Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ατομικά μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Σαν xiaomi-miui.gr όμως θα πρέπει να έχει και την σύμφωνη γνώμη του διαχειριστή @MIUI_ARTΟ/H caeser έγραψε:
@dragonball καταλαβαίνω απόλυτα την ΚΑΛΗ σου διάθεση και πρόθεση να βοηθήσεις, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, απ'όσο γνωρίζω ο Admin και οι Moderators δεν έχουν κάποια προσωπική ή φιλική σχέση με τον Yeso521. Η δική μου η "σχέση" μαζί του είναι καθαρά πελατιακή, όπως και πολλών άλλων μελών... και τίποτα περισσότερο απο αυτό.Ο/H dragonball έγραψε:
Καλησπερα. Εαν δεν εχουν αντιριση oi admin και δεχτει και ο ιδιος φυσικα θα ήταν χαρα μου να το βοηθησω τα σκ.
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάμε ως εκπρόσωποι της κοινότητας να του δώσουμε εθελοντική βοήθεια στη μετάφραση της σελίδας του ...ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! (Δεν έχει ζητήσει ΚΑΝ τέτοια βοήθεια!)
Τώρα εάν κάποιος, ατομικά θέλει να το κάνει, δεν μπορεί να τον εμποδίσει κάποιος. Φυσικά και είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, σε ατομικό επίπεδο, είτε με το yeso521, είτε με οποιοδήποτε άλλο κινεζοκατάστημα... Μια τέτοια βοήθεια, όμως, θα ήταν καθαρά προς τους Κινέζους και όχι προς τη κοινότητα!
Αλλά να παρουσιαστεί κάποιος εθελοντής στο yeso, ως εκπρόσωπος του Miui.gr (αν και δεν είμαι ο Admin), δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια "εξουσιοδότηση" απο το φόρουμ, για "εθελοντική εργασία"...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή