Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 542.
-
Παράθεση από Bodai: “Καλα 2 μέρες αυτό ήταν το προβλημα?? ”
-
TWRP tips (updated)
Sakoumidis - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Αυτό που λέω είναι το εξής: Όταν μπεις πρώτα φορά στο TWRP, συναντάς αυτή την οθόνη απο κάτω... Εγω, λοιπόν, απλά την προσπερνάω, κάνοντας swipe το μοχλό απο κάτω (όπως δείχνουν τα βελάκια), χωρίς να τικάρω τίποτα άλλο... και τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, έχω απαλλαγεί εντελώς από τα ενοχλητικά κολλήματα: ” Σωστός, τέρμα τα κολλήματα ...
-
Υπάρχει κάτι διαφορετικό όσον αφορά το WiFi από την 5.11.1 έως την τωρινή; Εάν ξέρει κάποιος που πειράζει τις rom ας μας πει...
-
Παράθεση από chalaido: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα κουλό πρόβλημα, που εμφανίστηκε από την 5.10.28, συνεχίστηκε στην 5.11.5 και τώρα παραμένει και στην 5.11.12 που έχω. Λοιπόν, δεν μπορώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi, στο οποίο συνδεομουν με τις προηγούμενες εκδόσεις ΡΟΜ, ενώ με τις 2 τελευταίες που προαναφερω δεν γίνεται τίποτα! Το κλειδί του Wi-Fi δεν άλλαξε, άλλο κινητό συνδέεται δίπλα μου κανονικά, σε μένα βγάζει Connecting και μετά παύει την προσπάθεια σύνδεσης, …
-
το ίδιο και μένα
-
Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα κουλό πρόβλημα, που εμφανίστηκε από την 5.10.28, συνεχίστηκε στην 5.11.5 και τώρα παραμένει και στην 5.11.12 που έχω. Λοιπόν, δεν μπορώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi, στο οποίο συνδεομουν με τις προηγούμενες εκδόσεις ΡΟΜ, ενώ με τις 2 τελευταίες που προαναφερω δεν γίνεται τίποτα! Το κλειδί του Wi-Fi δεν άλλαξε, άλλο κινητό συνδέεται δίπλα μου κανονικά, σε μένα βγάζει Connecting και μετά παύει την προσπάθεια σύνδεσης, τίποτα... .. Έκανα reset…
-
Παράθεση από sideris20250: “το θεμα δεν ειναι τα μηνυμα που ερχετε στο κινητο απο το tapatalk αλλα δεν ξερω σε εσας εμενα μολις πατησω για να δω το μηνυμα-σχολιο δεν φορτονει η σελιδα του φορουμ ενω το εχω και για αλλα σαιτ τα ανοιγει κανονικα ” Και μένα μία από τα ίδια, δηλαδή στο tapatalk ενω μου ανοίγει άλλα forum, το xiaomi-miui.gr δεν το ανοίγει καθόλου. Απορίας άξιον αυτό συμβαίνει μόνο από το δικό μου router Tp-link (TD-W8970), από το router του αδερφού μου μπαίνει μια χαρά (router της Ho…
-
Α, και ξέχασα στο προηγούμενο, Χρόνος εν ενέργεια: 27:42:05
-
Τι router έχεις, φίλος;
-
Αυτά για την ώρα από θέμα μπαταρίας, μια φόρτιση μόνο με την νέα rom. Βέβαια δεν έχω και τρομερή χρήση. Διάβασα πιο πάνω κάτι για WiFi σπιτιού που δεν μπορεί να μπει, το παθαίνω και γω με WiFi σε καφετέρια (ενώ άλλοι μπαίνουν). Λέτε να φταίνε συγκεκριμένα routers, να μην υπάρχει συμβατότητα με τα κινητά μας, ας μας πουν οι σοφοί... Άλλο άκυρο που τρώω είναι όταν μπαίνω στο δικό μου router δεν μπορώ να μπω στο tapatalk...
-
Παράθεση από petran66: “Πω πω δεν ηξερα οτι σερνετε προς τα κατω!!Χαχαχα!Ολα καλα λοιπον!!Υπαρχουν και το ραδιο και το τηλεχειριστήριο! ” Απίστευτος .... Έχω λιώσει ... (Εντωμεταξύ στην αρχή ψάρωσα και έψαχνα να βρω το ράδιο, όταν το βρήκα σκέφτηκα: ΄΄ λες να εξαφανίστηκε το remote ΄΄, αλλά πάλι καλά ήταν και αυτό στη θέση του) Μόλις πέρασα την 5.11.12 πάνω από την 5.10.26 και το μόνο που έκανα ήταν: 1) Να περάσω το ζιπαρισμένο αρχείο της Rom χύμα μέσα στην μνήμη του τηλεφώνου, 2) Στη συνέχεια π…
-
Παράθεση από proskopos: “παιδια γιανα την περασω πανω αποτην 5-11-06 κανω πριν wice cache & dalvick? ” xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7-updated/?pageNo=11 και κοιτάς τα 129 και 132 posts
-
Επειδή έψαχνα μέρες το πως βρίσκεις εάν η συσκευή σου είναι original και για να μην το ψάχνουν και άλλοι σαν εμένα θα ήθελα να γράψω αναλυτικά πως το βρίσκεις : 1) Στο κουτί της συσκευασίας ξύνεται προσεκτικά το σημείο που έχω κυκλώσει (γκρι αυτοκόλλητο) στη φωτογραφία και εμφανίζεται ένας κωδικός που αποτελείται από τέσσερις σειρές και η κάθε σειρά αριθμών από πέντε αριθμούς (συνολικά 20 αριθμοί), θα είναι κάπως έτσι:02255 78954 98564 85264 2) Πηγαίνουμε στη συνέχεια στην σελίδα της xiaomi mi.c…
-
Ουφ και νόμιζα ότι θα έριχνες κανά καντήλι ... Ευχαριστώ για τον χρόνο σου... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “και μετά απλά κάνεις "install" την νέα έκδοση της rom ” Μία τελευταία χαριτωμένη (χαζή)ερώτηση: Μετά τα wipe cache - dalvik, την εγκατάσταση την κάνω μέσα από τοrecovery ή μπαίνω στο κινητό και από τα εργαλεία πάω στην αναβάθμιση και τηνκάνω; Παίζει κάποιο ρόλο από που θα γίνει η εγκατάσταση; (δεν θα ξαναμιλάω γιασήμερα και συγγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός αλλά με το που πήρα το κινητό στα χέρια μου έπαθα μία νίλα και από δω και πέρα θέλω να είμαι πιο προσεκτικός και σίγουρ…
-
Υπόχρεος και παράλληλα ευγνώμων για την άμεση απάντησή σου. Καλή σου μέρα ...
-
Παράθεση από caeser: “Το κινητό θα αρχίσει να φλασάρει την ελληνική ρομ, χρησιμοποιώντας τo TWRP Recovery. ” Καλημέρα σε όλους σας!!!! Να ρωτήσω κάτι για να τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου Το πρώτο βήμα (1ο ΒΗΜΑ) γίνεται για να αποκτήσουμε TWRP Recovery, έτσι δεν είναι; Από την ώρα που έχουμε κάνει μία φορά όλη την διαδικασία (και τα δύο βήματα) δεν χρειάζεται όταν βάζουμε νέα ΡΟΜ να ξεκινάμε από το πρώτο βήμα; Καλά τα λέω; Οπότε τώρα που φοράω την 5.10.29 για να περάσω τη νέα RΟΜ κάνω μόνο το δεύτε…
-
Θα συνεχίσω τώρα το μήνυμα μου και θα σου πω γιατί είπα το παραπάνω. Ενώ προσπαθούσα να φλασάρω την νέα Ελληνική ROM και ήμουν σίγουρος ότι όλα πάνε ρολόι έκανα Wipe και μετά όταν πήγα να περάσω την ROM μου έβγαζε ένα μήνυμα λάθους για την ROM (από δική μου βλακεία δεν είχε περαστεί η ROM χύμα στην μνήμη του κινητού, αλλά μέσα σε φάκελο) και έμεινε το κινητό μου σχεδόν νεκρό. Σημείωση ότι όταν ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά ήταν περίπου 5:30 το πρωί. Όμως για καλή μου τύχη υπήρχε το φόρουμ σας αλλ…