πίστεψέ με, η ρύθμιση μόνο 2G από μόνη της κάνει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούγνωστό το τοπικ χρήστο έκανα και αυτή την διαδικασία για αυτ'ο είπα στο φίλο @Gkontos10 να διαβάσει πρώτα !!!!Ο/H pechr έγραψε:
Ζητώ συγνώμη που επεμβαίνω
Επειδή δεν ξέρω ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.Ο/H stivpoli έγραψε:
1)Πώς βγαίνει το ψηφιακό ρολόι από την status bar στην αρχική οθόνη
Ο/H Sofoklis Petrakis έγραψε:
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα επειδή είμαι σχετικά άσχετος... αν κάνω αναβάθμιση στην νέα έκδοση stable v7.2 rom θα χάσω ότιέχω στο τηλέφωνό μου ; Πραγματοποιείται μέσω του mui install ; Αν και συνηθισμένες ερωτήσεις για μένα είναι σημαντικές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή
Γειά σας και από μένα. Εχω mi4 με stable 7.1.3, προσπάθησα κι εγώ να φλασαρω την 7.2.8 με τον ίδιο τρόπο κι έφαγα το ιδιο άκυρο με τον pele (ενώ με τις 7.0.5 και 7.1.3 δεν είχε συμβει κάτι ανάλογο, με αυτές είχαν πάει όλα ρολόι). καμία ιδέα γιατί; είναι η fastboot μέθοδος μονόδρομος;Ο/H pele έγραψε:
Καταρχήν σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη τη σκληρή δουλειά και τις αναβαθμίσεις. Θα ήθελα να ρωτήσω τον τρόπο για την εγκατάσταση της Stable 7.2.8 σε ΜΙ3 με υπάρχουσα Stable 7.1.3. Πηγαίνοντας όπως συνήθως στα ΕΓΑΛΕΙΑ - Αναβάθμιση - Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης μου βγάζει ότι "Η ενημέρωση απέτυχε. Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Πατήστε ΟΚ για να αναφέρετε αυτό το σφάλμα στους μηχανικούς μας" . Μήπως δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος αναβάθμισης. Στην αρχική σελίδα δεν αναφέρει πώς να κάνεις την αναβάθμιση και ψάχνοντας στο Forum δεν βρήκα κάποιο θέμα για τον τρόπο της συγκεκριμένης αναβάθμισης.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με βαθιά εκτίμηση στο έργο, τον κόπο και το χρόνο σας.
Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο equalizer. Επίσης μην ξεχνάς ότι ο ήχος είναι είναι προσωπικές προτιμήσεις και ρυθμίσεις.Στις κατάλληλες ρυθμίσεις ο ήχος εκτός από την ενίσχυση του γίνεται ποιοτικότερος με κατάλληλα μπάσα, μεσαίες και πρίμα.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Dolby Atmos
Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα
Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό.
θα συμφωνησω με τον @parmenion αλλα και χωρις dolby atmos ο ηχος της συσκευης εχει ανεβει αρκετα με αποτελεσμα παραμορφωσεις ηχου. Εγω πλεον δεν το δουλευω τερμα το ηχειο γιατι παραμορφωνει. Αν ανοιξω dolby atmos και ριξω στο equalizer ολα κατω τοτε πετυχαινω παλι το ιδιο αποτελεσμα δηλαδη σαν να εχω την ενταση μια σταθμη πιο χαμηλα. Οσο και να το ρυθμισεις παλι μπουκωνει αν η ενταση ειναι τερμα,μιλω παντα για το ηχειο της συσκευης.Ο/H parmenion έγραψε:
Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο equalizer. Επίσης μην ξεχνάς ότι ο ήχος είναι είναι προσωπικές προτιμήσεις και ρυθμίσεις.Στις κατάλληλες ρυθμίσεις ο ήχος εκτός από την ενίσχυση του γίνεται ποιοτικότερος με κατάλληλα μπάσα, μεσαίες και πρίμα.Ασχολούμαι με τον ήχο πάνω από τριάντα χρόνια και έμεινα ενθουσιασμένος με την προσθήκη του Dolby Atmos.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Dolby Atmos
Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα
Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό.
Πάντα φιλικά
Απόστολος
ΚαλησπέραΟ/H abarthista έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση caeser. άρα ουσιαστικά αν κατάλαβα καλά πρέπει να φλασάρουμε μέσω Mi Recovery; μόλις το επιχείρησα και κάπου στο 80% διακόπηκε με μήνυμα install update.zip failed! error applying update