Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 542.
-
Root και twrp
ΜήνυμαΝα σου κάνω πρώτα πρώτα μια ερώτηση... Πως πέρασες την ελληνική rom; Πάνω από την κινεζική ή με καθαρή εγκατάσταση;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sanceliken2000: “Παράθεση από MIUI_ART: “Wipe Cache & Dalvik Cahce & User Data & Install ROM. Θα πρέπει να έχεις σίγουρα την ROM στην SD Card και φυσικά, όλα τα προηγούμενα από το TWRP Recovery. ” το έκανα και όλα πήγαν κατ' ευχήν η rom είναι απίστευτη μπράβο σας ρε παιδιά φοβερή υποστήριξη! Ήθελα να κάνω και μία ερώτηση είδα ότι βγήκε το νέο build 26 εγώ έβαλα το ακριβώς προηγούμενο το 5.11.19 developer. Πατάω έλεγχο ώστε να μπορέσω να βάλω το νέο build και μου λέει δεν υπάρχουν εν…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Έβαλα την 151029 καθώς διάβασα ότι είναι αρκετά απροβλημάτιστη. 2 ερωτήσεις. Η εφαρμογή για τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει; Και νόμιζα ότι οι ελληνικές dev έχουν μόνο αγγλικά και ελληνικά αλλά αυτή έχει όλες τις γλώσσες. ” 1.- Απάντηση: Πάτησες Εργαλεία σου άνοιξε ο φάκελος και δεν υπάρχει ένα μπλε εικονίδιο με την ονομασία τηλεχειριστήριο; 2.- Απάντηση: Τα πάντα όλα έχει η Ελληνική Rom.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜιας και κόλλησα με το μικρόβιο να και άλλο ένα με 64bit...
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΤο πρώτο μου Antutu Test, με την 5.11.19/20 rom και με το κινητό full apps...
-
Καλορίζικο φίλος και με το καλό ... Χμμμμ, χρώμα, καθαρά υποκειμενικό κριτήριο. Κοίταξε εγώ θα έπαιρνα το ασημί αλλά το χρυσό έχει άλλη χάρη. Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι το χρυσό φοριέται περισσότερο σε πιο κυριλέ καταστάσεις, π.χ. πήγες για ένα δείπνο με τους Αμερικάνους επενδυτές , χαχαχα, όπως επίσης είναι λίγο, λίγο γυναικείο χρωματάκι (μην παρεξηγηθώ). Αυτά από μένα και εύχομαι το συντομότερο κοντά σου ώστε να το δούμε και εμείς ...
-
Απαράδεκτοι, ολόκληρη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και δεν υπήρχε μία γυναίκα, τριγύρω σας (φημίζεστε για τις ωραίες γυναίκες) !!!!! Ξέρω πήγατε, χαλαραααά για φραπέ, ανταλλαγή xiaom-απόψεων και μακρυά από γυναίκες και παιδιά, αλλά ρε μάγκες το μάτι δεν είναι αμαρτία (Όπως στα μουσεία βλέπεις άλλα δεν αγγίζεις). Έλεος δηλαδή, όπως λέει και ο Γεωργίου. Τουλάχιστον το πάρτυ μετά συνεχίστηκε ;;;;; Για πείτε, για πείτε .... Χιχιχιχιχι Πέραν την πλάκας, συγχαρητήρια και πάντα τέτοια και λυπάμαι πραγματικά που δεν μπο…
-
Κατά την γνώμη μου αυτά που κάνουν ένα E-Shop αξιόλογο είναι: 1.- Αξιοπιστία του καταστήματος. 2.- Επικοινωνία - Εξυπηρέτηση, (online chat ή chat rooms - 24ωρη εξυπηρέτηση) 3.- Υποστήριξη μετά την πώληση (After Sales Service) 4.- Ασφάλεια συναλλαγών. 5.- Ευκολία στην πλοήγηση. 6.- Ακρίβεια προϊόντων και συνεχής ενημέρωσή τους. 7.- Διαδικασία παραγγελίας. 8.- Παράδοση - Παραλαβή (πόσο γρήγορα στάλθηκε από το κατάστημα) Στη συνέχεια καλό θα ήταν να είχαμε σε κάθε e-shop με ποιους τρόπους μπορεί κά…
-
Παράθεση από NasDriver: “Έτσι θα έχουμε μία ποιο συλλογική εικόνα για το πως ήταν και πως είναι ένα κατάστημα με την πάροδο του χρόνου ποιο αντικειμενική. ” Φίλε μου από 'τι βλέπω το κατέχεις το άθλημα. Δεν έχω καμία αντίρρηση σε ότι είπες και πως να έχω αφού είναι τόσο επιστημονικά εμπεριστατωμένα (ψαγμένα). Εγώ τα είχα κάπως πιο εύκολα στο μυαλό μου. Αν έχεις χρόνο και θέλεις μπορείς να πάρεις στις πλάτες σου μαζί με τον Graydath την υλοποίηση του project. Πάντως για την ώρα έχει ετοιμάσει κάτ…
