Διαφήμιση

Κιτριvη σκια στην οθονη....

• Το είχα πάθει σε ένα κινέζικο tablet μια στάμπα μεγάλη στο κέντρο και ξαφνικα μετα απο
      2-3 εβδομαδες οπως εκανα περιηγηση σε μια σελιδα το ακουμπαω και σκαει σαν φουσκα
      και εξαφανιζεται..

10miphu.jpg
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

@ceasar προτεινεις κατι για το ολο θεμα?
      Εφ''οσον είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση και θέλεις να την διεκδικήσεις, τότε κάνε το! Σημείωσε ότι θα χάσεις περίπου 2 μήνες τη συσκευή σου....
      Επίσης αν δεν έχουν περάσει 180 ημέρες απο την ημέρα που έκανες την αγορά, έχεις επιπρόσθετα και το "όπλο" του dispute στο Paypal (έχει αυξηθεί ο χρόνος στις 180 ήμερες... δεν έκανα λάθος στη πληκτρολόγηση!). Εφ'οσον φυσικά έχεις κάνει την αγορά με Paypal. Ωστόσο εάν o κινέζος συνεργάζεται μαζί σου δεν χρειάζεται το dispute... απλά σου το αναφέρω να το γνωρίζεις, εάν δεν το γνώριζες ήδη...
      Αν αποφασίσεις να το στείλεις, στείλε το ...ΧΘΕΣ, αν είναι δυνατόν! Μην τον ακους το Κινεζο... Την "αναβολή" την έχουν στο "DNA" τους... Ο χρόνος πάντα τρέχει εις βάρους σου! Δεν χρειάζονται καυγάδες με το Κινέζο... Να είσαι πάντα ευγενής και να του λες τι κάνεις ("πχ. σας έστειλα το πακετό σήμερα. Ευχαριστώ!) και άσε τον να σου λέει να περιμένεις... Βγάλε και άλλες ΚΑΘΑΡΕΣ φωτογραφίες να έχεις και απο το τηλέφωνο και απο το πακέτο που θα του στείλεις (δεν ξέρεις αν, πως και πότε θα σου χρειαστούν).

Τέλος, μεταξύ μας αυτό, αυτό που μπορώ να διακρίνω στις φωτογραφίες μου φαίνονται σαν καμμένα pixels, οπότε νομίζω ότι η θήκη και το tempered glass σε συνδυασμό με κάποια "hot" rom, (rom που πιθανόν έκανε τη συσκευή να υπερθερμένεται) έκαναν τη ζημιά! Νομίζω ότι αυτό που σου είπε παραπάνω ο @iAmLiakos, ότι "...τους κάνουμε κακό που δεν αφήνουμε να λειτουργεί η παθητική ψύξη..." είχε απόλυτο δίκιο! Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα τέτοια συμπτώματα παρουσιάζονται σε συσκευές που τους φοράνε "βρακάκια"...
    • Δυστυχως εχκυν περασει οι 180 μερες...η αγορα εγινε στις 2 Ιουνιου...ειναι 2 οι επιλογες ή το στελνω ή πληρωνω τα 70 ευρω για ΓΝΗΣΙΑ(θελω να πιστευω)..υπαρχει περιπτωση αφαιροντας το tempered και βαζοντας το σε δροσερο-κρυο σημειο να επανελθει.??? Λεω εγω τωρα ο ασχετος...σε ενα μαγαζι που επισκευαζει τηλεορασεις με ρωτησε αν δοκιμασα να βγαλω το τζαμακι μπροστα μηπως φυγει..οπως υο ειδε δεν ανεφερε καμμενα pixels μου ειπε κατι απο την οθονη θα ειναι αλλα οχι καμμενη...
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

