Επαναφορά IMEI, mac & bluetooth address μόνο για ΜediaTek CPUs
-
-
-
Εγώ που έβαλα china developer ξανά από την αρχή μετά την xrtv έπαιξε κανονικά μόλις ξαναεβαλα με τον οδηγό πρώτη φορά ελληνικη rom κατευθείαν xrtv 6.11.20 έκανε πάλι τα ίδια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φίλε Τάκη (@
Takis K
) όλο το ζουμί είναι στην έκδοση modem.Baseband version.
Από την στιγμή που το modem σου τελειώνει σε (P50) και όχι σε (P56) θα έχεις συχνά πρόβλημα με τις κάρτες sim σε rn4 nicel.
Βεβαια δεν ξέρω κάποιο τρόπο να το διορθώσεις αυτό, αλλα είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι αυτό.
Θα το ψάξω περισσότερο και θα επανέλθω.
Δες μια το modem σου αν είναι έτσι τα πράγματα και αν μπορεί κάποιος να μας πει πως γίνετε να φλασαρεις το σωστό ,τελευταία έκδοση, modem -
-
Και μία με airplane mode off
Και με 4G
Το δικό μου τελειώνει σε 50
-
-
τσεκαρα οπως κ εσεις εχοντας πανω την global stable και το μοντεμ τελειωνει σε 50...
το περιεργο ειναι πως ενω το κινητο ειχε ερθει με china stable....κ μετα εκανα αλλαγη σε global... τωρα πλεον δεν αναγνωριζει την sim...
γενικα πειραματιστηκα σημερα... ας πουμε περασα μια aosp κ δεν ειχα θεμα... περασα την xtrvbeta1 stable 8.1.3.0 παλι χωρις προβλημα με σιμ....
αλλα οταν εβαλα την xiaomi.eu dev 6.12.8 που βγηκε τα ξεμερωματα, οπως κ μετα την china dev 6.12.8, δε βρισκει Imei... περναω την china stable παλι θεμα... κ οπως ειπα πιο πανω το κινητο ηρθε με china stable απο βικμαλλ.... -
Έχεις δουλίτσα τώρα.
Πρέπει να χρησιμοποίησης ένα πρόγραμμα, το Maui_META.
Πέρνα μια Fastboot με το SP Flash Tool και μετά ακολούθησε την διαδικασία.
IMEI & MEID Repair for Redmi Note 4 & Redmi Pro - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
EDIT: Για δες μια και στα δίκτυα wifi .Βλέπεις κάπου nvram warning err = 0x10?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0