Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 350.

• @allakis τι θεμα εχεις με το κινητο σου? Ειμαι απο Λαρισα μπορω να σε βοηθησω αν θελεις. Τι προβλημα ειχε η οθονη απο yeso?

• Σωστα οπως προανεφεραι ο NasDriver για το αν ειναι 4G ή οχι θα το δεις στις ρυθμισεις->δυκτια κινητης->προτιμωμενος τυπος δικτυου. Αν η καρτα sim δεν ειναι 4G δεν γινετε να εχεις σημα 4G και αν επισης η καρτα σου ειναι 4G πρεπει να ενργοποιησης την υπηρεσια 4G μεσω τηλεφωνου ή σε καταστημα ή με μηνυμα(δεν θυμαμι που στελνεις μηνυμα). Να ξερεις ομως πως τα δικτυα 4G ολων των εταιριων τραβανε megabytes-kilobytes απο διαφορες εφαρμογες ακομα και οταν θα εχεις απενεργοποιημενα τα δεδομενα σου. Τωρα …

• Παράθεση από Dev1l: “Ναι το παρέλαβα, άλλη έκδοση παρήγγειλα και άλλη μου έστειλαν, η οθόνη έχει εσωτερικές γραντζουνιές και το minideal μου λέει να αλλάξω rom! ” Τι εννοεις αλλο παρηγγειλες και αλλο εστειλαν και τι εννοεις εσωτερικες γρατζουνιες?? Πρωτα επικοινωνησε μαζι τους για αλλαγη συσκευης εφοσον αλλο παρηγγειλες και αλλο σου εστειλαν και ανεβασε εδω φωτογραφοες για να καταλαβουμε τι εννοεις ακριβως.

• Λογικα θα το εχεις παραλαβει το κινητο τωρα που απαντω αλλα ναι με ταχυδρομειο.

• Προβληματική Οθόνη??

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ειχα σχεδον το ιδιο προβλημα αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο ροζ αποχρωσεις οι οποιες γινονταν αισθητες σε πλαγιες γωνιες θεασης κυριως. Αυτο το θεμα ομως το ειχα μετα απο αλλαγη οθονης. Στην official οθονη δεν ειχα τετοιο θεμα.

• Προβλημα με Xiaomi mi4...

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vagos123: “το πήγα στον τεχνικό και μου είπε ότι ( εγώ κατάλαβα ότι φταίει ή θύρα usb ) όχι ή μπαταρία αλλά να το πειραξω ή να μιλήσω με το site που το πήρα (2 μήνες το έχω) ” Μπορεις να παραγγειλεις charge board για το mi4, δεν ειναι ακριβη και με εργαλεια, υπομονη και φυσικα πρακαλουθηση βιντεο απο youtube το καταφερνεις και μονος σου. Αν παλι δεν θελεις να το ρισκαρεις κανεις εσυ την αγορα και πηγαινεις σε ενα καταστημα για να σου κανουν την αλλαγη.

• Παράθεση από Dev1l: “Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα μου κάνει να έρθει από την αποθήκη του καταστήματος στην Ελλάδα που είναι? Και ανησυχώ γιατί δεν πήρα ακόμα tracking number! ” Εισαι κοντα με την αποθηκη τους! Στην Ξανθη ειναι! Εγω που ειμαι Λαρισα Τριτη μεσημερι εκανα την αγορα και Δευτερα πρωι το ειχα στα χερια μου. Αρα μιλαμε για 4 εργασιμες μερες.

• Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! 2 μερες το ψαχνω! τωρα βεβαια θα μου πεις δεν ψαχνεις καλα! Κι ομως δεν μπορουσα να το βρω! Σε ευχαριστω και παλι!

• Καλησπεριζω ολο το φορουμ! Πριν αρκετο καιρο μεσα σε καποιο Θεμα που δεν μπορω να θυμηθω καποιος ειχε ποσταρει μια ρυθμιση του paypal (για την καρτα) με την οποια αν θυμαμαι καλα δεν αφηνες το paypal να κανει το συναλλαγμα αλλα την τραπεζα σου..???(κατι τετοιο νομιζω) και θυμαμαι οτι ειχε εμφανη διαφορα στα χρηματα που κραταει το paypal. Αν μπορει καποιος να καταλαβει τι λεω ή αν εχει καταλαβει ας βοηθησει γιατι αλλαξα την καρτα και θελω να ξανακανω αυτη την ρυθμιση.

