Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Ο/H parmenion έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Dolby Atmos
      Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα
      Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό.
      Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο equalizer. Επίσης μην ξεχνάς ότι ο ήχος είναι είναι προσωπικές προτιμήσεις και ρυθμίσεις.Στις κατάλληλες ρυθμίσεις ο ήχος εκτός από την ενίσχυση του γίνεται ποιοτικότερος με κατάλληλα μπάσα, μεσαίες και πρίμα.
      Ασχολούμαι με τον ήχο πάνω από τριάντα χρόνια και έμεινα ενθουσιασμένος με την προσθήκη του Dolby Atmos.
      Πάντα φιλικά
      Απόστολος :)

Απόστολε μου
      Εσύ είσαι επαγγελματίας
      Εμείς που δεν έχουμε ιδέα απο ήχο πώς θα το κάνουμε manual?
    • Ο/H parmenion έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Dolby Atmos
      Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα
      Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό.
      Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο equalizer. Επίσης μην ξεχνάς ότι ο ήχος είναι είναι προσωπικές προτιμήσεις και ρυθμίσεις.Στις κατάλληλες ρυθμίσεις ο ήχος εκτός από την ενίσχυση του γίνεται ποιοτικότερος με κατάλληλα μπάσα, μεσαίες και πρίμα.Ασχολούμαι με τον ήχο πάνω από τριάντα χρόνια και έμεινα ενθουσιασμένος με την προσθήκη του Dolby Atmos.
      Πάντα φιλικά
      Απόστολος :)
      μπορείς να μας δώσεις ένα scrennshot από το dolby atmos πως έχεις ρυθμίσει τις συχνότητες ώστε να κάνουν το ίδιο και αλλα μέλη αν ενδιαφέρονται... :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H abarthista έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση caeser. άρα ουσιαστικά αν κατάλαβα καλά πρέπει να φλασάρουμε μέσω Mi Recovery; μόλις το επιχείρησα και κάπου στο 80% διακόπηκε με μήνυμα install update.zip failed! error applying update
      Καλησπέρα
      Επειδή ο @caeser δεν μπορεί να σου απαντήσει τώρα, μου ζητηθηκε να σου απαντησω εγώ έναντι αυτού.
      Δυστυχώς ο οδηγός αυτός δεν κάνει για να πας σε stable MM.
      Θα ακολoυθήσεις την διαδικασία fastboot που σου δίνω στο post 461.
      Ο λόγος που δεν κάνει ο οδηγός βρίσκεται ΕΔΩ.
      Ευχαριστώ @pechr . ναι δυστυχως το διαπιστωσα the hard way καθώς μετά το reboot απο recovery μου πέταγε τα μηνύματα the process com.android.phone has stopped και system launcher has stopped. φυσικά δεν έμπαινε στο UI, ούτε έκανε restore το backup (εκεί τα χρειάστηκα λίγο). τελικά κατάφερα να ξαναπεράσω την 7.1.3 από το Mi Recovery (οπότε μετά έγινε και το restore). Τώρα λίγο επειδή μου φαίνεται κάπως χρονοβόρα και πολύπλοκη η διαδικασία με MiFlash και fastboot rom, λίγο λόγω των παρενεργειών που διαβάζω από άλλους κατόχους mi4 που το έκαναν, μάλλον θα περιμένω τις αλλαγές στους οδηγούς για Mi-3 & Mi-4 που μας έχει τάξει ο MIUI ART...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

το supersu ειναι στην μνημη τηλεφωνου χυμα ,το κανεις απο το recovery install
      Μιας και στο δικό μου δεν υπάρχει (ενεργοποίησα και τα κρυμμένα αρχεία) πως μπορώ να το βρω και να το περάσω στο mi4?
    • Ο/H tdm900twin έγραψε:

Μιας και στο δικό μου δεν υπάρχει (ενεργοποίησα και τα κρυμμένα αρχεία) πως μπορώ να το βρω και να το περάσω στο mi4?
      Μέσα στη Ρομ σου

