Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 144.
-
Εγκαταστάθηκε σε RN4 φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής μόνη παρατήρηση και ερώτηση είναι ότι άλλαξε ή έκδοση του baseband και τελειώνει από P58 σε P60.Ξερουμε αυτή ή έκδοση τις αλλαγές φερνει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν θα σας πω τι έκανα εγώ και επανήλθε καταρχήν είχα ελληνική stable.Περασα china developer με το spflash tool αλλά αντί για download επέλεξα firmware update επίσης επειδή ξεκινώντας το φλασαρισμα μου πέταγε error και σταμάτησε ή διαδικασια αλλαξα το αρχείο cust.img της china dev rom με αυτό από την global stable.Μετα πέρασα κανονικά china dev αλλά κλείδωσε το τηλεφωνο και έκανα ξανά διαδικασίες για ξεκλειδωμα bootloader και στη συνέχεια ακολούθησαν τον οδηγό του forum για εγκατάσταση πρώτη …
-
Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το ελυσα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όσο είχα έκδοση baseband που τελείωνε σε p50 δεν είχα sim παρά μόνο με stable roms μόλις άλλαξε και έγινε p58 όλα δουλεύουνε ρολόι,δεν ξέρω μπορεί να ειναι και τυχαίο αλλά αυτό έχω να παρατήρησω σαν οπτική διάφορα συγκρίνοντας τις roms Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε RN4 εγκαταστάθηκε κανονικά πάνω από 6.11.24 ή διορθωμένη rom μπράβο σε όλα τα παιδιά για την πολύ καλή δουλεια 8c72e155ae1450a96c9dd9128ca562b6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κολημενο στις τελειες στο startup δε λεει να ανοιξει περιμενω. Επισης μου εβγαλε αυτα πως τα εξαλειφω
-
Το δοκιμσα και ειναι χειροτερα τωρα χτυπαει συνεχεια το MI HOME επισης στην πρωτο μενου εκει με τις επιλογες γλωσσας χτυπαει και ενα mediatek.process
-
Δυστυχως ειμαστε μακρια εχω διαβασει εδω μεσα στο forum οτι υπαρχει μελος της ομαδας που μενει Πατρα οπως και εγω μηπως μπορω να βοηθησω ετσι
-
Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης:Επειδη ειχα το προβλημα με τις sim ειπα να βαλω την CHINA DEV μηπως και στρωσει το τηλεφωνο ειδε τις sim κανονικα αλλα κλειδωσε ο bootloader,ξεκλειδωνω official και κανω εγκατασταση συμφωνα με τον οδηγο Flash την ελληνικη rom για πρωτη φορα στο RN4.Πρωτη επανεκινηση και διαπιστωση των προβληματων,δευτερη προσπαθεια τα ιδια ομοιως και την τριτη οποτε ξανα reset εγκατασταση την 6.11.24 και ολα καλα.Μεχρι format data εκανα δεν εγινε τιποτα
-
Δοκιμή πριν απο λιγο της 6.12.1 σε RN4 κρασαρε συνεχεια,τρεις προσπαθειες και εκανε τα ιδια την ξανακατεβασα αλλα ματαια δειτε και φωτο εβαλα 6.11.24 και παει τελεια μεχι τωρα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕπιτελους πριν απο λιγο δοκιμασα και τελικα με την πρωτη μπορεσα και ξεκλειδωσα για δευτερη φορα το RN4 (Για οσους ειχαν προβλημα με το rejected).Να πω εδω δυο πραγματα οτι δεν πηρα κανενα μηνυμα στο κινητο για δικαιωματα (εχω cosmote) και επισης το δοκιμασα σαν τελευταια εσχατη λυση να ξεκλειδωσω λιγο πριν κανω διαγραφη λογαριασμου και δημιουργια νεου.Ειχα απενεργοποιησσει το find device και ειχα κανει sign out απο το τηλεφωνο του λογαριασμου μου και πριν κανω διαγραφη του λεω δεν δοκιμαζω μια …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕπιτελους πριν απο λιγο δοκιμασα και τελικα με την πρωτη μπορεσα και ξεκλειδωσα για δευτερη φορα το RN4 (Για οσους ειχαν προβλημα με το rejected).Να πω εδω δυο πραγματα οτι δεν πηρα κανενα μηνυμα στο κινητο για δικαιωματα (εχω cosmote) και επισης το δοκιμασα σαν τελευταια εσχατη λυση να ξεκλειδωσω λιγο πριν κανω διαγραφη λογαριασμου και δημιουργια νεου.Ειχα απενεργοποιησσει το find device και ειχα κανει sign out απο το τηλεφωνο του λογαριασμου μου και πριν κανω διαγραφη του λεω δεν δοκιμαζω μια …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕντάξει εννοείται ότι τα στοιχεία θα είναι τελείως διαφορετικά έχω εδώ μία κάρτα καινούργια της Q θα φτιαξω ένα νεο λογαριασμό βέβαια μπορεί να μην πάρω ποτέ SMS λόγω wind αλλά θα το παρακολουθω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk