Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 542.

• Ευχαριστώ πολύ παίδες... Να πω την αλήθεια μετά από ψάξιμο εκεί ακριβώς είχα καταλήξει! =============== Μαρ 22nd 2017, 9:53am =============== Επειδή προορίζονται για φίλους και σκέφτομαι για την ώρα να μην τα πειράξω καθόλου, το Redmi Note 4 και το Redmi 4 Prime, πέρνουν κανονικά global roms, ώστε να έχουν μία επισημη rom πάνω, να έχουν ελληνικά και να μην χρειαστεί να τα flasaro, ή λέτε να τα ζητήσω με official κινέζικη για να προβώ απ' ευθείας στην δικιά μας;

• Καλησπέρα στη παρέα... Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά δύο κινητών, που προορίζονται για φίλους. Για την ακρίβεια ενδιαφέρομαι για ένα με 5΄ ίντσες και ένα με 5,5΄. Να μην ξεπερνάνε το πσοό των 200 Ευρώ το καθένα. Για το 5΄ σκεφτόμουν το Redmi 3 pro και για το 5,5 το Redmi Note 4x Τί λέτε;

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

Sakoumidis - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Υπάρχει περίπτωση να μεταφραστεί η εφαρμογή της, τουλάχιστον στα αγγλικά;

• Καλά τι support είναι αυτό...

• RE: RE:

Sakoumidis - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από geox36: “Παράθεση από GR-Macedon: “Απέφευγε τα αυτά γιατί σου πιέζουν - γρατζουνούν οθόνη οι κάρτες ή οτι βάζεις στη θήκη ” Καμία χωρίς προσθήκη καρτών ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω αγοράσει banggood.com /Flip-Stand-Function-Cover-PU-Leather-Case-For-Xiaomi-Redmi-Pro-p-1106508.html Πολύ καλή ...

• Συγχαρητήρια για τον τέλειο οδηγό σου... Keep walking ...

• Πάντα τέτοια, καλή επιτυχία σε όλους μας ...

• Βιάστηκες... Λογικά φόραγε πάνω official και με δύο βηματα θα είχες την ελληνική ρομ

• Xiaomi mi drone 1080

Sakoumidis - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Έχουμε ρε παιδιά κανένα νεότερο με το drone της xiaomi, αξίζει τα λεφτά του; Πείτε εντυπώσεις όσοι το έχετε

• Παράθεση από Bodai: “@Sakoumidis μια χαρά τα έκανες. Οσον αφορά το προβλημα, δεν έχει ξανα-αναφερθεί, οπότε παρακολούθησε την εξέλιξη του και βλέπουμε. ” Μου κάνει εντύπωση ότι στην Unofficial δεν μου είχε παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα. Λέτε να την ξαναπεράσω την ελληνική με factory reset ...

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sakoumidis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Εδώ και ενα δείγμα του Xiaomi Mitu Robot : youtube.com/watch?v=dEsuTzxOaIw ” Χαχαχα, δεν παίζεσαι ... Για άλλη μία φορά απολαυστικός ... Μας χάζεψες Για πες εντυπώσεις ... Αξίζει την αγορά του ; Ενδιαφέρομαι για κάτι ανιψάκια μου ...

• Καλησπέρα παίδες. Μόλις εχθές πέρασα την τελευταία xtrv στο Redmi Pro. Η διαδικασία που έκανα είναι η εξής: α) Πέρασα πρώτα την τελευταία Official Dev Rom με την δεύτερη περίπτωση αυτού του τρόπου - Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) - β) Στη συνέχεια ξεκλείδωσα το Bootloader με αυτόν τον τρόπο - Ξεκλείδωμα του Bootloader. - και τέλος πέρασα την Ελληνική Dev - Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. - …

• Παράθεση από hehe: “Ας προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου.. παρήγγειλα ένα Xiaomi Redmi Pro MIUI 8 4G Phablet από GearBest HK Warehouse Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-12-2016 02:28 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2016 07:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 29-12-2016 05:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29-12-2016 05:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ” Παράθεση από Aris Dinovitsi…

• Συγχαρητήρια σε όλους .... Προπαντός στους δημιουργούς και όλη την ομάδα υποστήριξης που υπάρχει καθημερινά στο φόρουμ (είτε αυτοί λέγονται μέλη, είτε moderators, είτε οτιδήποτε άλλο)... Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα τόσα που μας έχετε προσφέρει να μπαίνουμε και να ψηφίζουμε...Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

• Το κινητό έχει πάνω MIUI Global 8.0 - Stable - 8.0.3.0. {MALMIDG} Θέλω να του περάσω China Developer για να του ξεκλειδώσω bootloader και μετά την δικιά μας. Σωστά δεν το πάω;

• Παίδες βοήθεια. Έχω Win 10 - 64. Πέρασα και το Test Mode. Προσπαθώ να περάσω τους drivers στο redmi 3s κια μου βγάζει τα παρακάτω. Όταν είναι ανοιχτό στη Διαχείριση Συσκευών μου το βγάζει στις Φορητές Συσκεύες ως Redmi 3s Όταν του ενεργοποιώ το USB Debugging μου το βγάζει Android Phone - Android Composite ABD Interface και επιπλέον το από πάνω. Όταν είναι σε fastboot μου βγάζει Android Phone - Android Bootloader Interface. Κάνω κάτι λάθος; Γιατί δεν μου το εμφανίζει στα Ports;

• Αλλες δύο από εμένα (account φίλων)

• Καλή Χρονιά σε όλους, μία και από μένα (user: sakoumidis)

• AD BLOCKER

Sakoumidis - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από george.var: “ - καλησπερ δεν μου δουλεύει το ad blocker που είχε ενσωματωμένο το redmi note 4.... Και δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις...ούτε στο browser έχει στα προηγμένα κάποια ρύθμιση.... ευχαριστώ πολύ... ” Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τον stock browser. Για να αποφύγω τις διαφημίσεις έχω κάνει εγκατάσταση το Adaway (δες εδώ πως) και τέλος χρησιμοποιώ για browser τον firefox στον οποίο έχω κάνει εγκατάσταση το AdBlocker Ultimate. Πιστεύω να βοήθησα... =============== Δεκ 5…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sakoumidis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλορίζικο @Sam