Διαφήμιση

Προταση αγορας συσκευης

• Ο/H jonnieX έγραψε:

Προτεινετε να περιμενω την καινουρια συσκευη της xiaomi note3 η να καταφυγω ατο mi4c ?απο γλυκουλη που μιλησα παντως μου κανει δωρο και ενα tempered glass η 7 ευρω απο την παραγγελια mi4c+nilkin case!
      Καλημέρα φίλε μου ... Κατά την γνώμη μου, πριν κάνεις οποιαδήποτε παραγγελία πρέπει να σκεφτείς τα εξής και εάν θες, μοιράσου τα μαζί μας:
      1) Έως ποιο ποσό μπορείς να διαθέσεις;
      2) Πότε θες την συσκευή στα χέρια σου;
      3) Τί χρήση το θες (π.χ. παιχνίδια ή απλή καθημερινή χρήση);

Τώρα ως προς τις συσκευές, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι, ότι εδώ και δύο μήνες έχω το Redmi Note 2 και για την ώρα μόνο καλά λόγια έχω να πω!!!! Βέβαια δεν είμαι και κανένας advanced χρήστης, αφού ούτε παιχνίδια παίζω αλλά ούτε πολύπλοκα πράγματα κάνω. Απλά πριν και για περίπου 4 χρόνια είχα κινητό 3,7 οθόνη (Νεο V) και είπα ας πάμε σε κάτι πιο μεγάλο.
      Οπωσδήποτε, ότι κινητό και εάν πάρεις, ΘΗΚΗ. Γλιστράνε σαν χέλια. (Εμένα έχει φάει κανά δύο σαβούρες για την ώρα, αλλά ευτυχώς είχα πάρε αυτά: Silicone Case - Mofi Leather Case Black + Filp Leather Case, Mofi Tempered Glass, και είμαι άρχοντας)
      Άλλο ένα για μένα που ήταν σημαντικό η υποστήριξη. Αυτό στο λέω σε περίπτωση που πας σε ΝΟΤΕ 3 (δεν έχει βγει καλά καλά) δεν θα έχεις την αναμενόμενη.
      Επίσης για μένα μην την πατάς όπως τα Αμερικανάκια... μόλις βγει κάτι βουρρρρρρ.....
      Άστο να δοκιμαστεί.
      Γιατί στα λέω αυτά ; Πολύ απλά είναι αγορά από Κίνα και όσο να 'ναι, δεν θα έχεις το servise που θα είχες σε άλλες Ευρωπαϊκές συσκευές.
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Μπορω να διαθεσω το ποσο για mi4c χρειαζομαι μετα απο τοσα χρονια μια συσκευη! Εχω samsung(οταν λεφτα υπηρχαν το'χω πληρωσει 600 μολις ειχε βγει)!ικανοποιημενος αλλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους πλεον(μονο αν εχεις) ενω με τα μισα παιρνεις σχεδον ισαξιο(μιλαω για κατηγοριες s5, s6-edge )! Η χρηση ειναι advanced.multitasking μεχρι network penetration&sniffing!α ειμαι και flashaholic, μαρεσουν τα νεα πραγματα!+οτι χρειαζομαι και battery juice επιπλεον!!

s3 QS
    • Ο/H jonnieX έγραψε:

Μπορω να διαθεσω το ποσο για mi4c χρειαζομαι μετα απο τοσα χρονια μια συσκευη! Εχω samsung(οταν λεφτα υπηρχαν το'χω πληρωσει 600 μολις ειχε βγει)!ικανοποιημενος αλλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους πλεον(μονο αν εχεις) ενω με τα μισα παιρνεις σχεδον ισαξιο(μιλαω για κατηγοριες s5, s6-edge )! Η χρηση ειναι advanced.multitasking μεχρι network penetration&sniffing!α ειμαι και flashaholic, μαρεσουν τα νεα πραγματα!+οτι χρειαζομαι και battery juice επιπλεον!!
      Οπότε έρχεσαι στην αρχή του νήματος, όπου πάρα πολύ σωστά τα είπε ο Λιάκος:

Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου άνετα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να δώσεις πολλά - Redmi 2, 2gb/16gb έκδοση

Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά σου αρέσει το δοκιμασμένο και το κλασσικό τότε - Mi4

Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά ταυτόχρονα είσαι περιπετειώδης και σου αρέσουν τα φρέσκα πράγματα τοτε - Mi4c εκδοση 3gb ram

