Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 220.

• Για μισό.... Την φωτογραφία την τράβηξε μέσω iphone???

• Όταν κάνω Install το DriverInstaller.exe μου λέει ότι failed to install MTP try to download Windows Media Player 11 Ξέρει κανείς που μπορείς να οφείλεται αυτό??

• Έχουμε καμιά πληροφορία για τον κατασκευαστή των amoled οθονών του Xiaomi Mi Note 2? Άντε να δούμε την κινητάρα.

• Υπολογίστε με! Τα λέμε εκεί

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sylvester: “Στην συνέχεια αφαίρεσα τελείως τα στοιχεία της μπαταρίας του usb και της οθόνης από την μητρική ” Αν απλά αποσύνδεες την μπαταρία δεν θα είχες το ίδιο αποτέλεσμα? ” Eνδεχομένως... Βάλε βγάλε πάνω στην πλακέτα πήρα το κολάει! Τώρα αλλάζω και οθόνη

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sylvester: “Geoanto τί να σου πω!!! Απλά σε ευχαριστώ ” Να σαι καλά... Τελικά σου είχε ξεκουμπώσει η οθόνη; ” Ναι ρε φίλε.. Ήταν κουμπωμένη αλλά απ'όσο φάνηκε εν τέλει δεν ήταν καλα κουμπωμένη. Θέλη να το ζορίσεις μέχρι η άσπρη γραμμή που είναι στο καλώδιο να μπεί στην ασφάλεια. Η διαδικασία σαν διαδικασία είχε τις εξής ιδιαιτερότητες τουλάχιστον στην περίπτωσή μου. Στην αρχή όσο και αν δοκίμαζα το 900Ε δεν γινόταν 9008 για κανένα μα κανένα λόγο.. Όσο και α…

• Geoanto τί να σου πω!!! Απλά σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!!!!! Χάρη στην καθοδήγησή σου το έφτιαξα το κινητάκι!!!! ΕΥΓΕ!!!

• Το κινητό ανοίγει αλλά η οθόνη φαίνεται να μην ανοίγει.Επίσης ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν παράσιτο.

• Nαι δεν ανοίγει.. Το κόκκινο led είναι μονίμως αναμένο σαν να μην έχει μπαταρία καθόλου...

• Kαλημέρα και πάλι. Επιτέλους σήμερα τα κατάφερα.. φλάσαρα κανονικά την china dev με το καινούριο mi flash όπως μου είπατε. Δεν ξέρω τί πήγε λάθος.. Το δικό μου το Pc x64 είναι. Τελείωσε το φλασάρισμα κανονικά αλλά πρέπει το κινητό να μην έχει καθόλου μπαταρία.. Το έχω αφήσει για φόρτιση και θα το δοκιμάσω μετά αν είναι..φυσιολογικό είναι να μην ανοίγει μετά από τόσες ώρες... Έτσι δεν είναι?

• Λοιπόν, μετά από πολλαπλές προσπάθειες κατάφερε και έγινε κάτω από αδιευκρύνιστες συνθήκες 9008. Φλάσαρα china dev και στο 52 sec κόλλησε και έγραψε το μήνυμα Not enough storage is available to process this command.(0x80070008: Max buffer sector is 256) Καμιά ιδέα για ποιόν λόγο έγινε αυτό??

• Παράθεση από venioni: “Νομιζω οτι αυτος ο οδηγος μπορει να ειναι πιο ευκολος και λιγοτερο οδυνηρος.... Entering EDL mode from fastboot mode - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Και μετα πας σε αυτον τον οδηγο αν εχεις redmi note 3: [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - All ROMS - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να μπεί καν fastboot, άρα για αυτό δοκιμάζω την βραχυκύκλωση.. Δεν αλλάζει με τίποτα.. Αποσυνέδεσα τελείω…

• Παράθεση από geoanto555: “Μάλλον δεν το κάνεις σωστά... Πρέπει να βρεις τα σημεία.. ” Βρίσκω τα σημεία και όταν εφαρμόζω την τσιμπίδα πάνω τους ξαφνικά σταματάει να αναβοσβήνει το λεντάκι για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου και έπειτα συνεχίζει να αναβοσβήνει. Στο device manager γίνεται ανανέωση και στα Ports γράφει (900Ε COM10)

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sylvester: “Εννοείς να ξεκολλήσω ένα μαύρο φίλμ?? ” όχι σαν χάλκινο είναι νομίζω..Δες στο 3,20 ” Πρέπει να το κρατήσω κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα?? Γιατί μέχρι στιγμής δεν γίνεται τίποτα..

• Παράθεση από geoanto555: “Βγάζεις βίδες κλπ και σηκώνεις την πλακέτα απο μπροστά... Κάτω από την κάμερα είναι κολλημένο ένα σημείο.. θα το δεις.. ξεκόλλα το με προσοχή.. Το σημείο θα το δεις εύκολα.. ένα καλό τσιμπίδι θέλεις, ή ένα ψηλό συνδετήρα. ” Εννοείς να ξεκολλήσω ένα μαύρο φίλμ?? Το πρόβλημα είναι ότι τα Pins δεν φαίνονται τόσο καθαρά γιατί είναι αυτό το μαύρο φιλμ από πάνω..

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sylvester: “ ” ” Aπ όσο κατάλαβα αφαιρείς ό,τι δείχνει στην φωτογραφία. Σόρρυ για τις πολλαπλές ερωτήσεις..Το δοκιμάζω τώρα..

• Παράθεση από geoanto555: “Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Παράθεση από sylvester: “Eφόσον κάνω το tespoint μετά τί ακριβώς κάνω? ” Με το που "ενώσεις" τα σημεία θα μπει σε edl... Εκείνη την στιγμή το αφήνεις κάτω όπως είναι και το φλασάρεις με miflash.Εννοείται έχεις απενεργοποιήσει ψηφιακές υπογραφές κλπ/.. ” Kάτι ακόμα για να καταλάβω. όταν σηκώνει την μητρική και πάει να κάνει το testpoint έχει αφαιρέσει usb οθόνη και μπαταρία? wacko.png

• Καλησπέρα, έχω ανοίξει το κινητό και διαβάζω τον παρακάτω οδηγό που επισυνάπτω. Σκοπός είναι να ενώσουμε τα pins προκειμένου να γίνει 9008?? Eφόσον κάνω το tespoint μετά τί ακριβώς κάνω? Δεν έχω καταλάβει. Ξαναμπαίνω σε edl mode μέσω του zip και φλασάρω fastboot rom μέσω Mi flash?? Ή φλασάρω απευθείας?? Πείτε μου αν το κάνω σωστά γιατί θέλω να είμαι 100% σίγουρος. Unbrick Redmi Note 3 Pro - Hard Brick - No EDL - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Λέω να του βάλω ΜIUI 7 γιατί η 8 μου φαίνεται προβληματική εξαιτίας των φαινομένων που ανέφερα στην αρχή..

• Το κινητό το είχα πάρει από aliexpress αλλά επειδή έχω πάρει και από geekbuying θα κάνω χρήση της εγγύησης από geekbuying. Ρώτησα ήδη το κατάστημα αν μπορώ να το πάω για σέρβις σε κάποιο κατάστημα εδώ και αν δεν μπορέσει να επισκευαστεί να τους το επιστρέψω. Συνήθως δεν έχουνε πρόβλημα για κάτι τέτοιο. Απλά μια απορία. Σε ποιά ROM να φλασάρω?? Συγγνώμη για τις πολλαπλές απορίες μου