο μαγαζια και του ειπαν κινεζια πφφφφφ...και δεν ασχοληθηκαν. μεσα στο πνευμα των Χριστουγεννων μηπως μπορει καπ…