Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε εμένα έκανε πάνω από 24 ώρες για να τα τελειώσει όλα αν σου λέει κάτι αυτό....Ο/H Gkontos10 έγραψε:
χαχαχαχα πόση υπομονή ... τρέχει μια ώρα
και πρέπει να πάμε και δουλεία αυριο :Ρ
![]()
λοιπών έχω απειβδήσει με το mi cloud back up ...
μακριά και αγαπημένα!! δεν πρόκειται ξανά ...
από ψες το βράδυ κατά της 10:30 που πέρασα την ρομ με fastboot μου έχει κάνει το κινητό, μη λειτουργικό δλδ όλο το βράδυ ήταν κολλημένο στο downloading home screen settings πότε στο 2% και πότε όλα τα προγράμματα στο κινητό ήταν transparent με αποτέλεσμα οταν πατούσα καπου όλο το κινητό μάγκωνε και μου έβγαζε το μήνυμα home screen dont responding closed or wait οταν έκανες close δεν επανερχόταν ποτέ ξανά η οθόνη με αποτέλεσμα να θέλει ξανα από την αρχή κατέβασμα το backup
το χειρότερο από ολα ψες όταν πήγα για ύπνο το έβαλα ξανά να κάνει το download του mi cloud backup και για 6 ολόκληρες ώρες είχε σταματήσει στο 2% ... φαντάζεστε τα νεύρα που έκανα σήμερα το πρωι γιατί έπρεπε να πάω δουλεία και δεν είχα κινητό !!
κάνω τελευταία προσπάθεια και πατώ sync now μπάς και ξεμπουκώσει !! και τι να δω??? το mi cloud έκανε uplad/sychronise το παρών set up που είχα την δεδομένη στηγμη και έσβησε το παλίο που ήταν μέσα όλα τα αρχεία μου!!! τρελλάθηκα !!
ψάχνω στην σελιδα του mi cloud πουθενά το backup
στο καπάκι ξανά μαγκώνει η οθόνη, με άκουσε όλο το γραφείο από τις φωνές ... τελευταία προσπάθεια και κανω factory Reset Delete ALL ...
υπάρχει τρόπως να βρώ κάπου το παλίο backup ????
έχω φυλάξει μόνο τιτάνιουμ backup πως μπορώ να το περάσω ??
και τέλος πως ροοταρω την συσκευή και αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει το <διεγραμμένο περιεχόμενο>