Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

χαχαχαχα πόση υπομονή ... τρέχει μια ώρα
      και πρέπει να πάμε και δουλεία αυριο :Ρ
      Σε εμένα έκανε πάνω από 24 ώρες για να τα τελειώσει όλα αν σου λέει κάτι αυτό.... :lol:

λοιπών έχω απειβδήσει με το mi cloud back up ...
      μακριά και αγαπημένα!! δεν πρόκειται ξανά ...

από ψες το βράδυ κατά της 10:30 που πέρασα την ρομ με fastboot μου έχει κάνει το κινητό, μη λειτουργικό δλδ όλο το βράδυ ήταν κολλημένο στο downloading home screen settings πότε στο 2% και πότε όλα τα προγράμματα στο κινητό ήταν transparent με αποτέλεσμα οταν πατούσα καπου όλο το κινητό μάγκωνε και μου έβγαζε το μήνυμα home screen dont responding closed or wait οταν έκανες close δεν επανερχόταν ποτέ ξανά η οθόνη με αποτέλεσμα να θέλει ξανα από την αρχή κατέβασμα το backup

το χειρότερο από ολα ψες όταν πήγα για ύπνο το έβαλα ξανά να κάνει το download του mi cloud backup και για 6 ολόκληρες ώρες είχε σταματήσει στο 2% ... φαντάζεστε τα νεύρα που έκανα σήμερα το πρωι γιατί έπρεπε να πάω δουλεία και δεν είχα κινητό !!

κάνω τελευταία προσπάθεια και πατώ sync now μπάς και ξεμπουκώσει !! και τι να δω??? το mi cloud έκανε uplad/sychronise το παρών set up που είχα την δεδομένη στηγμη και έσβησε το παλίο που ήταν μέσα όλα τα αρχεία μου!!! τρελλάθηκα !!
      ψάχνω στην σελιδα του mi cloud πουθενά το backup

στο καπάκι ξανά μαγκώνει η οθόνη, με άκουσε όλο το γραφείο από τις φωνές ... τελευταία προσπάθεια και κανω factory Reset Delete ALL ...

υπάρχει τρόπως να βρώ κάπου το παλίο backup ????
      έχω φυλάξει μόνο τιτάνιουμ backup πως μπορώ να το περάσω ??
      και τέλος πως ροοταρω την συσκευή και αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει το <διεγραμμένο περιεχόμενο>

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

Δεν αναφερόμουν σε backup
      Τα έσβησα όλα και τα ξανακατέβασα σε 3 λεπτά (Είχα απλά γραμμένα τα προγράμματα σε ένα χαρτί). Μέχρι να δώσω εντολή στο επόμενο, το προηγούμενο κατέβαινε. Μετά τα άνοιξα όλα (20 προγράμματα) σε 5-6 λεπτά και μετά με το δάχτυλο μου τα μετακίνησα άλλα 2-4 λεπτά και έτσι έχω ένα κινητό ολοκαίνουργιο χωρίς back up. Φωτογραφίες και βίντεο τα ρίχνεις πίσω από το pc. Όπως και τις επαφές (είχα κάνει ένα save εδώ και το έριξα στο pc και αυτό για λίγο).

Όλη η διαδικασία αν μου πήρε μισή ώρα το πολύ
      Πολύ σωστή διαδικασία!

Το συνηθέστερο λάθος που κάνουν όλοι είναι η επαναφορά backup μετά από clean install (πλην των αποθηκευμένων backup σε Mi Cloud και Google που δεν δημιουργούν πρόβλημα), οπότε το clean install πάει περίπατο. Για πιο γρήγορα και για να μην δίνετε εντολή εγκατάστασης των εφαρμογών μια κάθε φορά, όταν ξανασυνδεθείτε στο Google και ανοίξετε το PlayStore, αν πάτε στο tab που δείχνει όλες τις εφαρμογές που είχατε κάποτε βάλει στο κινητό και πατήσετε παρατεταμένα σε κάποια που δεν είναι εγκατεστημένη, σας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσετε την επιλογή εφαρμογών που θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά και αφού επιλέξετε όσες θέλετε, πατάτε εγκατάσταση και τις βάζει μια και καλή όλες μόνο του.

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

................
      ................
      από ψες το βράδυ κατά της 10:30 που πέρασα την ρομ με fastboot μου έχει κάνει το κινητό, μη λειτουργικό δλδ όλο το βράδυ ήταν κολλημένο στο downloading home screen settings πότε στο 2% και πότε όλα τα προγράμματα στο κινητό ήταν transparent με αποτέλεσμα οταν πατούσα καπου όλο το κινητό μάγκωνε και μου έβγαζε το μήνυμα home screen dont responding closed or wait οταν έκανες close δεν επανερχόταν ποτέ ξανά η οθόνη με αποτέλεσμα να θέλει ξανα από την αρχή κατέβασμα το backup

το χειρότερο από ολα ψες όταν πήγα για ύπνο το έβαλα ξανά να κάνει το download του mi cloud backup και για 6 ολόκληρες ώρες είχε σταματήσει στο 2% ... φαντάζεστε τα νεύρα που έκανα σήμερα το πρωι γιατί έπρεπε να πάω δουλεία και δεν είχα κινητό !!

