Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
-
καλος ο οδηγος και δοκιμαστηκε απο εμενα και τον scarbodyman σε τηλεφωνα φιλων και δικα μας ολα αψογα στον 64bit υπολογιστη(ειχα εγκαταστηση το προηγουμενο αρχειο)με το αρχειο 1.0.2 σε 32bit υπολογιστη με win 7 ultimate μολις βγαινει η ειδοποιηση πιεστε ενα πληκτρο για συνεχεια και το πατας σβηνει το προγραμμα και δεν εκτελειτε........ξανακατεβασα το αρχειο τα ιδια και σε κατασταση δοκιμης παντα!!!!!!!τι μπορει να συμβαινει;Ηλίας
-
Θα το κοιτάξω το συντομότερο φίλε @em56464
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Μαρ 12th 2017, 12:04am ===============
@em56464 μόλις το (ξανά) έλεγξα σε Windows 7 x86 και δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα, ούτε κατά την εγκατάσταση για Qualcomm ούτε κατά την εγκατάσταση για MTK. -
Συγχαρητήρια για τον τέλειο οδηγό σου... Keep walking ...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Φίλε...μου είχε διαφύγει το συγκεκριμένο...
Μιλάμε ότι έχεις σώσει πολύ κόσμο!!!! Το πιο δυσκοίλιο πράγμα κατ εμέ στο flashάρισμα είναι ότι δυστυχώς έχεις να κάνεις με Windows, drivers κλπ. Με αυτόν τον οδηγό παρακάμπτεις το 90% των προβλημάτων του flashαρίσματος.
Όλα τα άλλα προβλήματα έχουν μία λογική εξήγηση...και μία λύση. Αυτά που ΄χουν να κάνουν με drivers, είναι πλήρη σχιζοφρένεια!
Από τους πλέον χρήσιμους οδηγούς.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Όλα τα άλλα προβλήματα έχουν μία λογική εξήγηση...και μία λύση. Αυτά που ΄χουν να κάνουν με drivers, είναι πλήρη σχιζοφρένεια!
Αυτός ήταν ο λόγος εξ' αλλου που μπήκα στη διαδικασία να το φτιάξω αυτό το προγραμματάκι! -
ολα σε σένα τα χρωστάμε Χρήστο?!?!?!?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ολα σε σένα τα χρωστάμε Χρήστο?!?!?!?
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Σ'ευχαριστω πολύ μου έλυσες τα χέρια κατατοπιστικότατος οδηγός ευχαριστώ και πάλι
-
μπραβο πολυ καλος οδηγος
-
Γιώργο, μπράβο εξαιρετικό το script σου
Μια μικρή βοήθεια:
Μετά τν εγκατάσταση των drivers στο Redmi Pro του ανιψιού, όταν το συνδέουμε κλειστό δεν εμφανίζει τους drivers της Mediatek στη διαχείριση συσκευών στις Θύρες (COM & LPT) αλλά αυτούς:
F3507g Mobile Broadband Device Management (COM5)
F3507g Mobile Broadband GPS Port (COM6)
Δεν ξέρω αν έχουν σχέση με κινητό
Το κινητό πάντως ανοιχτό αλλά και σε fastboot mode ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά, όπως πρέπει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0