Διαφήμιση

Κιτριvη σκια στην οθονη....

• Κιτριvη σκια στην οθονη....

Τελεια!!! Ξαφνικα σημερα μια κιτρινη σκια δεξια πανω στη οθονη μου!!!! Αφου δεν το εσπασα παλι καλα!! Ξερεις καποιος πως μπορει να γινει αυτο χωρος πεσιμο??? Με θηκη προστασιας και tempered glass...????????
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Γνωστό θέμα.

κιτρινιλα στην οθονη!!!

Πρόβλημα : Κιτρίνισε η οθόνη σε ένα σημείο!

Υπάρχει και στο δικό μου mi3 και στου αδερφού μου το mi3.
      Η πλάκα είναι οτι στο δικό μου ήταν πολύ λίγο(ούτε εκατοστό) ενώ στου αδερφού μου είχε κάνει μεγάλο πυρήνα(2 εκατοστά+σχεδόν μαυρίλα στη μέση) και μετά απο 2 μήνες στον αδερφό μου ΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ μόνη της ενώ σε μένα παραμένει.
      Δεν με ενοχλεί πλέον βέβαια. Μπορεί να φύγει με το χρόνο.
    • Απλα φιλε μου τρλενομαι γιατι το προσεχω απο την πρωτη μερα με tempered glass και θηκη και ξαφνικα προβλημα....!! Πληρης απογοητευση..... Νομιζω η τελευταια φορα που αγορασα προιον της xiaomi...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με 260€ να εχεις τετοια θεματα..
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Δεκτός ο εκνευρισμός και η απογοήτευση σου.
      Απλά να θυμάσαι οτι όταν τα σκάσεις για iphone 6s plus - 900+ , galaxy note 5 - 800+ , htc m9 - 800+
      και σου εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα τι θα κάνεις;;

Δυστυχώς αυτό είναι λαχείο. Και εγώ έτσι αισθανόμουν..αλλά yolo. Δε γίνεται να αγχώνομαι ΚΑΙ για αυτό! χαχα

Πάντως όταν και εμείς τα μπουκώνουμε τα τέρατα με θήκες και tempered πρέπει να τους κάνουμε κακό που δεν αφήνουμε να λειτουργεί η παθητική ψύξη όπως πρέπει-έχει σχεδιαστεί.

Το συμπέρασμα μου είναι καλύτερα να δώσω 260 και να ειμαι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ που έχουν κιτρινίλα παρά να δώσω 800 και να πάθω το ίδιο.
      Και πρέπει να μην τα φοβόμαστε τα κινητά. Εντάξει τον πρώτο καιρό βάλτου θήκη.. μετά βγάλτη να χαρείς αυτό που αγόρασες.
    • Μου συμβαίνει κι εμένα το ίδιο σε Xiaomi Mi2S, όπως και στον κολλητό μου σε Lenovo Vibe Z2. Ίδια κιτρινιλα (πάνω αριστερά στην οθόνη) ίδιο σχήμα (ένα ημικυκλιο με φυσιολογικό κέντρο). Χωρίς να έχουν κακοποιηθεί στο ελάχιστο τα κινητα. Δεν ξέρω τί παίζει, έμαθα να ζω όμως με αυτό και δε με ενοχλεί τόσο πια.
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Πρωην κατοχος ZOPO ειχα παθει παλι το ιδιο...ή ειμαι τοσο ατυχος ή η xiaomi ειναι σην ιδια κατηγορια με zopo...ειπα θα δωσω καποια χρηματα παραπανω για να παρω κατι καλυτερο απο θεμα αποδοσης αλλα και κατασκευαστηκα...μαλλον το 2ο ομως δεν υσχιει...και πως παραγγελνεις τωρα οθονη εαν υπαρχον παλι πιθανοτητες να σου ξανατυχει το ιδιο..?? Ποσα 35-40€ θα δωσω για να ειμαι "τυχερος"...?
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Απλά θα ηρεμήσουμε όλοι μας όταν η τεχνολογία στις οθονες ξεπεράσει την τεχνολογία lcd.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Τελεια!!! Ξαφνικα σημερα μια κιτρινη σκια δεξια πανω στη οθονη μου!!!! Αφου δεν το εσπασα παλι καλα!! Ξερεις καποιος πως μπορει να γινει αυτο χωρος πεσιμο??? Με θηκη προστασιας και tempered glass...????????
      Αυτό γίνεται λόγω υπερθερμάνσεων και αστοχίας οθόνης. Το ζόριζες με πολύωρο gaming?
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

