Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 350.
-
Μολις εκανα εγκατασταση την 7.2.11.0 απο TWRP wipe cache/davlik και πηγαινοντας ρυθμισεις->προσθετες ρυθμισεις με πεταει παλι αρχικη οθονη. Επισης σερνοντας το δαχρυλο προς τα επανω οταν ειμαι στην αρχικη οθονη μας ανοιγει αναζητηση και μολις πας να γραψεις κατι παλι σε πεταει εξω.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ntel0s: “Σα να ματιασια το κινητο μου . Σημερα πηγα να το ξεκλειδωσω και το ειδα πως ζητουσε κωδικο pin. Ελπιζω να μην ξαναγινει. Σε περιπτωση που το ξαναδω με wipe cache θα λυθει το προβληματακι? ” Μήπως καταλάθος το είχες βάλει σε λειτουργία πτήσης; ” Οχι....για φορτιση το εβαλα.
-
Σα να ματιασια το κινητο μου . Σημερα πηγα να το ξεκλειδωσω και το ειδα πως ζητουσε κωδικο pin. Ελπιζω να μην ξαναγινει. Σε περιπτωση που το ξαναδω με wipe cache θα λυθει το προβληματακι?
-
Εντυπωσεις απο την εως τωρα χρηση της MM στο mi 4 μου σε σχεση με την προηγουμενη 7.1.3. Απο αποψη μπαταριες δεν ειδα καποια διαφορα αφου ηδη εχει φανταστικη αποδοση εκτος αν ειναι καποια μικρη την οποια δεν μπορω αν την δω-καταλαβω. Απο αποψη διαχειριση μνημης RAM και διαχειριση εφαρμογων ως προς την εναλλαγη μεταξυ τους το κινητο ανταποκρινετε πολυ καλυτερα και πολυ γρηγοροτερα με την ΜΜ οπως επισης και αρκετες εφαρμογες πλεον δεν τις φορτωνει απο την αρχη. Και τελος επειδη ειμαι και λιγο ψιρα…
-
gps.conf για mi4 cancro
ΜήνυμαΠαράθεση από orloxgr: “Παράθεση από ntel0s: “Δεν ειχα ποτε θεμα με το mi 4 μου. Κλειδωμα δορυφορου στην Λαρισα σε περιπου 8 δευτερολεπτα. Κλειδωμα στην Γερμανια σε 4-5 και σε Αυστρια το ιδιο. Οτι πιο γρηγορο εχω δει σε gps. ” μπορεις να μας στειλεις ένα screeshot απο το gps test (σαν αυτο που έχω απο πάνω) να συγκρίνω δυναμη σήματος από περιέργια; σκέψου πριν κάνω τη hardware πατέντα [MOD HARDWARE] GPS Fix for real - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum το πιο υψηλό που είχα ήταν 18Επίσης πι…
-
gps.conf για mi4 cancro
ΜήνυμαΔεν ειχα ποτε θεμα με το mi 4 μου. Κλειδωμα δορυφορου στην Λαρισα σε περιπου 8 δευτερολεπτα. Κλειδωμα στην Γερμανια σε 4-5 και σε Αυστρια το ιδιο. Οτι πιο γρηγορο εχω δει σε gps.
-
Μπορει να με πειτε υπερβολικο αλλα αν δεν το πω θα σκασω. Παρατηρησα ενα lag στην 7.2 οταν κανεις καθαρισμο απο το πληκτρο Ξ και πηγαινεις Ρυθμισεις->Προσθετες ρυθμισεις->Μπαταρια->Χρηση μπαταριας. Σε αυτο το σημειο αργει να εμφανιση που χρησιμοποιει το κινητο την μπαταρια. Στην προηγουμενη εκδοση δεν υπηρχε σε αυτο το σημειο καποιο lag. Το ιδιο εχω συναντηση και σε αλλα 2 σημεια αλλα δεν μπορω να θυμηθω που.. . Το εχει συναντησει και καποιος αλλος?
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ntel0s: “Εδω και 2 μερες παρατηρησα πως δεν εχω τοσο καλο σημα οσο ειχα. Ή η κεραια θα ειναι της cosmote ή κατι αλλο. Εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο? Παιζει να ειναι και απο την ρομ? ” θα μπορούσε να είναι πρόβλημα ROM αν η ROM ήταν από καμιά εταιρεία της πλάκας... αλλα ευτυχώς δεν είναι !!Υπάρχουν πολλα σεναρία να τρέξεις.. 1. Αν άλλαξε η ισχύς της κεραίας της περιοχής σου 2. ROM 3. η κεραία του τηλεφώνου σου υτ αφαγε τα ψωμιά της ” Για το τελευταιο θ…
-
Εδω και 2 μερες παρατηρησα πως δεν εχω τοσο καλο σημα οσο ειχα. Ή η κεραια θα ειναι της cosmote ή κατι αλλο. Εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο? Παιζει να ειναι και απο την ρομ?
