Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 350.

• Καποιος που να εχει κανει αλλαγη οθονης σε mi4 μονος του?? Ακουω και προτασεις για αγορα οθονης εκτος απο τον "γλυκουλη" που μαλλον θα παρω απο εκει !

• Done και απο εμενα για να βοηθησουμε και την πατριδα Λαρισα!

• Παράθεση από Koulis21: “Για να βάλεις λεφτά στη revolut θέλει να έχεις οπωσδήποτε ebanking για να γίνει η μεταφορά έτσι;; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομιζω οτι μπορεις και στο γκισε στην Τραπεζα απλαμε το e-banking ειναι πιο ευκολο για εσενα!

• Συμφωνω και εγω εδω και 1-1,5 μηνα μονο Revolut για αγορες! Μονο 1€ για καθε εμβασμα οποτε σου βγαινει και πιο οικονομικα!

• Παράθεση από dnomikos: “Εννοείται... Σε μια αγορά πχ κινητού που το ποσό είναι σχετικά μεγάλο,τα κερατιάτικα που χρεώνει το Paypal οταν το αφήσεις να κάνει αυτό την μετατροπή, είναι σκέτη κλεψιά. ” Ωραια γιατι ειμαι σε φαση που ή θα παρω αλλο κινητο ή θα παρω οθονη ....τουλαχτισον θα χρεωθω που θα χρεωθω ας μην μου φαει και το paypal...

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ntel0s: “Που ειναι αυτη η επιλογη: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." βρε παιδια! ” Κάνε login στο Paypal και πήγαινε My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> Set Available Funding Sources και δίπλα στην κάρτα θα δεις την επιλογή Conversion Options. Πάτησέ το και θα δεις τις επιλογές... ” Οποτε λογικα μας συμφερει να πληρωνουμε ετσι...σωστα??

• Που ειναι αυτη η επιλογη: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." βρε παιδια!

• προβλημα με αναγνωριση mi4

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

@dnomikos Σωστός! Δοκιμασε πρωτα αυτο και μετα παμε σε hardware problem @periklis13

• Xiaomi Redmi2

ntel0s - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από Geo Z: “Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από Geo Z: “Καλησπέρα παιδιά! Παρήγγειλα για έναν φίλο το Redmi 2 (από yeso521) που τρέχει μια 6.2.4.0 (KHJCNBK) Stable. Είναι multilanguage, έχει ελληνικά και play store αλλά φυσικά σαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ δεν έχει! Οπότε είπα να του τη βάλω (αν τα καταφέρω). Απλά να ρωτήσω: ποιον τρόπο ακολουθώ; Τον 2ο μέσω recovery; Ευχαριστώ :)) ” Οπως αναφερουν και ποιο πανω κατω απο την μπαταρια εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xia…

• Xiaomi Redmi2

ntel0s - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από Geo Z: “Καλησπέρα παιδιά! Παρήγγειλα για έναν φίλο το Redmi 2 (από yeso521) που τρέχει μια 6.2.4.0 (KHJCNBK) Stable. Είναι multilanguage, έχει ελληνικά και play store αλλά φυσικά σαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ δεν έχει! Οπότε είπα να του τη βάλω (αν τα καταφέρω). Απλά να ρωτήσω: ποιον τρόπο ακολουθώ; Τον 2ο μέσω recovery; Ευχαριστώ :)) ” Οπως αναφερουν και ποιο πανω κατω απο την μπαταρια εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-RedMi-2-20140811/ ή xiaomi-miui.gr/comm…

• Παράθεση από endlessterror: “Συνεχίζω το θέμα γιατί το θρίλερ συνεχίζεται Σήμερα μου ήρθε από το yeso η οθόνη/digitizer/frame. Ξεκάθαρα φαίνεται μεταχειρισμένη κατ'αρχήν και ας ισχυρίζονται ότι είναι καινούργια. Φαινόταν σχισμένες ετικέτες εσωτερικά. Τέσπα, το πρόβλημα είναι ότι αφού το ξεμόνταρα το ρημάδι, και το ξαναμόνταρα, λίγο πριν το ξανακλείσω τελείως είπα να δω αν παίζει η οθόνη. Βάζω τον φορτιστή και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι power πάνω! Ρε να πάρει λέω... Αλλάζω φορτιστές, τίποτα …

• Gearbest

ntel0s - - Υποστήριξη από το GearBest

Μήνυμα

Welcome!!!

• προβλημα με αναγνωριση mi4

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Δεν μπορεσα να βρω σε καποια σελιδα να σου το στειλω αλλα λογικα αυτα που σου ειπα ειναι. Μπορεις να περασεις και απο ενα μαγαζι οποιοδηποτε επισκευης κινητων να κανεις μια ερωτηση.

• Κιτριvη σκια στην οθονη....

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Εχω ξενερωσει λιγο που μου ετυχε αυτο με την οθονη...150€ το εβαλα...αν το θελει καποιος καλως αλλιως δεν ξερω...

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από ntel0s: “Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα πως ξερεις οτι ειναι γνησια? ” 1. Ειναι αξιοπιστα μαγαζιά δε ανοιξαν εχθες η σήμερα. [Αυτα που σε στειλα] 2. Εφοσον λεει original οτιδηποτε αλλο που μπορεις να αποδειξεις οτι δε ειναι original περνεις τα λεφτα σου πισω. [Aν μεσολαβησει στη συναλλαγη το Paypal] 3. Δε θα θελε το καταστημα να σου στειλει μουφα και να αρχισεις να κραζεις σε 20-30 forums οτι στελνουν μαιμου πραγματα. Γενικα δυσκολα θα βρεις απατη με τα κινεζ…

• Οθόνη για Mi 4

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Giorgos Papageorgiou: “LCD Screen and Touch Screen Assembly for Xiaomi 4 M4 Mi4 - Black Οπες λέει στην περιγραφη είναι original!Κατι τέτοιο δεν βλέπω όμως. ” Σου ειναι ευκολο μια φωτογραφια με φουλ φωτεινοτητα να δουμε την διαφορα? Εχεις ξεκινησει την διαδικασια στο Paypal?

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα πως ξερεις οτι ειναι γνησια?

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από ntel0s: “Το θεμα ειναι που βρισκουμε ΓΝΗΣΙΑ οθονη! Εκει συναντω μια δυσκολια! ” Original Xiaomi Mi4 Touch Screen with Frame Plus LCD (White& Black) Original Xiaomi Mi4 Touch Screen Plus LCD (White& Black) πιο απο τα 2 χρειαζεσαι? BTW γνήσια 101% ” δεν θεωρεις αρκετα τα χρηματα?? με αλλα τοσα παιρνω καινουργιο! Εχεις παρει απο εκει οθονη?

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Το θεμα ειναι που βρισκουμε ΓΝΗΣΙΑ οθονη! Εκει συναντω μια δυσκολια!

• Οθόνη για Mi 4

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Giorgos Papageorgiou: “Η οθόνη δουλεύει κανονικά! Αλλα σε σύγκριση με γνήσια οθόνη σε άλλο mi4 τα χρώματα και η φωτεινότητα είναι αισθητά χειρότερες. Οπότε το συμπέρασμα μου είναι οτι η οθόνη είναι μαιμού. ” Δεν ρωτησα το βασικοτερο! Εχει 3 ποιοτητες οθονης στο dragon-tt.com. Ποια πηρες? Αν μπορεις βαλε μας το λινκ ακριβως ποια πηρες για να εχουμε γνωση και οι υπολοιποι. Σε ευχαριστω!