Κατέβασε την κανονική ROM τώρα και κάνε την Flash από την εφαρμογή αναβάθμιση της MIUI ή από το TWRP.Ο/H fotis έγραψε:
καλησπερα εβαλα εχτες απο 7.1.3 σε 7.2.8 με fastboost
Η εφαρμογες mi key ,yi home,mi smart home, mi fit δεν δουλευουν .εχω το mi3w..χρειαζετε να κανω κατι αλλο?help εκανα κατι λαθος .. εκανα καθαρη εγκατασταση. και το mipcsuite δεν βλεπη το κινιτο μου..
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Και εγω το ιδιο να κανω @MIUI_ART ?
-
-
Ο/H tdm900twin έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 8T -
ευχαριστω miui art!!! θα σας πω σε λιγω
-
Ολα οκ! Την κατεβασα την περασα και ολα καλα! Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα!Xiaomi Redmi Note 8T
-
καλημέρα, απο 6.1 stable ελληνική σε 7.2 πάμε με clean install μέσω recovery ή κάνουμε update απο recovery μονο με wipe data?
και μια ακόμα ερώτηση. Επειδή φίλος σκεφτεται να αγοράσει το redmi 3, το bootloader θα είναι κλειδωμένο; Πως ελέγχουμε αν είναι κλειδωμένο σε κάποιο κινητο;
Ευχαριστώ -
οκ περασα xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device..
αλλα εξακολουθη να μην δουλευει το mipcsuite αλλα ουτε και το Mi Key 3.2.2 GR . τι να κανω? οταν το συνδεω στο pc το κινιτο μου βγαζει 3 επιλογες και επιλεγω μεταφορα αρχειων!!τι να φταιει? -
Ο/H fotis έγραψε:
τι να κανω? οταν το συνδεω στο pc το κινιτο μου βγαζει 3 επιλογες και επιλεγω μεταφορα αρχειων!!τι να φταιει?
Ο/H fotis έγραψε:
εξακολουθη να μην δουλευει το mipcsuite
Ουπς... κατάλαβα ότι δεν έβλεπε ο υπολογιστής σου το κινητο ως συσκευή (αφαιρουμενοι δίσκοι/ συσκευές)
Γράψε λάθοςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
το εκανα ηδη... κατεβασα το mipcsuite το τελευταιο 3.2.1.3111 και εχω δοκιμαση και της 3 επιλογες στο κινιτο, και δεν κανει τιποτα
-
Ο/H fotis έγραψε:
το εκανα ηδη... κατεβασα το mipcsuite το τελευταιο 3.2.1.3111 και εχω δοκιμαση και της 3 επιλογες στο κινιτο, και δεν κανει τιποτα
Επίσης να ανοίξεις και τον διακόπτη για το FastBoot mode να είναι έτοιμο αν το χρειαστείς κάποτε...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0