αααα @fog...μη μου λετε τετοια για τις φωτο...εμενα δεν ειναι συμβατος ο επεξεργαστης....σνιφ...σνιφ...
Magic WormHole
-
-
Από οτι έμαθα πρόσφατα από τον @makisfz, αν ρουτάρεις είναι οκ και η official .
Στον οδηγό για πέρασμα της ελληνικής έχει μια παράγραφο που γράφει αναλυτικά πως την περνάς.
@fog ισχύει αυτό. Δεν πα να σου την έχεις υπερφωτίσει ή να φαίνεται σκοτεινή, με την επεξεργασία που κάνει μετά την σώζει. Και δεν χρειάζεται να χεις και σταθερό χέρι. -
-
-
-
@fog πρέπει να επιληφθείς για τα off-topic post, που ανεβάζουν το επίπεδο του νήματος.
Έχει γίνει και άλλες φορές αυτό με αποτέλεσμα να χάνουμε τον ειρμό του νήματος προσπαθώντας να ξανακατεβάσουμε το επίπεδο.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Βασικά δεν ξέρω αν ειναι συμβατή η συσκευή σου με api2. Δεν ειναι απλά θέμα ενεργοποίησης.
Αν πάλι είναι συμβατή με api2, ακολούθα τον οδηγό της υπογραφής μου. Αλλά ειναι καθαρά για τοπία και "ακίνητα" κάδρα. -
-
Καλημέρα παιδάκια...............................!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλημέρα μικρές μου μελιτζάνες.
-
@ANDREAS54 Τα χέρια μου είναι δεμένα
Η "δουλειά" μου δεν είναι να κρίνω την ποιότητα των μηνυμάτων, αλλά τη σχετικότητα.
Μπορεί ένα ποιοτικότατο -κατ εμέ- μήνυμα ναάναι offtopic σε ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά οποιοδήποτε μήνυμα γίνεται ontopic στα offtopic
Μην ανησυχείς πάντως, θα αναλάβει η εντροπία και θα κατέβει η στάθμη -
Τέτοια λέτε και θα με διώξετε. Που να αντέξετε τόσο επίπεδο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0