Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • [Ενημέρωση 3-4-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Και εγώ το ανέφερα για να αναδείξω ότι εάν έχεις ενεργοποιημένο το dolbiatmos χωρίς να είναι ρυθμισμενο, είναι καλύτερα τότε να το έχεις κλειστό.
      Έτσι την πάτησα εγώ.

Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Άρα δεν έπαιξε ρόλο το dolbiatmos που το είχα ενεργοποιημένο. Έχει κάπου επιλογή για το μικρόφωνο? 4 βίντεο τράβηξα και τα 4 είναι χάλια. Τα λόγια ας πούμε καλά αλλά η μουσική ακούγεται εντελώς μπουκωμενη όπως πχ έχεις τέρμα τη μουσική σε ηχείο που μπορεί να την σηκώσει και μπουκωνει. Να στείλω δείγμα?

Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Να στείλω δείγμα?
      Αν έχει πρόσωπα μέσα προτιμώ όχι

Αν είναι ήχος ή θολό οκ

Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Έχει κάπου επιλογή για το μικρόφωνο?
      Μπορείς εκεί που ηχογραφάς να πατήσεις το Ξ και να κάνεις κάποιες σοβαρές ρυθμίσεις, αλλά δεν ξέρω αν αυτές επηρεάζουν εκεί που λες.
    • Διαφήμιση
    • παίδες πήγα από την mulilanguage stable στην παραπάνω stable(update.zip etc ) όλα καλά άλλα στο recovery mode μου φέρνει το παλιό μενού και όχι το TWRP 3.0 και δεν εγκατασταθηκε κ το ATMos , διορθώνεται κάπως;

ευχαριστώ!
    • Ο/H chdarmas έγραψε:

στην παραπάνω stable(update.zip etc ) όλα καλά
      Στις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο (τέρμα κάτω) - Τι Έκδοση MIUI λέει ότι φορείς?

Γράψε μου το όλο να επιβεβαιώσουμε και σε λέμε για αυτά που ρωτάς
    • Ο/H intheend έγραψε:

Καλημέρα σε όλους.

Πέρασα την 7.2 στο κινητό μου , όλα πήγαν καλά, η διαδικασία πλέον είναι απλή. 2 λεπτομέρειες όμως που θα ήθελα την γνώμη/συμβουλή σας.

1, Όταν μετακινώ εικονίδια από την οθόνη 2 στην αρχική στο σημείο της μετάβασης του εικονιδίου που αλλάζει η σελίδα, η οθόνη τρεμοπαίζει σε μπλε χρώμα (flickering), άλλαξα θέμα και πάλι το ίδιο.
      2, Όταν ξεκλειδώνω την οθόνη απο idle κατάσταση , τα εικονίδια εμφανίζονται από το βάθος της οθόνης μέχρι να κάτσουν στο προεπιλεγμένο σημείο. στα μάτια μου είναι σαν lag κάτι που το βλέπω και σε ορισμένες εφαρμογές τώρα ενώ δεν υπήρχε πριν.
      3, στα θετικά έχω την αίσθηση ότι έχει "τσιμπήσει" ελαφρώς η μπαταρία σε διάρκεια ανα φόρτιση.

Σε κάθε περίπτωσή μπράβο ακόμη μια φορά για την δουλεία που κάνετε παίδες.
      δοκίμασε από TWRP να κάνεις wipe cache + wipe dalvick/art cache
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H chdarmas έγραψε:

στην παραπάνω stable(update.zip etc ) όλα καλά
      Στις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο (τέρμα κάτω) - Τι Έκδοση MIUI λέει ότι φορείς?
      Γράψε μου το όλο να επιβεβαιώσουμε και σε λέμε για αυτά που ρωτάς