Παραθετω και τις εικονες για να δειτε τι εννοω(μην με πειτε υπερβολικο!!) Ααααα, επικοινωνησα με minideal σημερα και μου ειπαν αν με ενοχλει την ωρα που το χειριζομαι και τους ειπα οτι ειναι πρβλημα και πρεπει να φτιαχτει εφοσον εχω εγγυηση και αμεσως μου απαντησαν να το στειλω πισω αν θελω αλλα οχι αυτην την περιοδο λογο πολλων αργιων θα αργησει λεει να μου το στειλουν πισω! Και τους ρωτησα ποτε να το στειλω και επισης να μου στειλουν ενα mail που να αναγραφει οτι ειναι σφαλμα του κινητου και οτι θα το καλυψουν στην εγγυηση χωρις ΚΑΜΙΑ απολυτως επιπλεον χρεωση! @ceasar προτεινεις κατι για το ολο θεμα? Αναμενω λοιπον απαντηση απο minideal αυριο (πιστευω) που να αναγραφει για το θεμα εγγυησης!
      Αποκλείεται πριν ακόμα ελέγξουν τη συσκευή να σου δώσουν γραπτώς ότι είναι σφάλμα του κινητού. Μιλάμε για Κινέζους. Άσε που ούτε Ευρωπαίος θα στο έκανε αυτό εξ αποστάσεως. Οι Κινέζοι την λέξη εγγύηση την έμαθαν τα τελευταία 5 χρόνια. Παλιότερα ήταν άγνωστη λέξη γι' αυτούς. :-DΚαι ναι συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι αστοχία κάποιων παρτίδων LCD οθονών. Μακριά από εμάς.......
      Μακρια απο ολους μας και εμενα μεσα οχι μονο εσας(για την επομενη οθονη αναφερομαι)...
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Δυστυχως εχκυν περασει οι 180 μερες...η αγορα εγινε στις 2 Ιουνιου...ειναι 2 οι επιλογες ή το στελνω ή πληρωνω τα 70 ευρω για ΓΝΗΣΙΑ(θελω να πιστευω)..υπαρχει περιπτωση αφαιροντας το tempered και βαζοντας το σε δροσερο-κρυο σημειο να επανελθει.??? Λεω εγω τωρα ο ασχετος...σε ενα μαγαζι που επισκευαζει τηλεορασεις με ρωτησε αν δοκιμασα να βγαλω το τζαμακι μπροστα μηπως φυγει..οπως υο ειδε δεν ανεφερε καμμενα pixels μου ειπε κατι απο την οθονη θα ειναι αλλα οχι καμμενη...
      Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε... Εγω δεν ισχυρίζομαι ότι σίγουρα έχει καμένα pixels (δεν είπα καμμένη οθόνη...), αλλά έτσι μου φάνηκε απο την (κακή είναι η αλήθεια) φωτογραφία. Μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις το tempered glass και να περιμένεις λίγες ημέρες να δεις εάν θα γίνει κάποια αλλαγή...
      Πληρώνοντας 70 ευρω για γνήσια ΠΟΙΟΣ θα σου εγγυηθεί ότι θα σου στείλουν γνήσια και η αλλαγή θα είναι 100% επιτυχημένη? Επειδή και εγώ πλήρωαα (σκόπιμα) "παπορίσια" μια οθόνη για το Mi Note Pro για να είναι γνήσια και είχα την εμπειρία που έχω περιγράψει ΕΔΩ... Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, απλά εννοώ ότι είναι ρίσκο, έτσι κι αλλιώς το να αγοράσεις νέα και να την αλλάξεις...
    • Δεν ηθελα να σε φανω καπως ουτε το ειπα με κακο τροπο..απλα ηθελα να αναφερω την αποψη του τεχνικου..ζητω συγγνωμη αν φανηκε καπως...αφερεσα τo tempered glass και περιμενω με τις μερες να δω...διαβασα και αυτο yellow screen tint/spot FIX! | HTC One X το δοκιμασα χθες θα το δοκιμασω και σημερα μαλλον μπας και γινει τιποτα και το θεμα αυτο το διαβασα ολο γι αυτο σε ανεφερα σε σχολιο επειδι εχεις την εμπειρια...
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Δεν ηθελα να σε φανω καπως ουτε το ειπα με κακο τροπο..απλα ηθελα να αναφερω την αποψη του τεχνικου..ζητω συγγνωμη αν φανηκε καπως...αφερεσα τo tempered glass και περιμενω με τις μερες να δω...διαβασα και αυτο yellow screen tint/spot FIX! | HTC One X το δοκιμασα χθες θα το δοκιμασω και σημερα μαλλον μπας και γινει τιποτα και το θεμα αυτο το διαβασα ολο γι αυτο σε ανεφερα σε σχολιο επειδι εχεις την εμπειρια...

Χαχαχα! Μα... εγώ δεν θεώρησα ότι "ακούστηκες κάπως"... Και φυσικά πολύ καλά έκανες και ανέφερες την άποψη του τεχνικού! Μάλλον αυτός ο ανέκφραστος γραπτός λόγος μας μπέρδεψε λίγο... Anyway... Όλα καλά με μένα. :-)))
      Καλά έκανες και το αφαίρεσες το tempered glass... Ελπίζω να γίνει κάτι και να βελτιωθεί. Σε αρκετούς χρήστες ήρθε μια κάποια αλλαγή μετά απο λίγο καιρό, απο ότι διαβάσαμε και απο πάνω. Για να δούμε!
    • Διαφήμιση
    • lol ρε λέτε? Στου αδερφού μου το mi3 έφυγε λίγες μέρες αφού αφαίρεσε το tempered glass τώρα που το συνειδητοποιώ....!!! ΡΕ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?! :P
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

lol ρε λέτε? Στου αδερφού μου το mi3 έφυγε λίγες μέρες αφού αφαίρεσε το tempered glass τώρα που το συνειδητοποιώ....!!! ΡΕ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?! :P
      Εγω το εβγαλα και ειχα το κινητο στο ψυγειο για κανα 30 λεπτο..χαχαχα...αισθητη διαφορα αν και το ειχαβαλει απο περιεργια..!!
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Εμ ... γι΄αυτό εμείς δεν του βάζουμε ούτε σώβρακο (tempered glass) ούτε και παλτό (θήκη) , για να κρατιέται δροσερό .
      Το έλεγε και η γιαγιά μου άλλωστε ότι η δροσιά σκοτώνει τα μικρόβια . :lol:
    • Ο/H geobas έγραψε:

Εμ ... γι΄αυτό εμείς δεν του βάζουμε ούτε σώβρακο (tempered glass) ούτε και παλτό (θήκη) , για να κρατιέται δροσερό .
      Το έλεγε και η γιαγιά μου άλλωστε ότι η δροσιά σκοτώνει τα μικρόβια . :lol:
      Χαχαχαχα....Το πρωτο κινητο που ειπα θα προσεξω και να τα αποτελεσματα, αν ευθυνεται αυτο βεβαια..
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Εγώ λέω να το κλείνετε τα βράδια. Ίσως κιτρίνισε γιατί ξενυχτάει. lol
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)