Διαφήμιση

Ο πιο γλυκός Κινέζος...

• Ο/H sidnick10 έγραψε:

Καλησπερα στην παρεα. Καλη χρονια με υγεια σε ολους... Σκεφτομαι αγορα mi band 1s ξανα απο yeso521. Εχει παρει καποιος απο αλλου π.χ. geekbuying? και δευτερον: πιστευετε οτι αξιζει η χρηματικη διαφορα σε σχεση με το απλο?

Ναι φίλε μου αξίζει η διάφορα έτσι και αλλιως δεν είναι μεγάλη (10 δολάρια διάφορα έχει απο το απλό) ,αμα θες διαβασε το σχετικο θεμα που υπαρχει στο φορουμ εχει τις εξης δυνατοτητες(μετρηση παλμων ,δονηση για κλησεις-αφυπνηση ,μετρηση βηματων και αλλα πολλα ) εχει γινει κιολλας μεταφραστει απο τον maddoctor, και την εφαρμογή θα την βρεις για να την κατεβασεις παλι στο σχετικό άρθρο για το miband1s ,γιατί στο gplay θα βρεις την εκδοση με τα αγγλικά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    China lover :D
  • Εκανα και εγω την αγορα μου απο τον γλυκουλη μια οθονη για mi4. Αναμενουμε λοιπον για να δουμε τι θα μας στειλει...γνησια οθονη ή καμια μουφα!
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Σημερα εκανα την παραγγελία Mi4 απο γλυκουλι με την βοηθεια του Caeser και Δευτερα θα κανω για το Mi4C .Αυτα για φιλους, εγω περιμενω το Mi5 :D .
    Αντε και καλη μας χρονια
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Trickle έγραψε:

Σημερα εκανα την παραγγελία Mi4 απο γλυκουλι με την βοηθεια του Caeser και Δευτερα θα κανω για το Mi4C .Αυτα για φιλους, εγω περιμενω το Mi5 .
    Αντε και καλη μας χρονια
    Μπράβο βρε... έτσι μέσα στα μούτρα μας ;(
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Trickle έγραψε:

Σημερα εκανα την παραγγελία Mi4 απο γλυκουλι με την βοηθεια του Caeser και Δευτερα θα κανω για το Mi4C .Αυτα για φιλους, εγω περιμενω το Mi5 .
    Αντε και καλη μας χρονια
    Μπράβο βρε... έτσι μέσα στα μούτρα μας ;(
    φορτωνω το Paypal σιγα σιγα προ CC
  • Καλησπέρα και καλή χρονια.

Παρέλαβα σήμερα 3 Mi Band που είχα παραγγείλει απο 20 Δεκέμβρη.
    Του έστειλα προχτες και για το tracking mail και μου είπε να κοιτάω το site 17track.net/en
    Μου ζήτησε και συγνώμη και για την καθυστέρηση!!!!! Τλκ ήταν τα ΕΛΤΑ λόγο γιορτών!!!!

Παιδιά η συσκευασία δεν παίζετε.... Ευγενικότατος και κατανοητός στα αγγλικά του...
    Φορτίζω το δικό μου και διαβάζω οδηγούς για χρήσεις....

Σίγουρα θα ξαναβάλω παραγγελία απο τον κύριο Yeso521
  • Παραγγελία θήκη και tpu από yeso!μου στέλνει την θήκη ξεχνάει το άλλο!μου στέλνει χίλια συγνώμη,αν θες να σου το στείλω ή με την επόμενη παραγγελία!yeso,του λέω,θες να κλονισεις την πνευματική μου υγεία(mental health)(κατά γράμμα),πάντα σε φιλικό τονο! Να μου την στειλεις του λέω αλλά μαζι με ένα mikey&ενα mitu!I try:μου λέει!την επόμενη μου στέλνει πάλι trucking number και βλέπω ότι τα έγραφε όλα κάτω αριστερά!εν κατακλείδι: αν δεν του ζητήσεις δεν θα μάθεις ποτέ!πιστεύω ότι είναι απο αυτούς που εκτιμαν το συνάλλαγμα που του στέλνουμε!