-
Παράθεση από orloxgr: “Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από Dev1l: “Σαν μοντέλο συσκευής τι λέει το δικό σου στις ρυθμίσεις ? ” MI 4LTE-CU ” Διάβασα όλο το νήμα σου. Απλά να ξέρεις οτι αυτό είναι όντως το LTE μοντέλο ” 2 μοντελα υπαρχουν,το 3G(wcda) και το 4G(lte). Γνωριζω ποιο ειναι απλα εξηγουσα στο φιλο οτι και το δικο του κινητο δεχεται σημα 4G αν εχεις κανει αυτα που ειχα αναφερει.
-
Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από Gkontos10: “Dolby Atmos Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό. ” Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις δυνατότητες που έχει…
-
Παράθεση από Gorgolemis: “Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ από την εμπειρία μου με το micloud είναι ότι σε μεγάλα αρχεία όπως βίντεο φωτό κτλ υπάρχει πρόβλημα. Για αρχεία όπως επαφές-μηνύματα κτλ είναι οκ. Πάντως δεν νομίζω ότι μπορείς να βασιστείς ότι θα σου επαναφέρει το κινητό σου όπως ήταν πριν. Αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμισα,δεν ξέρω οι υπόλοιποι χρήστες τι γνώμη έχουν. Και τελικά είναι η μοναδική λύση για να μου επαναφέρει το τηλέφωνο όπως το είχα στημένο? Δεν υπάρχει εναλλακτική εάν κατά…
-
Ολα οκ! Την κατεβασα την περασα και ολα καλα! Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα!
-
Παράθεση από tdm900twin: “Έμπλεξα, το Miflash που το βρίσκουμε? Υπάρχει ήδη στο κινητό με την 7.1.3.0 που έχω τώρα στο Mi4? ” Καπου σε αυτο το thread νομιζω απο σελιδα 26 και μετα κοιτα το εχει κανει ποστ ή ο dnomikos ή miuiart. Εχουν βαλει λινκ. Το Miflash ειναι για τον υπολογιστη για να συνδεσεις το κινητο. Οχι προγραμμα για το κινητο.
-
Και εγω το ιδιο να κανω @MIUI_ART ?
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tdm900twin: “Από stable 7.1.3.0 για να περάσω την καινούρια παιδιά σε mi4? Την ρίχνω μέδα και αναβαθμίζω μέσω mi? ” Η 7.1.3.0 αν θυμάμαι καλα είναι kitkat έκδοση..Για να βάλεις νεότερη έκδοση που είναι MarshMallow ..κοίτα ΕΔΩ ” Με αυτον τροπο ειναι ολοκληρει διαδικασια. Με fastboot rom καντο φιλε μου @tdm900twin μπαμ μπαμ. Αν γυρισεις μεεικες σελιδες πισω θα το δεις που μου απαντησανε. Αν χρειαστεις κατι στειλε μου μηνυμα να σου απαντησω αμεσα.
-
Παράθεση από Tanner: “αργει παρα πολυ να κανει λοκ καθε φορα ” Μολις το δοκιμασα σε mi4 με sygic 6-7 δευτερολεπτα εκανε.
-
Παράθεση από tdm900twin: “Από stable 7.1.3.0 για να περάσω την καινούρια παιδιά σε mi4? Την ρίχνω μέδα και αναβαθμίζω μέσω mi? ” Οχι. Γυρνα 2-3 σελιδες πισω και θα δεις το γραφουν αρκετοι.
-
Παράθεση από Gkontos10: “δύο ακόμα ερωτήσεις από κάποιο άσχετο 1. το Dolby Atmos τι ακριβός είναι και πώς δουλεύει ??? 2. όταν με παίρνει τηλέφωνο κάποιος που δέν έχω στις επαφές μου, αμέσως μου βγάζει ιδιοποίηση για unknown number και κάτι λεεί για thred πώς το απενεργοποιώ αυτό ?? ” Το atmos εχει ενα 'power button' πανω δεξια που το ενεργοποιεις. Σου ανεβαζει πολυ την ενταση του ηχειο σου. Ισοσταθμιστης ειναι στη ουσια με ενισχυση απ'οτι ειδα. Εμενα προσωπικα μου μπουκωνει το ηχειο και ακουγον…