Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 542.
-
Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει κάποιος το link ή έστω κάποια άλλη πρόταση για rom στο Neo V ?
-
Ωραία συλλογή... Ευχαριστούμε
-
Προσφορές από Gearbest (Κουπονάκια) και φυλλάδιο από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ
-
Παράθεση από Xstos: “Για όσους χρησιμοποιούν chrome, έχω εγκαταστήσει αυτή την επέκταση, που φορτώνει αυτόματα διάφορα πιθανά κουπόνια, καθώς επισκέπτεσαι κάποιο κατάστημα όπως προσφέρει και διάφορα δικά του. Δουλεύει παντού, όπου το έχω δοκιμάσει, από ebay και συναφή έως μεμονωμένα μαγαζιά, χωρίς φυσικά να μπορεί πάντα να σου εξασφαλίσει κάποια έκπτωση. Μετά την εγκατάσταση, δεν κάνεις τίποτα, ψάχνει μόνο του.”
-
Παράθεση από Sakoumidis: “1.- Λίγες ακόμα προσφορές από Gearbest 2.- Λίγες ακόμα προσφορές από Gearbest ”
-
Τι να πει κανείς, 6 GB ram! Σε λίγο καιρό θα φτιάχνουν και καφέ... (Δεν πιστεύω Γιάννη να έχεις στα σκαριά καμία τέτοια είδηση και σαλτάρω)
-
Μέτρηση SAR
Μήνυμα1. Όσον αφορά τις κατηγορίες του @Orestis Kyrlis δεν ξέρω το ποσό είναι αληθές, αλλά ρε παιδιά τι έκανε ο τύπος, κρατάει έναν φάκελο άνθρακα και επειδή τον πλήρωσε και για να μην χάσει τα λεφτουδάκια του τον πούλησε σε άλλον, ΩΡΑΙΟΣ. 2. Τώρα όσον αφορά την ακτινοβολία από τα XIAOMI, ένα είναι σίγουρο, απευθύνονται στην αγορά της Κίνας οπότε δεν υπάρχουν τα στάνταρ της Ευρώπης, και εάν θέλετε την ταπεινή μου γνώμη, σίγουρα έχουν αρκετή ακτινοβολία. Εάν μιλάτε αρκετά στο τηλέφωνο πάρτε ένα Bluetoo…
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από GR_Macedon: “Αυτό το θέμα αφορά όλα τα ερωτήματα που σχετίζονται με Redmi Note 2 / Prime ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HARDWARE Ε: Υποστηρίζει Εξωτερική Κάρτα Μνήμης (SD Card); Α: Ναι υποστηρίζει πάνω από 32 GB ” ” Όταν λέει up to 32 GiB, εννοεί έως 32 και όχι πάνω από 32. ” Δεν σε έπιασα! Ότι έχω γράψει είναι copy-paste από το post του @GR_Macedon, και από ότι καταλαβαίνω εγώ από αυτά που έχει γράψει είναι ότι μπορεί να δεχτεί sd card πάνω …
-
Παράθεση από Giwrgos Ksadelfos: “Αφού κάνεις ότι κάνεις με την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom, όσον αφορά τη μπαταρία αποκλειστικά, για να δεις άσπρη μέρα γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχεις στο μέλλον μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα για να κάνεις battery calibration και να το επαναλαμβάνεις κάθε 30 περίπου φορτίσεις-αποφορτίσεις: 1) πλήρη αποφόρτιση του κινητού μέχρι να σβήσει και μόλις σβήσει προσπαθείς και πάλι να το ανοίξεις έπειτα από 15 λεπτά δίχως καμία φόρτιση ώστε να του ρου…
-
Παράθεση από Leontamp: “Εγώ θα πρότεινα σε όλους να κάνουν λίγο υπομονή με τη διάρκεια της μπαταρίας έπειτα από το πέρασμα της νέας Dev. ” Συμφωνώ. Επίσης ρε παίδες μην ψηφίζετε εφόσον δεν έχετε μια ολοκληρωμένη γνώμη για την rom που βάλατε, κάντε λίγο υπομονή και ψηφίστε μετά από δύο με τρεις φορτισεις, είναι κρίμα να παίρνουμε στον λαιμό μας και τους υπόλοιπους.
-
Το GTV από 'τι καταλαβαίνω πρέπει να σημαίνει : Greek Translate Version.
-
Mi Voice
ΜήνυμαΠαράθεση από Gorgolemis: “Καλησπέρα Η εφαρμογή Mi Voice τι κάνει? Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα για το πώς δουλεύουν οι εφαρμογές της MIUI? ” Δες λίγο και αυτό (είναι όπως το MiVoice αλλά με μηνύματα) Υ.Σ. Φοβερός οδηγός από τους @NasDriver και @K.Papaefthymiou
-
Περί ScreenShot
ΜήνυμαΔοκίμασε με το Volume - και τις τρεις τελίτσες ταυτόχρονα.