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
  • Διαφήμιση
  • OffTopic
    Είδα ότι έχει προσθέσει στο site του και την ελληνική γλώσσα, με μία δοκιμή που έκανα είναι μετάφραση από google...θα πρότεινα κάποιος από τους admin, ώστε να είναι και ποιο επίσημο, να τον βοηθούσε με την μετάφραση στα ελληνικά ή έστω κάποιος άλλος σαν εκπρόσωπος της κοινότητάς μας
  • Καλησπερα. Εαν δεν εχουν αντιριση oi admin και δεχτει και ο ιδιος φυσικα θα ήταν χαρα μου να το βοηθησω τα σκ.
  • Επίσης όσοι είναι user εδώ μέσα με τόση διαφήμηση που το κάνει το Φόρουμ, να δικαιούνται αυτομάτως ένα 5-10 % (όχι πως δεν μας το κάνει)
  • Ο/H dragonball έγραψε:

Καλησπερα. Εαν δεν εχουν αντιριση oi admin και δεχτει και ο ιδιος φυσικα θα ήταν χαρα μου να το βοηθησω τα σκ.

@dragonball καταλαβαίνω απόλυτα την ΚΑΛΗ σου διάθεση και πρόθεση να βοηθήσεις, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, απ'όσο γνωρίζω ο Admin και οι Moderators δεν έχουν κάποια προσωπική ή φιλική σχέση με τον Yeso521. Η δική μου η "σχέση" μαζί του είναι καθαρά πελατιακή, όπως και πολλών άλλων μελών... και τίποτα περισσότερο απο αυτό.
    Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάμε ως εκπρόσωποι της κοινότητας να του δώσουμε εθελοντική βοήθεια στη μετάφραση της σελίδας του ...ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! (Δεν έχει ζητήσει ΚΑΝ τέτοια βοήθεια!)
    Τώρα εάν κάποιος, ατομικά θέλει να το κάνει, δεν μπορεί να τον εμποδίσει κάποιος. Φυσικά και είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, σε ατομικό επίπεδο, είτε με το yeso521, είτε με οποιοδήποτε άλλο κινεζοκατάστημα... Μια τέτοια βοήθεια, όμως, θα ήταν καθαρά προς τους Κινέζους και όχι προς τη κοινότητα!
    Αλλά να παρουσιαστεί κάποιος εθελοντής στο yeso, ως εκπρόσωπος του Miui.gr (αν και δεν είμαι ο Admin), δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια "εξουσιοδότηση" απο το φόρουμ, για "εθελοντική εργασία"...
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H dragonball έγραψε:

Καλησπερα. Εαν δεν εχουν αντιριση oi admin και δεχτει και ο ιδιος φυσικα θα ήταν χαρα μου να το βοηθησω τα σκ.
    @dragonball καταλαβαίνω απόλυτα την ΚΑΛΗ σου διάθεση και πρόθεση να βοηθήσεις, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, απ'όσο γνωρίζω ο Admin και οι Moderators δεν έχουν κάποια προσωπική ή φιλική σχέση με τον Yeso521. Η δική μου η "σχέση" μαζί του είναι καθαρά πελατιακή, όπως και πολλών άλλων μελών... και τίποτα περισσότερο απο αυτό.
    Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάμε ως εκπρόσωποι της κοινότητας να του δώσουμε εθελοντική βοήθεια στη μετάφραση της σελίδας του ...ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! (Δεν έχει ζητήσει ΚΑΝ τέτοια βοήθεια!)
    Τώρα εάν κάποιος, ατομικά θέλει να το κάνει, δεν μπορεί να τον εμποδίσει κάποιος. Φυσικά και είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, σε ατομικό επίπεδο, είτε με το yeso521, είτε με οποιοδήποτε άλλο κινεζοκατάστημα... Μια τέτοια βοήθεια, όμως, θα ήταν καθαρά προς τους Κινέζους και όχι προς τη κοινότητα!
    Αλλά να παρουσιαστεί κάποιος εθελοντής στο yeso, ως εκπρόσωπος του Miui.gr (αν και δεν είμαι ο Admin), δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια "εξουσιοδότηση" απο το φόρουμ, για "εθελοντική εργασία"...
    Εγώ το ξεκίνησα παραπάνω, οπότε περισσότερο προς το δικό μου ποστ πάνε τα παραπάνω και όχι προς τον φίλο dragonball που απλά προσφέρθηκε :)

Σαν "νέοι" στις ηλεκτρονικές αγορές είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε και ίσως δεν τα μάθουμε ποτέ, πόσο μάλλον να εμφανιζόμαστε και σαν εκπρόσωποι ολόκληρης κοινότητας :/