Επαναφορά IMEI, mac & bluetooth address μόνο για ΜediaTek CPUs
-
-
Συγχαρητήρια για τον οδηγό μπράβο πολλή καλή δουλειά.
-
Παιδια μπορει να με βοηθεισει καποιος σε redmi pro χαθηκαν τα imei , eixe multirom και την αλλαξα με flash tool ,και τα εχασε ...ειχε γινει brick και το επανεφερα τωρα εχει την ελληνικη την τελευταια ..αλλα δεν εχει imei .. μπορει να γινει κατι _ με τον οδηγο που υπαρχει δεν κανει κατι .
-
Εδώ είσια και είναι πολύ εύκολα αν έχεις σωστους οδηγούς.
xiaomi-miui.gr/community/index…CF%84%CE%AC-%CE%94%CE%B5/
Πιο κάτω έχω το καινούριο Maui που δουλεύει καλύτερα. -
δοκιμαζω και σου λεω σε ευχαριστω
-
Αυτός οδηγός επαναφοράς είναι πολύ καλος και εύκολος λειτουργεί 100% IMEI & MEID Repair for Redmi Note 4 & Redmi Pro - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Καλησπέρα σε όλους.
Σε redmi pro με πρόβλημα στο wifi (έκλεινε το wifi και ακόμα και όταν το άνοιγες δεν έβλεπε δίκτυα) έκανα clean install με επιλογή format data + download με τα γνωστά αποτελέσματα (απώλεια IMEI, MEID, MAC ADDRESS και bluetooth address).
Τώρα με αυτόν τον οδηγό καταφέρνω να περάσω τα IMEI και MEID αλλά δεν περνάει το mac address και το bluetooth address. Αποτέλεσμα δεν έχω wifi και bluetooth.
Μετά από παρότρυνση του @geoanto555 δοκίμασα και άλλη fastboot rom (clean install από την αρχή) καθώς και άλλες εκδόσεις sn writer αλλά είτε βγάζει fail είτε βγάζει pass και όταν bootarei δεν έχει περαστεί το mac address.
Υπάρχει κάποια πρόταση για άλλες επιλογές; Κάθε βοήθεια υπερ-πολύτιμη. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Κάθε βοήθεια υπερ-πολύτιμη.
Περίεργο το ότι σου γραφει ότι είναι οκ και δεν τα περνάει. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H annonnaki έγραψε:
Κάθε βοήθεια υπερ-πολύτιμη.
EDIT: όλα έχουν win 10 64 bit (με απενεργοποιημένο το driver signature κλπ).
Περιέργως δεν βρίσκω παρόμοια αναφορά και με αγχώνει (περισσότερο) αυτό. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δοκίμασες και επιλογή format all?
Ναι σε τρεις διαφορετικές roms stable 8.1.2.0 και 8.0.1.0 καθώς και στην dev 7.1.20. Μου είπες να δοκιμάσω παλιότερη dev αλλά δεν βρήκα πουθενά παλαιότερη fast boot dev. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0