Gtv"7.1 stable
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Άρα δεν έπαιξε ρόλο το dolbiatmos που το είχα ενεργοποιημένο. Έχει κάπου επιλογή για το μικρόφωνο? 4 βίντεο τράβηξα και τα 4 είναι χάλια. Τα λόγια ας πούμε καλά αλλά η μουσική ακούγεται εντελώς μπουκωμενη όπως πχ έχεις τέρμα τη μουσική σε ηχείο που μπορεί να την σηκώσει και μπουκωνει. Να στείλω δείγμα?
      Όταν τραβάμε βίντεο ή ηχογραφούμε με το Ρυζι-Σημειωματάριο 2 ή 3 ή γενικά με οποιοδήποτε Ρυζάριο (Καλή η ελληνική μετάφραση; :P ) πρέπει να προσέχουμε που βάζουμε τα δάκτυλά μας, ειδικά όταν υπάρχει φασαρία στον χώρο.
      Και τι εννοώ: Το τηλέφωνο διαθέτει 2 μικρόφωνα. Το πρώτο που μάλλον είναι κάπου κάτω κοντά στο στόμα σου όταν μιλάς και το δεύτερο που καταγράφει τον περιβάλλοντα ήχο ώστε να κόβει-μειώνει τους περιβάλλοντες θορύβους (στο δικό σου τηλέφωνο δεν ξέρω που είναι το δεύτερο μικρόφωνο, ψάξε για μια δεύτερη τρύπα πάνω στο σασί).
      Ίσως κατά την εγγραφή να έκλεισες το ένα από τα δύο μικρόφωνα.
      Κάνε ένα τεστ: Γράφοντας την φωνή σου τραβώντας βίντεο και μετρώντας μέχρι το 5 τρεις φορές. Στην πρώτη 5άδα σκέπασε με το δάκτυλο σου το μικρόφωνο ομιλίας, στη δεύτερη το μικρόφωνο περιβάλλοντος ήχου και στην τρίτη άσε τα ξεσκέπαστα και τα δύο και άκουσε μετά τη διαφορά. Όταν έχουμε και τα δύο μικρόφωνα ανοιχτά νομίζω έχουμε πιο δυνατή και καθαρή ηχογράφηση.
      Πάμε τώρα στο Dolby Atmos: To Dolby Atmos όταν είναι ενεργοποιημένο και συγκεκριμένα το Volme Leveler (το κουμπί κάτω δεξιά της εφαρμογής) ανεβάζει κατά πολύ το επίπεδο της έντασης του εξαγόμενου ήχου. (πολλοί φίλοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ενώ μείωναν τον ήχο από το Volume αυτός δεν μειώνονταν, εξαιτίας του ότι είχαν ανοικτό αυτό το κουμπί :) )
      Εσύ υποψιάζομαι ότι βιντεοσκόπησες (ηχογράφησες) μέσα σε ένα περιβάλλον με πολύ δυνατή μουσική και φασαρία και μάλλον με το ένα δάκτυλο σε λάθος τρύπα ;) .
      Έτσι κατά την αναπαραγωγή είχες ενεργοποιημένο και το Dolby Atmos με το Volume Leveler. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακούς το μπουκωμένο μεγάφωνο του κινητού, που το καημένο, λόγω μεγέθους, δεν είναι και ότι καλύτερο για πολύ δυνατούς αναπαραγωγές ήχων.
      Αυτά πιστεύω ότι συνέβησαν ως ένας δεύτερος Πουαρό. lol
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ρυζι-Σημειωματάριο 2 ή 3 ή γενικά με οποιοδήποτε Ρυζάριο (Καλή η ελληνική μετάφραση; )
      :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Άρα δεν έπαιξε ρόλο το dolbiatmos που το είχα ενεργοποιημένο. Έχει κάπου επιλογή για το μικρόφωνο? 4 βίντεο τράβηξα και τα 4 είναι χάλια. Τα λόγια ας πούμε καλά αλλά η μουσική ακούγεται εντελώς μπουκωμενη όπως πχ έχεις τέρμα τη μουσική σε ηχείο που μπορεί να την σηκώσει και μπουκωνει. Να στείλω δείγμα?
      Αυτά πιστεύω ότι συνέβησαν ως ένας δεύτερος Πουαρό. lol
      Πολύ σωστή η σκέψη σου,δοκίμασα ξανά βέβαια στο σπίτι και έβαλα πολύ δυνατό ήχο και έκανα εγγραφή με το atmos και χωρίς atmos στο ίδιο τραγούδι και η εγγραφή έγινε κανονικά και στις δύο περιπτώσεις.
      Βέβαια το τεστ έγινε αφού έκανα την αναβάθμιση στην τελευταία dev.
    • OffTopic
      @Gorgolemis να πάρεις τηλέφωνο στον Δίαυλο 92,4 της Κομοτηνής, να ζητήσεις την Έλλη (General Manager του σταθμού) και να της δώσεις φιλάκια από μένα. Είναι φουλ Xiaomiκή :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

OffTopic
      @Gorgolemis να πάρεις τηλέφωνο στον Δίαυλο 92,4 της Κομοτηνής, να ζητήσεις την Έλλη (General Manager του σταθμού) και να της δώσεις φιλάκια από μένα. Είναι φουλ Xiaomiκή :)

χαχααχαχαχ οκ φίλε μου θα το κάνω :) :)