Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Ο/H epkakas έγραψε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά οι λιγότεροι χαρακτήρες γραμμάτων από τους 160 προσωπικά δεν με ενοχλούν. Το να γράφω όμως μόνο με κεφαλαίους χαρακτήρες μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τους συνομιλητές μου, αφού είναι πιθανό να θεωρηθεί, ότι φωνάζω. Γι' αυτό και ζήτησα διευκρίνηση, αν το mod αυτό επηρεάζει και άλλες SMS εφαρμογές πέραν της κλασσικής.
      Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα κινητά, αλλά και παλιότερα που δεν είχα XIAOMI όταν έστελνα μήνυμα με SMS με πεζούς χαρακτήρες στον αποδέκτη έφταναν πάντα με κεφαλαία.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Μόλις πέρασα την rom. Όλα οκ, έκατσε και το twrp3.

Δοκίμασα να μπω σε recovery και άνοιξε το twrp3. Γράφει όμως τα παρακάτω :

Unmodified System Partition

Keep System Read Only?

Και στη συνέχεια μετά από κάποιο κείμενο μου λέει Keep Read Only και Swipe to Allow Modifications.

Υποθέτω κάνω swipe. Με προβληματίζει όμως που αναφέρει Unmodified System Partition.

Τι κάνω;
    • Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:

ποθέτω κάνω swipe. Με προβληματίζει όμως που αναφέρει Unmodified System Partition.
      κανε swipe και δεν θα ξαναβγει..
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:

Υποθέτω κάνω swipe. Με προβληματίζει όμως που αναφέρει Unmodified System Partition.

Τι κάνω;
      Swipe για να κάνει τις αλλαγές...
      Δεν μας ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς το OTA Update από την xiaomi, καθώς έχεις τις δικές μας ROM. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:

Τι κάνω;
      Swipe για να κάνει τις αλλαγές...Δεν μας ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς το OTA Update από την xiaomi, καθώς έχεις τις δικές μας ROM. :D

Και στη συνέχεια Reboot ή το κλείνω από το κουμπί;
    • Ο/H epkakas έγραψε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά οι λιγότεροι χαρακτήρες γραμμάτων από τους 160 προσωπικά δεν με ενοχλούν. Το να γράφω όμως μόνο με κεφαλαίους χαρακτήρες μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τους συνομιλητές μου, αφού είναι πιθανό να θεωρηθεί, ότι φωνάζω. Γι' αυτό και ζήτησα διευκρίνηση, αν το mod αυτό επηρεάζει και άλλες SMS εφαρμογές πέραν της κλασσικής.
      Δεν υπάρχει καμία εφαρμογή μηνυμάτων SMS που να στέλνει μήνυμα 160 χαρακτήρων με μικρά Ελληνικά γιατι απλά ΔΕΝ γίνεται. Διάβασε αν θέλεις εδώ καθώς και τις παραπομπές που έχει, για να μην τα ξαναγράφω και για να ξέρεις τι γίνεται ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H epkakas έγραψε:

Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα κινητά, αλλά και παλιότερα που δεν είχα XIAOMI όταν έστελνα μήνυμα με SMS με πεζούς χαρακτήρες στον αποδέκτη έφταναν πάντα με κεφαλαία.
      Στα μηνύματα μου έχω ληφθέντα και απεσταλμένα με πεζούς χαρακτήρες. Άρα τους λαμβάνω σίγουρα.

Édit: dnomikos σ'ευχαριστώ θερμά για τις παραπομπές. Οι ερωτήσεις μου απαντήθηκαν στις αναρτήσεις σου.
      Peter.gr
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H parmenion έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Dolby Atmos
      Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα
      Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό.
      Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο equalizer. Επίσης μην ξεχνάς ότι ο ήχος είναι είναι προσωπικές προτιμήσεις και ρυθμίσεις.Στις κατάλληλες ρυθμίσεις ο ήχος εκτός από την ενίσχυση του γίνεται ποιοτικότερος με κατάλληλα μπάσα, μεσαίες και πρίμα.Ασχολούμαι με τον ήχο πάνω από τριάντα χρόνια και έμεινα ενθουσιασμένος με την προσθήκη του Dolby Atmos.Πάντα φιλικά
      Απόστολος :)
      μπορείς να μας δώσεις ένα scrennshot από το dolby atmos πως έχεις ρυθμίσει τις συχνότητες ώστε να κάνουν το ίδιο και αλλα μέλη αν ενδιαφέρονται... :)
      Καλημέρα, μόλις ανέβασα στα
      Tips & Tricks
      ένα οδηγό πώς μπορείς να ρυθμίσεις το Dolby Atmos®
      Alea Jacta Est
      Redmi Note 11S
      Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
    • από 7,1,3,0 stable phga na flasarv thn 7.2 stable επίσης mesv TWRP. Μολις ξεκινησε η διαδικασια εγραψε οτι δεν ειχε χωρο για να κανει backup τα partition αλλα συνεχισε μεχρι που μου βγαλε SUCCESFUL. Εκανα τα wipes (cache και dalvik) μου ζητησε να κανει root και μετα εκανε reboot. Περιμενω περιμενω περιμενω μεχρι που βγαλε μυνημα, δε το θυμαμαι καλα οτι system process is not responding κατι τετοιο, wait-stop. δεν ακουγε οτι και να παταγα ξαφνικα εκανε reboot, και περιμενω, περιμενω....

βαρεθηκα να βλεπω το logo και εβγαλα μπαταρια. Ξεκιναω με Vol up+ power και μπαινει στο νεο Recovery ξανακανω wipes ξανα reboot και ξαναπεριμενω.....

2ο edit. επιτελους ανοιξε αλλα εχουν χαθεια τα απαντα
    • @elpa02 δεν γνωρίζω γιατί σου τα έκανε όλα αυτά, αλλά σε κάθε οδηγό λέμε πάντα να έχετε Backup. Στη χειρότερη θα ήσουν όπως όταν ξεκίνησες.
    • Καλημέρα σε όλους.

Πέρασα την 7.2 στο κινητό μου , όλα πήγαν καλά, η διαδικασία πλέον είναι απλή. 2 λεπτομέρειες όμως που θα ήθελα την γνώμη/συμβουλή σας.

1, Όταν μετακινώ εικονίδια από την οθόνη 2 στην αρχική στο σημείο της μετάβασης του εικονιδίου που αλλάζει η σελίδα, η οθόνη τρεμοπαίζει σε μπλε χρώμα (flickering), άλλαξα θέμα και πάλι το ίδιο.
      2, Όταν ξεκλειδώνω την οθόνη απο idle κατάσταση , τα εικονίδια εμφανίζονται από το βάθος της οθόνης μέχρι να κάτσουν στο προεπιλεγμένο σημείο. στα μάτια μου είναι σαν lag κάτι που το βλέπω και σε ορισμένες εφαρμογές τώρα ενώ δεν υπήρχε πριν.
      3, στα θετικά έχω την αίσθηση ότι έχει "τσιμπήσει" ελαφρώς η μπαταρία σε διάρκεια ανα φόρτιση.

Σε κάθε περίπτωσή μπράβο ακόμη μια φορά για την δουλεία που κάνετε παίδες.
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα @intheend
      Ποια συσκευη εχεις; (Ειμαι με κινητο και δεν μπορω να την δω)
      Ποια rom ειχες πριν;
      Με ποιον τροπο περασες αυτη τη rom (ενεργειες);
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)