OffTopic

OffTopic
Τι παραπανω κανεις με το Mipcsuite ρε παιδια?
Xiaomi Redmi Note 8T
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν μπεις στο TWRP θα δεις ότι το FACTORY RESET είναι τα 3 wipes (cache,dalvik,data) το γράφει στο κείμενο, οποτε δεν χρειαζεται επιπρόσθετα ξανα WIPESΟ/H Gorgolemis έγραψε:
Μία ερώτηση.
Όταν θέλουμε να πάμε από Dev σε Stable πρέπει να κάνουμε Factory reset και εγκατάσταση από recovery με wipe cache & dalvik.
Ποιος είναι αυτός ο τρόπος που αναφέρεις;Ο/H Gorgolemis έγραψε:
ποιός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να το κάνουμε όπως ήταν με την Dev η το αντίστροφο?
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Το backup από recovery φαντάζομαι είναι μόνο όταν θέλουμε να ξαναπεράσουμε την ίδια rom.
Για τις ρυθμισεις του συστήματος ταπετσαρια/ψαμερα/...κτλ?Ο/H pechr έγραψε:
Οταν πηγαίνεις στο backup έχει κάτι κουτάκια που επιλέγεις. Το data αντιστοιχεί στις εφαρμογές σου και στις ρυθμίσεις σου. Μπορείς να κάνεις restore μονο το data αν θες...Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Το backup από recovery φαντάζομαι είναι μόνο όταν θέλουμε να ξαναπεράσουμε την ίδια rom.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Και μην ξεχάσεις μετά να το βάλεις στην αυτόματη έναρξη...Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Θα κάνω clear data/cashe απεγκατασταση / εγκατάσταση του παλιού SwiftKey, όχι του beta και θα σου πω
![]()
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Δηλ το data backup όταν θα περάσω από Stable σε Dev η το αντίστροφο θα μου βάλει όλα μου τα προγράμματα όπως τα είχα ακριβώς μέσα σε φακέλους τακτοποιημένα χωρίς πρόβλημα?
Μου είπες για το micloud που κανονικά θα έπρεπε και σε μένα να μου τα περάσει αυτούσια όπως τα είχα αλλά δυστυχώς δεν μου ο έχει κάνει ποτέ,και έχω και την εντύπωση ότι είναι απίστευτα αργό.
Εδώ τις φωτογραφίες μου που τις έχει ανεβάσει δεν μου εμφανίζει καν όλες και έχω αλλάξει σε google foto.
Αν το αφήσεις όλο το βράδυ συνδεδεμένο στο wifi θα εχει τελειωσει σε 4-5 ωρες.. δλδ μεχρι να ξυπνήσεις το πρωί.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Φίλε μακριά και αγαπημένα απο mi cloud backup.. Τουλάχιστον για μένα η εμπειρία ητσν τραγική..
Θα σου πάρει πάνω από 24 ώρες αν είσαι τυχερός και δεν κολλήσει...