Καλημέρα φίλε μου ... Κατά την γνώμη μου, πριν κάνεις οποιαδήποτε παραγγελία πρέπει να σκεφτείς τα εξής και εάν θες, μοιράσου τα μαζί μας:Ο/H jonnieX έγραψε:
1) Έως ποιο ποσό μπορείς να διαθέσεις;
2) Πότε θες την συσκευή στα χέρια σου;
3) Τί χρήση το θες (π.χ. παιχνίδια ή απλή καθημερινή χρήση);
Τώρα ως προς τις συσκευές, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι, ότι εδώ και δύο μήνες έχω το Redmi Note 2 και για την ώρα μόνο καλά λόγια έχω να πω!!!! Βέβαια δεν είμαι και κανένας advanced χρήστης, αφού ούτε παιχνίδια παίζω αλλά ούτε πολύπλοκα πράγματα κάνω. Απλά πριν και για περίπου 4 χρόνια είχα κινητό 3,7 οθόνη (Νεο V) και είπα ας πάμε σε κάτι πιο μεγάλο.
Οπωσδήποτε, ότι κινητό και εάν πάρεις, ΘΗΚΗ. Γλιστράνε σαν χέλια. (Εμένα έχει φάει κανά δύο σαβούρες για την ώρα, αλλά ευτυχώς είχα πάρε αυτά: Silicone Case - Mofi Leather Case Black + Filp Leather Case, Mofi Tempered Glass, και είμαι άρχοντας)
Άλλο ένα για μένα που ήταν σημαντικό η υποστήριξη. Αυτό στο λέω σε περίπτωση που πας σε ΝΟΤΕ 3 (δεν έχει βγει καλά καλά) δεν θα έχεις την αναμενόμενη.
Επίσης για μένα μην την πατάς όπως τα Αμερικανάκια... μόλις βγει κάτι βουρρρρρρ.....
Άστο να δοκιμαστεί.
Γιατί στα λέω αυτά ; Πολύ απλά είναι αγορά από Κίνα και όσο να 'ναι, δεν θα έχεις το servise που θα είχες σε άλλες Ευρωπαϊκές συσκευές.
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.