Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 542.
-
Παράθεση από tasospro93: “Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να κατεβάσω καν την hotbar απο πάνω ούτε να κάνω τίποτα άλλο. Δέν έχω SIM μέσα στο κινητό(είναι φίλου που μου είπε να του περάσω ελληνικά) οπότε μου ζητάει άλλο τρόπο ταυτοποιήσης μέσω WI-FI. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μπώ σε wifi δεν το βρίσκει. ” Παλαιότερα είχα παρόμοιο θέμα στο δικό μου κινητό, έφτιαξε όμως με αλλαγή rom. Δοκίμασε να αλλάξεις κρυπτογράφηση στο router σου ή άστο και ξεκλείδωτο. Άλλα δίκτυα βλέπεις;…
-
Παράθεση από tasospro93: “Καλησπέρα πέρασα την ROM. Έκανα ολα τα βήματα επιτυχώς καθώς έχω κάποια εμπειρία με flasharismata κινητών και τάμπλετ. Το κινητό ανοίγει κανονικά ωστόσο δεν μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi για να κάνει την "επαλήθευση" που θέλει. Καμία βοήθεια? ” Για δοκίμασε μία να μπεις στα διαθέσιμα δίκτυα, σβήσε το δίκτυο που αρχικώς είχες βάλει και μετά για ξανα βάλε πάλι τον κωδικό του δικτύου σου...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΑν μας έστελνες και μία συνταγογράφηση [ ] γραμμένη με το Mi Pen (για να βλέπαμε πάχος γραφής κ.λ.π.) θα σου ήμασταν υπόχρεοι ...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΝα πω την αλήθεια μου, μου έχει γυαλίσει και μένα το συγκεκριμένο. Για πες μας εντυπώσεις όταν γράφεις...
-
Παράθεση από Airnikg: “αν μπορουσες να μου εξηγησεις ακριβως τα βηματα γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος θα ηταν σουπερ !!! Να υποθεσω θα τα κανω μπαινοντας στο recovery στο τηλέφωνο έτσι?? ” Σωστά φίλος, από το recovery γίνονται αυτά. Επιπλέον κοίτα αν η rom που κατέβασες είναι κατεβασμένη σωστά. Δες λίγο αυτό
-
Αφαιρέθηκαν οι κάτωθι Rom (οι οποίες ήταν παλιές και με λίγους ψήφους) G. T. V. ==> 6. 1. 14. (Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14/01/2016) G. T. V. ==> 6. 2. 18. (Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 18/02/2016) G. T. V. ==> 6. 1. 28/29. (Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28/01/2016) G. T. V. =>= 6. 1. 21. (Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21/01/2016) G. T. V. ==> 6. 3. 10/11 (Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10/03/2016) G. T. V. ==> 6. 2. 25. (Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25/02/2016) G. T. V. ==> 6. 2. 18. (Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20/02/2016) G. T…
-
Αποφάσισα να ξανα-δημιουργήσω αυτό το δημοψήφισμα - δημοσκόπηση (το οποίο θα ανανεώνεται νέες Roms), προκειμένου να αξιολογήσουμε όλοι εμείς τις Developer Miui Roms που έχουμε στα κινητά μας, έτσι ώστε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα ποια Rom είναι και ποιο σταθερή αλλά και καλύτερη αλλά και όποιος νέοπας μπαίνει στο Forum να μπορεί να επιλέξει μία Rom χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Με λίγα λόγια, εδώ θα έχει δικαίωμα να ψηφίσει ο καθένας μας ποια Rom μέχρι σήμερα έχει στο κινητό του ή μέχρι σήμερα προ…
-
Παράθεση από ValWiggin: “επειδή έχω καταμπερδευτεί ... και δεν μπορω άλλο να περιμένω πότε θα αποφασίσει η xiaomi να μου επιτρέψει να ξεκλειδώσω τη συσκευή ΜΟΥ μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε στην παρακάτω ερώτηση ... εχω το redmi 3 ido με προβληματική custom rom (7.2.99.99), με κλειδωμένο bootloader και χωρίς καμία υποστήριξη απο το @@ρο-e-shop που μου το πούλησε ...[εδω ξεκινάει η ερώτηση] μπορώ να του flasharo official global developer (δηλ απο εδώ λινκ) και όταν με το καλό μου απαντή…
-
Αν και έχω πει να ρίξω μαύρο στον εν λόγω κατάστημα (GearBest), μου στέλνουν προσφορές που ίσως τις θέλει κάποιος...
-
Προσφορές από BangGood
-
Παίδες για να ρωτήσω κάτι; Clean Zip για το Redmi Note 2 υπάρχει;
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΕίσαι μοναδικος. Μμμμμ, λες να τις κάνω κρυφά; Άσε ρε φίλε μην νομίζει ότι μου τα τρώνε τπτ @ου@νες... Χαχαχα
-
Γενικά πάντως να ξέρεις ότι ή πλειοψηφία των κινεζοκαταστημάτων κάτω από ένα μήνα κάνουν. Αν και για μένα το σημαντικότερο είναι όχι τόσο η γρηγοράδα όσο ή αξιοπιστία του κάθε καταστήματος. Μπες μία στα θεματάκια που σου στειλε ο @vrs5. Επίσης από όσο γνωρίζω το κινητό που θέλεις χρειάζεται ξεκλειδωμα το bootloader, οπότε κοίτα στα τοπικ του κινητού που σε ενδιαφερει ωστε να δεις άλλες εμπειρίες συμφουριτών...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμα@Sam, μάλλον πρέπει να σταματήσω να βλέπω unboxing σου, γιατί μου τη λέει συνέχεια η γυναίκα μου με τις νέες αγορές που κάνω. Χα...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΩραίος @Sam. Όπως πάντα το unboxing σου απολαυστικό και με ωραια μουσική. Για να καταλάβω μία φίλε μου, αυτό που κάνει ουσιαστικά το roidmi 2s είναι να παίζει την μουσική του κινητού μας στο ράδιο του αυτοκινητου, μέσω Bluetooth? Σωστά; Οι διαφορές με το πρώτο (εκτός τα είκοσι δολάρια) ποιες είναι; Αξίζει να πας στο 2s κατ ευθείαν;