Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 542.

• Δώρο στον εαυτό μου

Sakoumidis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nikgr: “Καλησπερα παιδια!!!Θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και ειμαι μεταξυ του note 2 PRIME του letv one pro και ASUS ZENFONE2 4/32 GB. Ολα μου φενονται μια χαρα..ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ” Τελικά τί δώρο σου πήρες; Εγώ πάντως θα σου πρότεινα το Redmi Note 2 Prime, για τους παρακάτω λόγους: 1.- Χαμηλή τιμή. 2.- Μεγάλη υποστήριξη. Τέλος όπως είπε και ο caeser το Note 3 είναι μία καλή περίπτωση, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλό να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα, ώστε να κυκλοφορήσει και να δούμ…

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από dmarccos: “Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Πως μπορούμε να βάλουμε σταθερή τοποθεσία και όχι να εντοπίζει τη τρέχουσα θέση; Πατάω προσθήκη αλλά οτι και να γράψω στο search δε βρίσκει τίποτα ” Εάν έχεις το τηλέφωνο ρυθμισμένο στα Ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα. Πρέπει να το γυρίσεις στα Αγγλικά για να εμφανίζει αποτελέσματα.Άλλαξε το προσωρινά σε Αγγλικά, πρόσθεσε τις τοποθεσίες που θέλεις και μετά ξανά γύρνα το σε Ελληνικά. ” Σωστός, μόλις έβαλα αγγλικά μπόρεσα να πρ…

• Παράθεση από maddoctor: “Μα σου είπα, καλά έκανες και το έβαλες, ώστε αν ποτέ χρειαστεί κάποιος να το κάνει, να ξέρει, απλώς επισήμανα ότι η αναφορά είναι σχεδόν 5.5 χρόνων, οπότε υπήρχε το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια αλλαγή στην διαδικασία ή στα έντυπα ” Επιεικώς απαράδεκτοι ... Δημόσια Υπηρεσία ... Για να πηγαίνεις από γραφείο σε γραφείο, υπογραφή σε υπογραφή. Μία φορά μου έτυχε να εκτελωνίσω αντικείμενο φίλου και δεν πρόκειται να το ξανά κάνω, ούτε για φίλο αλλά ούτε για μένα ... Πρέπει να ή…

• Παράθεση από gkaraman: “...ότι να 'ναι... χαχαχαχα και μπαταρία 1000mAh και 2GB Τελικά κατάφερα να βάλω CWM recovery με το MTK Droid root & tools (αφού πρώτα έκανα (re)root τη συσκευή με το kingo root) Βέβαια και που το έκανα.... τι να το κάνω, μιας και από ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να περάσω κάποια από τις rom που έχουν σχέση με το redmi note 2. Σωστά; Επίσης προσπάθησα να περάσω τα gapps (pico edition) αλλά απ' ότι φάνηκε δεν είχα ούτε σε αυτό μεγάλη τύχη μιας και "έφαγα" ένα "insufficient sy…

• Συγχαρητήρια και στους δυο σας, καλώς ήρθες στην παρέα και όσο είναι ο Καίσαρας ανάμεσα μας μην φοβάσαι τπτ... Αντε καλόν ύπνο....

• Παράθεση από evankouros: “Τα έκανα όλα. Ασφαλή αποσύνδεση, σβήσιμο του XRN2p (με παίδεψε λίγο), restart του laptop, εκτέλεση του MiFlash ως διαχειριστής, σύνδεση του κινητού σε άλλη USB, κλπ-κλπ... Αποτέλεσμα μια απ' τα ίδια. Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω το MiFlash & να το ξαναεγκαταστήσω, κι ας εμφανίζει στο Device το κινητό. Δεν πρέπει να οφείλεται σ' αυτό, αλλά δεν ξέρω & τι άλλο να σκεφτώ να κάνω. Καμιά άλλη ιδέα; ” Να σε ρωτήσω κάτι... 1. Τι Windows έχεις; 2. Σε τι θύρα USB το συνδεεις το τηλ…

• Παράθεση από gkionis: “ερώτηση . έχω το note 2 prime με την τελευταία stable rom . νομίζω είναι η 7.0.6.0. έχει βγει καμιά ποιο πρόσφατη ? επειδή το κινητό το ζαχαρώνει ο γιος μου παρήγγειλα το note 3 . το περιμένω πριν τα Χριστούγεννα . από vickmall έχει βγει κάποια ρομ της κοινότητας για το συγκεκριμένο κινητό ? υπάρχει περίπτωση αν έχει βγει να έρθει το κινητό με την ρομ της κοινότητας επάνω ? ζήτησα να μου αφαιρέσουν τις κινέζικες εφαρμογές . περιμένω το ΤΕΡΑΣ !!!! ” Η τελευταία Stable για τ…

• Λογικά δεν θα σου έκανε τίποτα... 1.- Βγάλε τελείως το Google Account σου (Ρυθμίσεις => Όλα => Google => Your Account Name => Περισσότερα => Αφαίρεση Λογαριασμού) 2.- Πήγαινε μετά Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Υπηρεσίες Google Play => Διαγραφή Μνήμης => Διαχείριση του Χώρου => Διαγραφή όλων των δεδομένων (το ίδιο και στο Google Play Store) => Κάνε ένα restart => Βάλε ξανά το Google Account σου

• Παράθεση από xristakos2002: “καμια ιδέα ;;;;; ” Για αρχή, κάνε ένα κλείσιμο της συσκευής και μετά από λίγο άνοιξέ την πάλι...

• Παράθεση από xristakos2002: “το εκανα, παλι το ίδιο βγάζει , πως κανει print screen ;; να ανεβασω φωτο να δεις τι λέει ” Volume Down και Power off μαζί.

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Μα δεν το έγραψα για σένα αυτό ...ψάρακα!!!! Εσύ μια χαρά είσαι!!! Κάνε ένα scroll up, να πας λίγο πίσω να δεις τι γίνεται... Χαμός! Γεμίζει η οθόνη με printscreens και είναι πολύ ενοχλητικό και άσχημο! ” Ok, έτοιμο, σόρρυ ...

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Για πιο λόγο το λες αυτό?? ” Πλάκα κάνω φίλε μου ... Πολύ καλό σκορ, anyway ...

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “308c947cdf4549ee200ea98ad82db0f8.jpg πως έγινε αυτό??? Από 40.00 σε αυτό?? Με όλα να τρέχουν!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κόψε τα αναβολικά...

• wifi spot σε Xiaomi mi4

Sakoumidis - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Να κάνω μία ερώτηση; Έχω την τελευταία dev στο Redmi Note 2, πρέπει να την κάνω και εγώ αυτή την διαδικασία για να μπορώ να έχω spot. ΛΙΑΚΟ πολλά μπράβο...

• Redmi Note 2 Prime OTG ????

Sakoumidis - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Δηλαδή εάν βάλω σκληρό με τροφοδοτικό (παλιό) θα τον βλέπω κανονικά...

• Redmi Note 2 Prime OTG ????

Μήνυμα

Να ρωτήσω και εγώ κάτι εδώ, ώστε να μην ανοίγω άλλο θέμα; Μου διαβάζει κανονικά όλα τα usb έως και 32 gb (και usb2 και usb3), παίζει να υπάρχει τρόπος να μου διαβάσει τον σκληρό μου - WD My Passport - (Σύνδεση USB3) χωρητικότητας 1 TB, χωρίς τροφοδοτικό ; Ευχαριστώ ...

• Παράθεση από bandit650: “ποσες πραξεις πρεπει να κανω; εκανα πανω απο 5 και αποτελεσμα κανενα. ” Παράθεση από maxpapdim: “και εγω το ιδιο! να ανησυχουμε? ” Δεν ξέρω τι συμβαίνει με 'σας αλλά εγώ μόλις τώρα το ξανά έκανα και όλα κομπλέ, μου βγάζει μάλιστα και αυτήν την εικόνα (ότι έχω περάσει τον κωδικό άλλες 5 φορές) Μήπως δεν κάνετε καλά την πράξη ;

• Δοκίμασες σε άλλο κινητό την SIM..

• Πολύ όμορφο βίντεο (οδηγός), συγχαρητήρια ...

• Root και twrp

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Έχει ακολουθήσει τον οδηγό για την καθαρή εγκατάσταση και ήδη έχει TWRP στη συσκευή του. Απλά ρωτάει εάν μπορεί να εγκαταστήσει το TWRP με μια άλλη έκδοση TWRP που του αρέσει καλύτερα. ” Οκ, απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το είχε αναφέρει στην αρχή του θέματος και πιστεύω είναι το ιδανικό για μία συσκευή από Κίνα να αρχίζεις από εκεί .... Παράθεση από sanceliken2000: “Καλησπέρα!! Ακολούθησα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα αλλά δεν μου βγήκε γιατί δεν αναγνώριζε το pc την συσ…