Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 350.
-
Οθόνη για Mi 4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑπλα dispute στο paypal!!! Οπωσδηποτε!!
-
Παράθεση από papajbill21: “Καλημέρα έχω εδώ και 3 μέρες την stable έκδοση για το mi4c και έχω παρατηρήσει ότι μάλλον έχει πρόβλημα το ξυπνητήρι γιατί χτυπάει και δεν μου έχει επιλογή να το σταματήσω και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση το κινητό. Πείτε μου μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος γιατί στην dev δεν είχα κανένα προβλημα. Επισης είδα σαν εφαρμογή το ραδιόφωνο αλλά δεν μου λειτουργεί,ξέρω ότι δεν έχει ραδιόφωνο απλά ρωταω γιατί είδα την εφαρμογή μεσα. Ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σας και συνεχίστ…
-
Οθόνη για Mi 4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Giorgos Papageorgiou: “Η οθόνη δουλεύει κανονικά! Αλλα σε σύγκριση με γνήσια οθόνη σε άλλο mi4 τα χρώματα και η φωτεινότητα είναι αισθητά χειρότερες. Οπότε το συμπέρασμα μου είναι οτι δεν η οθόνη είναι μαιμού. ” Καπου μπερδευτηκες λιγο στο τελος..τελικα η οθονη απο dragon απ'οτι καταλαβα εχει διαφορες σε σχεση με την γνησια που ειχες σε χρωματα και φωτεινοτα αρα δεν νομιζω να ειναι γνησια..μπορεις να ζητησεις τα χρηματα σου πισω απο τι paypal!
-
προβλημα με αναγνωριση mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από periklis13: “καλημερα παιδιά!!! Μόλις κατάλαβα τι φταιει. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Άλλαξα πάνω από 4. Μια μέρα φορτιζα το κινητό στο αμάξι με το car charger κ κάηκε . Επηρέασε το να μην μπορει να αναγνωρίζεται ή συσκευή από μια αλλη κ το χειρότερο, φορτίζει παρά πολύ αργά. Από 1200mA, το μάξιμουμ τώρα είναι 130mA. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται;; ” Αρα ή φταιει το charge board ή η μπαταρια...λογικα παντα..θα το ψαξω λιγο και θα επανελθω το απογευμα..και τα δυο παντως ειναι οικονομικα …
-
Κιτριvη σκια στην οθονη....
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από ntel0s: “Τους ειπα για RMA form και με ρωτανε τι ειναι αυτο ” Υπάρχει η πιθανότητα να μην το χρησιμοποιούν, σαν έντυπο και περισσότερο σαν διαδικασία!! ” Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα??? το στελνω ή το πλερωνω?? απλα το θελω το κινητο ρε γαμωτο μεχρι Φεβρουαριο γιατι θα παω εξωτερικο και το χρειαζομαι! Φοβαμαι μη δεν εχει γυρισει μεχρι τοτε! Ξερουμε ποσο ειναι τα μεταφορικα? Στο mail που μου εστειλαν λεει οτι μπορω να το στειλω και με EMS που λογικα παει πιο γρη…
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από ntel0s: “Το θεμα ειναι θα το περασουν εγυηση ή τσαμπα χρονος? Γιατι δεν το ανεφεραν πουθενα στα mail...!! ” Προσπάθησε να το επιβεβαιώσεις αυτό με τον τεχνικό τους. Γιατί από την δική μου εμπειρια ενώ είχα επιβεβαίωση από email περι εγγύησης πήρα email που έλεγαν (αφου το έλεγξαν) να πληρώσω ένα καθόλου αμελητέο ποσό για να το επισκευάσουν και όχι να μου το αντικαταστήσουν. Και τελικά μετά από περέμβαση του τεχνικού τους αγνόησα το email και είχα αίσια κατάληξη.…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ntel0s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Έχει πει ότι θα τους αλλάξει. Έχεις την ασφάλεια του paypal για 180 ημέρες Υπομονή... ” Συμφωνω!
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “RMA => Return merchandise authorization - Wikipedia, the free encyclopedia ” Οποτε τους ζηταω ευγενικα(δεν ξερω ποσο ευγενικα μπορω ακομα ) για RMA form. Ευχαριστω πολυ!