Αυτό γίνεται λόγω υπερθερμάνσεων και αστοχίας οθόνης. Το ζόριζες με πολύωρο gaming?
      δεν παιζω παιχνιδια...και υπερθερμανση δεν ενιωσα ποτε στα χερια εκτος καποιες φορες απο το φορτισμα...αλλα ας θεωρησουμε οτι το ζορισα κι ολας,το θεωρεις φυσιολογικο για 260€ να υπαρχει αστοχια..??..εστειλα mail στο minideal περιμενω απαντηση...εσεις τι προτεινετε..???
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

δεν παιζω παιχνιδια...και υπερθερμανση δεν ενιωσα ποτε στα χερια εκτος καποιες φορες απο το φορτισμα...αλλα ας θεωρησουμε οτι το ζορισα κι ολας,το θεωρεις φυσιολογικο για 260€ να υπαρχει αστοχια..??..εστειλα mail στο minideal περιμενω απαντηση...εσεις τι προτεινετε..???
      Τέτοια κρούσματα αναφέρθηκαν αρκετά σε Redmi Note 3G στο myphone.gr αλλά σε κινητά που φορούσαν διάφορες ξένες rom. Εγώ το είχα ψηλοσυνδυάσει με τις ρομ που ανέβαζαν θερμοκρασία. Στο σημείο εκείνο είναι το motherboard και ζεσταίνει την οθόνη. Η θερμοκρασία που βγάζει από την πίσω μεριά συνήθως είναι της μπαταρίας και στην μπροστά από το socket της motherboard από ότι έχω καταλάβει.
    • Παραθετω και τις εικονες για να δειτε τι εννοω(μην με πειτε υπερβολικο!!) Ααααα, επικοινωνησα με minideal σημερα και μου ειπαν αν με ενοχλει την ωρα που το χειριζομαι και τους ειπα οτι ειναι πρβλημα και πρεπει να φτιαχτει εφοσον εχω εγγυηση και αμεσως μου απαντησαν να το στειλω πισω αν θελω αλλα οχι αυτην την περιοδο λογο πολλων αργιων θα αργησει λεει να μου το στειλουν πισω! Και τους ρωτησα ποτε να το στειλω και επισης να μου στειλουν ενα mail που να αναγραφει οτι ειναι σφαλμα του κινητου και οτι θα το καλυψουν στην εγγυηση χωρις ΚΑΜΙΑ απολυτως επιπλεον χρεωση! @ceasar προτεινεις κατι για το ολο θεμα? Αναμενω λοιπον απαντηση απο minideal αυριο (πιστευω) που να αναγραφει για το θεμα εγγυησης!
      Images
      • 20151209 105515.jpg

14,31 kB, 640×480, viewed 672 times
      • 20151209 105541.jpg

14,67 kB, 640×480, viewed 434 times
      • 20151209 105621.jpg

13,77 kB, 640×480, viewed 112 times
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Παραθετω και τις εικονες για να δειτε τι εννοω(μην με πειτε υπερβολικο!!) Ααααα, επικοινωνησα με minideal σημερα και μου ειπαν αν με ενοχλει την ωρα που το χειριζομαι και τους ειπα οτι ειναι πρβλημα και πρεπει να φτιαχτει εφοσον εχω εγγυηση και αμεσως μου απαντησαν να το στειλω πισω αν θελω αλλα οχι αυτην την περιοδο λογο πολλων αργιων θα αργησει λεει να μου το στειλουν πισω! Και τους ρωτησα ποτε να το στειλω και επισης να μου στειλουν ενα mail που να αναγραφει οτι ειναι σφαλμα του κινητου και οτι θα το καλυψουν στην εγγυηση χωρις ΚΑΜΙΑ απολυτως επιπλεον χρεωση! @ceasar προτεινεις κατι για το ολο θεμα? Αναμενω λοιπον απαντηση απο minideal αυριο (πιστευω) που να αναγραφει για το θεμα εγγυησης!
      Αποκλείεται πριν ακόμα ελέγξουν τη συσκευή να σου δώσουν γραπτώς ότι είναι σφάλμα του κινητού. Μιλάμε για Κινέζους. Άσε που ούτε Ευρωπαίος θα στο έκανε αυτό εξ αποστάσεως. Οι Κινέζοι την λέξη εγγύηση την έμαθαν τα τελευταία 5 χρόνια. Παλιότερα ήταν άγνωστη λέξη γι' αυτούς. :D
      Και ναι συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι αστοχία κάποιων παρτίδων LCD οθονών. Μακριά από εμάς.......