• Επιτυχης αλλαγη οθονης και για εμενα! 100% ιδια χρωματα 100% ιδια φωτεινοτα! Με ενα μονο μειον οτι απο τσ κατω πληκτρα αφης το πληκτρο αριστερα δεν φωτειζει τοσο οσο τα αλλα δυο φωτειζει λιγοτερο!

• Αυριο μεθαυριο παραλαμβανω την οθονη απο yesο. Θα την δω και θα σας πω ετνυπωσεις!

• το εκανα και εγω αλλα δυστυχως δεν μου βγαζει για ανταλλαγη καρτων με την αδερφη μου...εχοντας κανει την διαδικασια σωστα. Μηπως γνωριζει καποιος κατι?

• Μεγαλη διαφορα τουλαχιστον σε εμενα σε διαχειριση μπαταριας σε mi4 απο την προηγουμενη stable. Και ενα bug στην αλλαγη wallpaper,μολις επιλεγεις επιβεβαιωση βγαζει σφαλμα με αποτελεσμα να αλλαζει μονο στην αρχικη και οχι στην οθονη κλειδωματος.(οχι κατι τραγικο απλα το αναφερω).

• Παράθεση από xristakos2002: “την ξαναεγκατεστησα έκανα κ καθαρισμό στα μυνήματα κ πάλι δεν έγινε τπτ.. ” full wipes και factory reset?? Εγω αυτο θα δοκιμαζα και πιστευω θα ηταν ενταξει!

• @delpiero10 Βασικα ξεχασα τα capital controls.... οποτε μαλλον μονο revolut.Εξαρταται τι κατηγορια ειναι δηλωμενος ο πωλητης για να μπορεις με Ελληνικη καρτα.

• Παράθεση από delpiero10: “Καλησπερα Εχει ψωνισει κανεις τελευταια απο aliexpress? και αν ναι,με τι καρτα? Ευχαριστω ” Λογικα μπορεις με ολες τις καρτες! Αλλα σιγουρα δεν μπορεις μεσω paypal...εχουν γινει αρκετες απατεωνιες στο ali γι αυτο κατα την γνωμη μου εξαντλησε ολα τα περιθωρια στο να βρεις το αντικειμενο καπου αλλου και τελευεταια λυση το ali.

• Παράθεση από liakos23: “koulis21 για πες λίγο για αυτή τη revolut εντυπώσεις. Έκανα χθες λογαριασμό και εγώ.Τι αγορές έχεις κάνει?Είναι αξιόπιστη? ” Φιλε μου εγω εχω κανει 6-7 αγορες με revolut. Ολα κομπλε και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας γιατι την εχω συνδεσει με paypal. Οποτε οπως χρησιμοποιεις μια καρτα απο Ελληνικη τραπεζα το ιδιο ειναι και αυτην!

• Εκανα και εγω την αγορα μου απο τον γλυκουλη μια οθονη για mi4. Αναμενουμε λοιπον για να δουμε τι θα μας στειλει...γνησια οθονη ή καμια μουφα!

• Βίντεο κάμερας

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από stelakos96: “Καλησπέρα και από μενα παιδιά . Μόλις απόκτησα το νέο μου Μι4 και δε μου ανοίγει το gallery για να τρέξουν τα σχετικά αρχεία ( φώτο, βίντεο κλπ) . Μπορείl να με βοηθήσει κανείς σχετικά με αυτό και αν υπάρχει Full version Ελληνική απο την κοινότητα . ” Καλησπερα! Μπορεις να περιηγηθεις στην κοινοτητα και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα θα εχεις βρει οτι θελεις! Ολα υπαρχουν στα Ελληνικα και γι αυτο εχουν φροντισει τα παιδια του φορουμ και τους ευχαριστουμε γι αυτο!

• Βίντεο κάμερας

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από geotsil: “Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης gtv για το Mi 4 μου, λύθηκε το πρόβλημα και παίζει κανονικά!! Μιας και είμαστε στο θέμα της κάμερας, πως μπορώ να κάνω βίντεο κλήση χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο app;;; ” Νομιζω, βασικα ειμαι σχεδον σιγουρος ουι δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση μεσω δικτυου... Δεν υποστηριζουν βιντεο κλησης μεσω δικτυου γιατι αν θυμαμαι καλα καπου διαβασα οτι στην Κινα δεν εχουν βιντεο κληση μεσω δικτυου.. Πολλα αν θυμαμαι και νομιζω εγγραψα..!!