Αν είσαι απο αυτούς που τους αρέσουν τα μεγάλα τότε - Redmi Note 2

Αν είσαι ΟΛΑ τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα τότε - Mi Note Pro
      Εγώ πάντως τώρα που έχω κινητό με 5,5 οθόνη, δεν πάω πιο κάτω ....
      Με συγχωρείς κιόλας αλλά για πες μου ποια Samsung συσκευή είχες πριν ;
      Στο λέω αυτό για να μην πας σε μικρότερη οθόνη και ξενερώσεις ....
      Τώρα για τα υπόλοιπα, (μιας και αναφέρεις ότι είσαι προχωρημένος χρήστης) δεν μπορώ να σε βοηθήσω, την ταπεινή μου γνώμη την είπα. Αααααααα και μην συγκουνευτείς πέντε δέκα ευρώ και πας σε κανά κινεζο-eshop-κατάστημα και την πατήσεις. Πήγαινε εδώ και ψάξου λίγο.
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.

• Διαφήμιση
    • Ο/H jonnieX έγραψε:

Εχω samsung(οταν λεφτα υπηρχαν το'χω πληρωσει 600 μολις ειχε βγει)
      Πω, πω πω αυτοκίνητο θα αγόραζα και θα σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ ..... Χαχαχαχαχαχαχα

• Ο/H Sakoumidis έγραψε:

και θα σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ
      Από που σβήνει η μα@λακί@ ΜΗΝ το δει η γυναίκα και πέσει παντόφλα ..... :lol:

• Χαχαχαχα σακουμιδη δεν πεφτω σε κατω των 5 (το s3{note2 port rom+s5 apps etc} εχω, ταβγαλε τα λεφτα του και συνεχιζει αλλα πλεον δεν τραβαει) ασε που θελω κατι καινουριο, φρεσκο και αποτι διαβαζω η xiaomi ειναι εγγυηση και δυνατες συσκευες εχει βαση χαρακτηριστικων.αρα με βλεπω στο mi4c!ευχαριστω παιδια!

s3 QS
    • Μετα το εκπλητικο Redmi note 2 prime θα ηθελα την αποψη σας για μια συσκευη ιδιας κατηγοριας στα λεφτα στην δυνατοτητα κ να εχει αποσπωμενη μπαταρια φυσικα να ρωτησω εδω Ελλαδα εχει κανενας ιδεα που θα βρω μπαταρια για το Redmi note 2;
    • Διαφήμιση
    • xiaomi τηλεφωνα στην κατηγορία Μπαταρίες Κινητών - BestPrice.gr
      αν δεν επιτρεπονται απευθειας συνδεσμοι, ας το σβησει καποιος διαχειριστης
      google best price μπαταρια redmi note 2 και θα βρεις την σελιδα με τα πολλα μαγαζια/αποτελεσματα για μπαταρια.
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου άνετα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να δώσεις πολλά - Redmi 2, 2gb/16gb έκδοση

Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά σου αρέσει το δοκιμασμένο και το κλασσικό τότε - Mi4

Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά ταυτόχρονα είσαι περιπετειώδης και σου αρέσουν τα φρέσκα πράγματα τοτε - Mi4c εκδοση 3gb ram

Αν είσαι απο αυτούς που τους αρέσουν τα μεγάλα τότε - Redmi Note 2

Αν είσαι ΟΛΑ τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα τότε - Mi Note Pro
      Σχεδόν ένα χρόνο μετά , και ύστερα από όλες τις συσκευές που κυκλοφορήσανε , ποιά θα ήταν η αντίστοιχη απάντησή σου .
      Thanks
    • Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου άνετα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να δώσεις πολλά - Redmi 3s

Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά σου αρέσει το δοκιμασμένο και το κλασσικό τότε - Mi5

Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά ταυτόχρονα είσαι περιπετειώδης και σου αρέσουν τα φρέσκα πράγματα τοτε - Redmi Pro (αν και θα περίμενα για τη snapdragon έκδοση)

Αν είσαι απο αυτούς που το θέλουν δυνατό και μεγάλο τότε - Redmi Note 3 Pro

Αν είσαι απο αυτούς που τους αρέσουν τα πολύ μεγάλα - Mi Max

Αν είσαι ΟΛΑ τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα τότε πρέπει να περιμένεις 2 εβδομάδες που θα ανακοινωθεί το Mi Note 2 Pro.

Με μια γρήγορη σκέψη αυτά θα έβαζα τώρα.
    • Διαφήμιση