Διαφήμιση

Κιτριvη σκια στην οθονη....

• Ο/H ntel0s έγραψε:

Ο/H K4rMa έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

Το θεμα ειναι που βρισκουμε ΓΝΗΣΙΑ οθονη! Εκει συναντω μια δυσκολια!
      Original Xiaomi Mi4 Touch Screen with Frame Plus LCD (White& Black)Original Xiaomi Mi4 Touch Screen Plus LCD (White& Black)

πιο απο τα 2 χρειαζεσαι? BTW γνήσια 101%
      =O δεν θεωρεις αρκετα τα χρηματα?? με αλλα τοσα παιρνω καινουργιο! Εχεις παρει απο εκει οθονη?
      Eίναι κάμποσα οντως.. καπως πιο normal τιμή:
      Original Touch Screen + Lcd Display Touch Digitizer Glass Touch Panel Replacement Assembly For Xiaomi 4 M4 Mi4 - GeekBuying.com

και αυτη εξισου γνήσια...
    • Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα πως ξερεις οτι ειναι γνησια?
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα πως ξερεις οτι ειναι γνησια?

1. Ειναι αξιοπιστα μαγαζιά δε ανοιξαν εχθες η σήμερα. [Αυτα που σε στειλα]
      2. Εφοσον λεει original οτιδηποτε αλλο που μπορεις να αποδειξεις οτι δε ειναι original
      περνεις τα λεφτα σου πισω. [Aν μεσολαβησει στη συναλλαγη το Paypal]
      3. Δε θα θελε το καταστημα να σου στειλει μουφα και να αρχισεις να κραζεις σε 20-30 forums
      οτι στελνουν μαιμου πραγματα.

Γενικα δυσκολα θα βρεις απατη με τα κινεζικα eshop ψωνιζω χρονια.. οτι λεει αυτο σου στελνουν.
      Εκτος αν βρεις καμια τιμη πολυ περιεργη σε κανα παραξενο site που δε εχει καμια αξιολογηση
      τοτε εκει ναι να φοβασαι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H K4rMa έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

1. Ειναι αξιοπιστα μαγαζιά δε ανοιξαν εχθες η σήμερα. [Αυτα που σε στειλα]
      2. Εφοσον λεει original οτιδηποτε αλλο που μπορεις να αποδειξεις οτι δε ειναι original
      3. Δε θα θελε το καταστημα να σου στειλει μουφα και να αρχισεις να κραζεις σε 20-30 forums

Γενικα δυσκολα θα βρεις απατη με τα κινεζικα eshop ψωνιζω χρονια.. οτι λεει αυτο σου στελνουν.
      Εκτος αν βρεις καμια τιμη πολυ περιεργη σε κανα παραξενο site που δε εχει καμια αξιολογηση
      Δηλαδη το ιδιο ισχυει και γι αυτο: Original Xiaomi Mi4 Replacement Screen LCD Display and Touch Screen Assembly Repair Parts
      Εγω παντως το εβαλα σε αγγελια το κινητο μου :( ! Δεν ξερω αν μου παει να το ανοιξω ή να το στειλω πισω....οποτε καλυτερα αν βρεθει καποιος να το παρει! Ευχαριστω για τον χρονο σου!
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Ο/H K4rMa έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

1. Ειναι αξιοπιστα μαγαζιά δε ανοιξαν εχθες η σήμερα. [Αυτα που σε στειλα]2. Εφοσον λεει original οτιδηποτε αλλο που μπορεις να αποδειξεις οτι δε ειναι original

Δηλαδη το ιδιο ισχυει και γι αυτο: Original Xiaomi Mi4 Replacement Screen LCD Display and Touch Screen Assembly Repair PartsΕγω παντως το εβαλα σε αγγελια το κινητο μου :( ! Δεν ξερω αν μου παει να το ανοιξω ή να το στειλω πισω....οποτε καλυτερα αν βρεθει καποιος να το παρει! Ευχαριστω για τον χρονο σου!
      Nαι και για αυτο ισχυουν τα ίδια.....

Να το πουλησεις? Κριμα πολυ καλο κινητο για να το δωσεις μονο για αλλαγη οθονης.
      Και εγω ειχα το Mi4 αλλα ειχε hardware θεμα με τρομερο lag προβλημα η της ram
      η του επεξεργαστη και το πουλησα για ανταλλακτικα..

Σε προτεινω να αλλαξεις μια οθονη και να το κρατησεις εκτος και αν το δωσεις σε καλή τιμή γύρω στα 150-/+
      αμα δηλαδη δε εχει τιποτα αλλο παρα μονο αυτο στη οθονη .. ουτε γρατζουνιες ουτε τιποτα...δε βρισκω λογο να μη προσπαθησεις
    • Εχω ξενερωσει λιγο που μου ετυχε αυτο με την οθονη...150€ το εβαλα...αν το θελει καποιος καλως αλλιως δεν ξερω... :? :? :? :?
      Xiaomi Redmi Note 8T