-
Παράθεση από caeser: “Σκεφτείτε το ...ώριμα και αν συμφωνείτε, μπορείτε, εάν θέλετε να αφαιρέσετε το "...από την Κοινότητά μας.." απο τον τίτλο του θέματος... με σκοπό μόνο και μόνο να προστατέψετε τη κοινότητα, απο μελλοντικές ...κινέζικες "μπανανόφλουδες". ” Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και εννοείται ότι δεν έχω καμία αντίρρηση. Άκου να σου πω και κάτι, στην Κοινότητα τώρα έγινα μέλος και μου φαίνεται αδιανόητο να κάνω πράγματα που έστω και στο ελάχιστο μπορούν να την βλάψουν. Και για να σου πω τη…
-
Παράθεση από Graydath: “Κάνω μια πρώτη πρόταση Βαθμολογίες On Line Καταστημάτων από την Κοινότητά μας Το έκανα επείτηδες online για να μπορούμε να το διαχειριστούμε παραπάνω απο ένα άτομο ” Κωνσταντίνε, sorry φίλος αλλά δεν έχω pc για να κάνω δουλειά. Όταν πάω σπίτι το βραδάκι θα προσπαθήσω να φτιάξω και 'γώ μερικά πραγματάκια. Μπορώ να κάνω τροποποιήσεις on-line στο αρχείο αυτό που έχεις ετοιμάσει, ή να φτιάξω άλλο;
-
Παράθεση από Bodai: “Αυτο άστο σε μένα ... εσεις προχωράτε ” Τι εννοείς, ότι μπορούμε να σου πούμε μία ιδέα μας και εσύ στην συνέχεια να την υλοποιήσεις με τα δικά σου κόλπα. Με λίγα λόγια μπορούμε μέσα από μία ενότητα να τρέχουν από πίσω διάφορα κολπάκια προγραμματισμού; Δηλαδή, με το που συμπληρώνεται ένας πίνακας από κάποιο μέλος να υπάρχει από πίσω μία βάση δεδομένων που θα κάνει όλη αυτή τη δουλεία που θα κάναμε εμείς χειροκίνητα; Θα 'θελες να σου τα γράψω όλα αυτά και να δεις εάν εσύ μπορε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Graydath: “Λοιπόν εμένα μου αρέσει! Μιας και δεν ξέρω και απο προγραμματισμό δυστυχώς Κάνω μια πρώτη πρόταση Βαθμολογίες On Line Καταστημάτων από την Κοινότητά μας Το έκανα επείτηδες online για να μπορούμε να το διαχειριστούμε παραπάνω απο ένα άτομο Περιμένω και άλλες προτάσεις!” Μου αρέσει, πρέπει να βάλουμε και άλλες στήλες... Και εννοείται κάνα γραφηματακι
-
Παράθεση από Sakkas Takis: “Παιδια να βαλω ενα φορτιστη απο samsung (οχι το καλωδιο μονο το πραγμα στην ακρη ) που γραφει 5v kai 2A ? ” Παράθεση από Sp3LLy: “εννοεις φορτιστη, ναι βαλτω εγω αυτο εβαλα εως τωρα κανονικα φορτιζει παντως,εφωσον ειχα ενα εχτρα φορτιστη απο samsung δεν αγορασα ανταπτωρα για το κινεζικο που ηρθε, ” Για ρίξτε μια ματιά εδώ
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε ….. Αρχικά πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ στην αρχή ένα δημοψήφισμα, ώστε να μπουν κάποια e-shop καταστήματα στην αρχή από τα μέλη μας, ώστε να μην θεωρηθούμε μεσάζοντες. Οπότε έχουμε και λέμε (καλό θα ήταν μέρος στην ψηφοφορία να έπαιρναν μόνο όσοι έχουν εμπειρία από μία τέτοια αγορά και αυτό το εξασφαλίζουμε με το tracking number): ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Από ποιο e-shop κατάστημα (Κίνας) θα αγοράζατε την επόμενη συσκευή σας; Α Β Γ Δ Ε Ζ ΣΤ Οι υπεύθυνοι του δημοψηφίσματος, …
-
Προταση αγορας συσκευης
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakoumidis: “και θα σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ ” Από που σβήνει η μα@λακί@ ΜΗΝ το δει η γυναίκα και πέσει παντόφλα .....