Εδω και 2 μερες παρατηρησα πως δεν εχω τοσο καλο σημα οσο ειχα. Ή η κεραια θα ειναι της cosmote ή κατι αλλο. Εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο? Παιζει να ειναι και απο την ρομ?
Xiaomi Redmi Note 8T
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H makis855 έγραψε:
κανουμε κατι για να το ενεργοποιήσουμε? δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατιΟ/H MIUI_ART έγραψε:
4. Έχει ενσωματωθεί σε όλες τις ROM το SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos)
θα μπορούσε να είναι πρόβλημα ROM αν η ROM ήταν από καμιά εταιρεία της πλάκας... αλλα ευτυχώς δεν είναι !!Ο/H ntel0s έγραψε:
Εδω και 2 μερες παρατηρησα πως δεν εχω τοσο καλο σημα οσο ειχα. Ή η κεραια θα ειναι της cosmote ή κατι αλλο. Εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο? Παιζει να ειναι και απο την ρομ?
Η αλήθεια είναι ότι η Cosmote έχει συχνά-πυκνά σκαμπανευάσματα στο σήμα της... Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η συσκευή μου, που της έχω δύο κάρτες SIM, και οι δύο της Cosmote (η μία What's Up και η άλλη Student) και συμβαίνει συχνά η μία να έχει 5 γραμμές σήματος και η άλλη μόλις 1 ή 2... Αλλά νομίζω αυτή η αυξομείωση του σήματος συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες, κατά καιρούς...Ο/H ntel0s έγραψε:
Για το τελευταιο θελω να πιατευω πως οχι γιατι το εχω 1-2 μηνες mi4.Ο/H pechr έγραψε:
θα μπορούσε να είναι πρόβλημα ROM αν η ROM ήταν από καμιά εταιρεία της πλάκας... αλλα ευτυχώς δεν είναι !!Υπάρχουν πολλα σεναρία να τρέξεις..Ο/H ntel0s έγραψε:
- Αν άλλαξε η ισχύς της κεραίας της περιοχής σου
- ROM
- η κεραία του τηλεφώνου σου υτ αφαγε τα ψωμιά της
Η ρομ για τη συσκευή σου βασίζεται στην Kit-Kat.Ο/H d_aramp έγραψε:
Καλησπερα,
μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σε ποια έκδοση android βασίζονται οι εκδόσεις 7.0.5 και 7.2.2 για το Redmi Note 4G μονόκαρτο;
Γιατί εγώ χρησιμοποιώ την 6.1 η οποία είναι μια χαρά στο συγκεκριμένο κινητό και ο μόνος λόγος για να κάνω νέα αναβάθμιση είναι να υπάρχει αλλαγή στο android (από kitkat σε lolipop)
Επίσης όπως ρώτησα και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση η εγκατάσταση της 7.0.5 ή της 7.2.2 στο κινητό μου που όπως ανέφερα φορά την 6.1 πρέπει να γίνει με την διαδικασία από dev σε stable ή από stable σε stable
ευχαριστώ.
θα προσθέσω στην ερώτηση.Ο/H makis855 έγραψε:
υπαρχει κατι γιαυτο το θεμα???Ο/H makis855 έγραψε:
κανουμε κατι για να το ενεργοποιήσουμε? δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατιΟ/H MIUI_ART έγραψε:
4. Έχει ενσωματωθεί σε όλες τις ROM το SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos)
το οτι ονομαζεται smsmod... σε προϊδεάζει σε κάτι;;Ο/H epkakas έγραψε:
Αν ναι αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές (π.χ facebook,viber,twiter), αν επιλέξουμε ελληνική γλώσσα ή μόνο για τα sms;