Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 542.
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΚαι γώ με την σειρά μου το επιβεβαιώνω ... Πηγαίνεις εδώ και κατεβάζεις την τελευταία έκδοση (com.xiaomi.miclick.3.0.1.EN.apk (4.68 MB, Downloads: 10748) )
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από Sam: “Να σαι κάλα @Sakoumidis , δεν την έχω τη δεύτερη, ο γιατρός την έχει κάνει Review ! Έχω την Bedside της xiaomi , αλλα είναι άλλη η φιλοσοφία της! Να σου πω την αλήθεια παράγγειλα άλλη μια Xiaomi Eyecare ,να έχω τη μία στο γραφείο και την άλλη στο υπνοδωμάτιο!” Σόρρυ, λάθος μου. Οπότε για να πηγαίνεις για άλλη μία είσαι υπερευχαριστημένος, ε; Όπως και να έχει και πάλι μπράβο για το ωραίο βιντεάκι...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμα@Sam Καταρχήν για άλλη μία φορά ευχαριστούμε για το unboxing και συγχαρητήρια .... Μία ερώτηση κρίσεως .... Επειδή είδα ότι έχεις και την Xiaomi Mijia Philips Eyecare Smart Lamp 2 αλλά και την Original Xiaomi Mi Smart LED Lamp Mijia, ποια από τις δύο προτιμάς Ποια θα μου πρότεινες να αγοράσω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου ...
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από gkalen: “@Sakoumidis Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτο , δεν έχω ακούσει κατι από άλλον ... Περίμενε λίγο να μας απαντήσει και κάποιος με RN2 .. ” Θέλεις να στείλω και τίποτα άλλο εκτός από το screenshot; Για σιγουριά κάτσε να κάνω και μία Wipe Dalvik και Cache ” Μετά και από Wipes πάλι τα ίδια ...
-
Παράθεση από gkalen: “@Sakoumidis Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτο , δεν έχω ακούσει κατι από άλλον ... Περίμενε λίγο να μας απαντήσει και κάποιος με RN2 .. ” Θέλεις να στείλω και τίποτα άλλο εκτός από το screenshot; Για σιγουριά κάτσε να κάνω και μία Wipe Dalvik και Cache
-
Καλησπέρα στη παρέα!!!! Σε Redmi Note 2 στη τελευταία rom (6.9.29), παρατήρησα ότι όταν πάω να στείλω ένα αρχείο με Bluetooth μου βγάζει την παρακάτω αναφορά σφάλματος. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20499/
-
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους σας...
-
Παράθεση από eti666: “αφού έχεις root permission από τον file manager σου πας :συσκευή>data>app>com.google-gm και το σβήνεις. Στο επόμενο reeboot δεν θα υπάρχει ” Ευχαριστώ για την απάντηση... Εννοείς Συσκευή > data > data > com.google.android.gm
-
Μόλις πέρασα και ΄γώ την Rom σου @gkalen. Για την ώρα όλα καλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ... και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ... Αν δεν είναι δύσκολο μπορεί να μου πει κάποιος πως αφαιρώ την εφαρμογή του Gmail;
-
Για το site μας δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά εξαίρεση. Κυρίως το AdAway αποκλείει διαφημίσεις που πετάγονται από τις εφαρμογες.
-
Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πως κάνουμε εγκατάσταση στο κινητό μας (εφόσον είναι root) την εφαρμογή Adaway. Η εν λόγω εφαρμογή είναι σημαντική γιατί με την εγκατάστασή της μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις στο κινητό μας. Λοιπόν ξεκινάμε... 1ο βήμα: Μεταβαίνουμε στο φόρουμ Android Forum for Mobile Phones, Tablets, Watches & Android App Development - XDA Forums και συγκεκριμένα στη σελίδα αυτή και πατάμε εδώ (υποστηρίζει εκδόσεις Android από JellyBean και πάνω). 2ο βήμα: Ξε…