Μπες μέσα στο zip (από υπολογιστή φυσικά) και βρες το. Είναι εύκολο
    • Καλησπέρα παιδιά!
      Είχα διαβάσει προ ημερών για κάποια προβληματάκια στη νέα έκδοση και δεν την πέρασα... Υπήρξε κάποιο update? Συνεχίζονται τα προβλήματα;
      Proud owner of Redmi Note 2 :)
    • Ο/H abarthista έγραψε:

Ευχαριστώ @pechr . ναι δυστυχως το διαπιστωσα the hard way καθώς μετά το reboot απο recovery μου πέταγε τα μηνύματα the process com.android.phone has stopped και system launcher has stopped. φυσικά δεν έμπαινε στο UI, ούτε έκανε restore το backup (εκεί τα χρειάστηκα λίγο). τελικά κατάφερα να ξαναπεράσω την 7.1.3 από το Mi Recovery (οπότε μετά έγινε και το restore). Τώρα λίγο επειδή μου φαίνεται κάπως χρονοβόρα και πολύπλοκη η διαδικασία με MiFlash και fastboot rom, λίγο λόγω των παρενεργειών που διαβάζω από άλλους κατόχους mi4 που το έκαναν, μάλλον θα περιμένω τις αλλαγές στους οδηγούς για Mi-3 & Mi-4 που μας έχει τάξει ο MIUI ART...

Οι εξελίξεις με προσπεράσανε και γω προσπέρναγα στο δρόμο τους άλλους, για να βρω γρήγορα μέρος να σταθώ και να διορθώσω την λάθος οδηγία, που ΕΥΤΥΧΩΣ ο Χρήστος (@pechr) παρατήρησε και βοήθησε στην αποκατάστασή της! THANK YOU CHRIS!!!
      Sorry για τη hard way διαπίστωση της ασυμβατότητας της Stable, @abarthista και @pele, αλλά αν το δείτε απο τη θετική πλευρά τουλάχιστον κερδίσατε σε εμπειρία... :)
    • Διαφήμιση
    • Ερώτηση. Πέρασα τη rom κι όλα καλά κι ωραία. Μπαίνω TWRP για να περάσω superuser κι ενώ ανοίγει κανονικά το Interface για κάποιο λόγο δεν ανταποκρίνεται τίποτε. Δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα. Απλά αν πατήσω το power κλειδώνει η οθόνη δίνοντας την επιλογή να την ξεκλειδώσεις με swipe, κάτι το οποίο επίσης δε γίνεται. Οπότε απλά το κλείνω και το ξανανοίγω. Τι φάση; Καμιά ιδέα; Κάτι που κάνω λάθος;;;;
    • Ο/H SobaBorusu έγραψε:

Ερώτηση. Πέρασα τη rom κι όλα καλά κι ωραία. Μπαίνω TWRP για να περάσω superuser κι ενώ ανοίγει κανονικά το Interface για κάποιο λόγο δεν ανταποκρίνεται τίποτε. Δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα. Απλά αν πατήσω το power κλειδώνει η οθόνη δίνοντας την επιλογή να την ξεκλειδώσεις με swipe, κάτι το οποίο επίσης δε γίνεται. Οπότε απλά το κλείνω και το ξανανοίγω. Τι φάση; Καμιά ιδέα; Κάτι που κάνω λάθος;;;;

Πρεπει να περιμένεις κάνα δύο λεπτακια για να ανταποκριθεί.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εαν περασω το ελληνικο stable rom θα μπορω να κανω update μεσα απο updater (οπως γινετε τωρα με το global rom που εχω μεχρι να ξεκλειδωθει το κινιτο μου) η πρεπει να ακολουθησω αλλο τροπο (εαν ναι μπορειτε να μου δωσετε καποιον οδηγω)
      Επισης, θα μπορουσατε να με κατευθηνετε για ποιον οδηγω να ακολουθησω ωστε να μην εχω προβλημα οταν κανω το boot? (wipe data/install greek rom)

Xiaomi redmi note 3 pro (SD 650)
    • καλησπερα παιδια ειναι κανεις απο πειραια η εδω γυρω να με βοηθιση να περασω την ρομ στο μι νοτε προ που εχω.
    • Διαφήμιση