κάνω τελευταία προσπάθεια και πατώ sync now μπάς και ξεμπουκώσει !! και τι να δω??? το mi cloud έκανε uplad/sychronise το παρών set up που είχα την δεδομένη στηγμη και έσβησε το παλίο που ήταν μέσα όλα τα αρχεία μου!!! τρελλάθηκα !!
      ψάχνω στην σελιδα του mi cloud πουθενά το backup
      .................
      .................

Ψυχραιμία. Δεν έγινε κάτι που δεν διορθώνεται. Λίγο προσοχή μόνο και υπομονή χρειάζεται :)

Εκτιμώ ότι είχες κάτι σημαντικό στο κινητό για να χρειάζεσαι τόσο πολύ το backup. Προτείνω λοιπόν να επαναφέρεις το κινητό με την έκδοση MIUI που είχες όταν πήρες το titanium backup έτσι ώστε να είναι απόλυτα συμβατό με την ROM και να τα επαναφέρεις όλα στη θέση τους. Κατόπιν κάνεις πάλι συγχρονισμό με Mi Cloud και μετά κάνεις πάλι αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση χωρίς να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
    • Καλημερα σε ολους! Μια γρηγορη ερωτηση .. Εχω εγκατεστημενη την 7.1.8.0 και κλειδωμενο bootloader. Μπορω να περασω την 7.2.3.0 που φαινεται να υπαρχει για το redmi note 3 mtk στην πρωτη σελιδα αυτου του θέματος?? Την προηγουμενη την περασα με το sp. Προσπαθησα να βρω την απαντηση διαβαζοντας πολλες σελιδες απο το θεμα αλλα στο τελος μπερδευτηκα.
      Ευχαριστω εκ των προτερων
      Νικος

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • δύο ακόμα ερωτήσεις από κάποιο άσχετο

1. το Dolby Atmos τι ακριβός είναι και πώς δουλεύει ???

2. όταν με παίρνει τηλέφωνο κάποιος που δέν έχω στις επαφές μου, αμέσως μου βγάζει ιδιοποίηση για unknown number και κάτι λεεί για thred πώς το απενεργοποιώ αυτό ??
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

δύο ακόμα ερωτήσεις από κάποιο άσχετο

1. το Dolby Atmos τι ακριβός είναι και πώς δουλεύει ???

2. όταν με παίρνει τηλέφωνο κάποιος που δέν έχω στις επαφές μου, αμέσως μου βγάζει ιδιοποίηση για unknown number και κάτι λεεί για thred πώς το απενεργοποιώ αυτό ??
      Το atmos εχει ενα 'power button' πανω δεξια που το ενεργοποιεις. Σου ανεβαζει πολυ την ενταση του ηχειο σου. Ισοσταθμιστης ειναι στη ουσια με ενισχυση απ'οτι ειδα. Εμενα προσωπικα μου μπουκωνει το ηχειο και ακουγονται παραμορφωμενα.
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο/H djtutis έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Ακριβώς :P με αγχώνει και πολύ μάλιστα :P

Με τι backup πέρασες τα προγράμματα?
      Υποψιν μονο, οτι αν κρατησεις backup με το titanium και εχεις σκοπο να σβησεις τα παντα απο την συσκευη ακομα και την Internal storage/sd card, τοτε θα πρεπει τον φακελο του backup που θα εχει αποθηκευτει μεσα στην διαχειριση αρχειων, να τον αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου πριν απο τa wipes και να τον επαναφερεις παλι στο τηλεφωνο αφου εχεις τελειωσει τις διαδικασιες και εχεις εγκαταστησει παλι το titanium.
      Αυτό κάνω αλλά επαναφορά δεν μπορώ να κάνω με το titanium παρόλο που βρίσκει τα backup όταν τα επαναφέρω...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

φίλε βρήκα την λύση στο πρόβλημα σου !!

δες εδώ

Titanium backup won't restore after Marshmallow : nexus6
    • Διαφήμιση
    • Καλήμερα στην κοινότητα!!
      Μέτα από αναβάθμιση μέσω fastboot της 7.2.8 σε ΜΙ4 ,και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο MIpcSUITE!
      Έχουμε κανένα θέμα με το uSB οεο??
    • Μολις την περασαααααα!!!!! Yes!!!!Σας ευχαριστω ολους για την τοσο σπουδαια δουλεια που κανετε και προσφερετε σε ολους μας. Ευτυχης κατοχος mi4 mm 7.2.8.0 χαρη σε εσας. Thanks.

Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Tanner έγραψε:

εχει κανεις θεμα με gps?

Φιλε μου δεν δουλευω καθολου gps. :(
      Επεσες στην περιπτωση. Μολις την εβαλα αλλα δεν το εχω δουλεψει καθολου για να σας πω τι παιζει γενικως. :D

Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tanner έγραψε:

εχει κανεις θεμα με gps?
      Διευκρινισε αν θέλεις ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις... :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)