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tsamige: “Ναι...το ξέρω. Κάπως έτσι ξεκίνησε όμως, όπως του φίλου παραπάνω. Και δεν τον λέω για να τον ανγχωσω Πάντως το σχήμα-μέγεθος και τα μαύρα σημεία έχουν μεταβληθεί! ” Εγω ειμαι αρκετα ψηρας και θα προβω σε αντικαταδταση συντομα! Δεν μπορω να το βλεπω ετσι...απλα κολαω στο αν θα το στειλω πισω Κινα ή θα την πληρωσω για να τελειωνει το θεμα!
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΦορουσα 6.4.0 Ελληνικη.. RMA form...?? Τι ειναι αυτο..?
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από ntel0s: “Κυριοι ολα ενταξει με την οθονη.....τωρα κιτρινιζει λιγο παραπανω.... ” Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ρωτάω: Τι ρομ φορουσες όταν έγινε το ατυχές συμβάν; Αν το μαγαζί που το αγόρασες είναι από τα γνωστά δοκιμασνένα, μπορείς να το στείλεις πίσω αφού συνεννοηθείς μαζί τους και βάλεις και ένα χαρτί με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας που είχες κάνει (όπως σου τα έστειλαν με mail όταν το αγόρασες). Δεν χάνονται έτσι εύκολα τα τηλέφωνα. Σε 7-10 μέρες θα το…
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚυριοι ολα ενταξει με την οθονη.....τωρα κιτρινιζει λιγο παραπανω....
-
προβλημα με αναγνωριση mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο! Συνηθως αυτο φταειι φιλε μου..κανει μονο φορτιση και οχι συνδεση δεδομενων..
-
Καλησπερα παιδες! Stable v7 σε mi4 Π Ε Τ Α Ε Ι σε σχεση με η 6.4.0 που ειχα πριν! 2 μερες χρηση και ολα κομπλε! Μονο Gps δεν εχω δει! Βλεπω σαφεστατα πολυ καλυτερη διαχειριση μπαταρια και 0 lags. Αν μου ξεφευγει κατι και θελει καποιος να ρωτησει εδω ειμαι!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ntel0s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚατι παιζει με το χρηματικο ποσο που αναγραφεται επανω νομιζω εχουν ενα οριο στα 30€ και απο εκει και πανω την "τρως"...απο αλλο site που ψωνιζα παλαιοτερα καποια κινητα για τριτους ερχοτανε ολα με DHL και δεν ειχα ποτε θεμα...τωρα τα πραγματα εσφιξαν λιγο νομιζω..!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ntel0s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από ntel0s: “Απο τον γλυκουλη αν παραγγειλω οθονη για το mi4 μου με dhl παιζει να εχω θεμα με τελωνειο?? ” 100% περνάς τελωνείο. Μόνο αν σταλεί από Ευρώπη δε θα έχεις πρόβλημα. ” Στελνει ο γλυκουλης απο Ευρωπη ή γενικα μιλας..??
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ntel0s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπο τον γλυκουλη αν παραγγειλω οθονη για το mi4 μου με dhl παιζει να εχω θεμα με τελωνειο??
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλμηερα! Εχει στειλει καποιος κινητο πισω για εγγυηση..? Χθες διαβαζα σε διαφορα forum καιυπαρχουν περιπρωσεις που χαθηκαν τα κινητα.... εχω βεβαια και ενα φοβο να το στειλω... Δεν ξερω τι να κανω βασικα να πληρωσω ή να το στειλω?
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Εμ ... γι΄αυτό εμείς δεν του βάζουμε ούτε σώβρακο (tempered glass) ούτε και παλτό (θήκη) , για να κρατιέται δροσερό . Το έλεγε και η γιαγιά μου άλλωστε ότι η δροσιά σκοτώνει τα μικρόβια . ” Χαχαχαχα....Το πρωτο κινητο που ειπα θα προσεξω και να τα αποτελεσματα, αν ευθυνεται αυτο βεβαια..
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “lol ρε λέτε? Στου αδερφού μου το mi3 έφυγε λίγες μέρες αφού αφαίρεσε το tempered glass τώρα που το συνειδητοποιώ....!!! ΡΕ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?! ” Εγω το εβγαλα και ειχα το κινητο στο ψυγειο για κανα 30 λεπτο..χαχαχα...αισθητη διαφορα αν και το ειχαβαλει απο περιεργια..!!